Konflikt Rosja-Ukraina

Czyli 3 posty sprzed pół roku, a nawet roku, to to notoryczne, na każdym kroku nazywanie trollami, onucami ? Czyli jednak projekcja.
A zarzucałeś nawet przed chwilą,że nic takiego nie miało miejsca
tak często piszecie o tym, że jesteście notorycznie nazywani onucami i trollami, że inni forumowicze zaczynają w to wierzyć, mimo, że nic takiego nie ma miejsca
Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
Urocze,że używasz moich tekstów wymierzonych w ciebie.
Teraz porównaj to do siebie- ile razy użyłeś określenia ukrofil, ukrobot itd :)
Wiele razy i nigdy się tego nie wypierałem.

Czekam natomiast na przykłady mojego nazizmu i mentalności upa,ale pewnie się nie doczekam bo jesteś tylko zakłamanym,zakompleksionym mitomanem,który jedynie potrafi zmyślać jak mu coś nie idzie albo chce błysnąć.

A zarzucałeś nawet przed chwilą,że nic takiego nie miało miejsca

Urocze,że używasz moich tekstów wymierzonych w ciebie.

Wiele razy i nigdy się tego nie wypierałem.

Czekam natomiast na przykłady mojego nazizmu i mentalności upa,ale pewnie się nie doczekam bo jesteś tylko zakłamanym,zakompleksionym mitomanem,który jedynie potrafi zmyślać jak mu coś nie idzie albo chce błysnąć.

Bo nie ma miejsca notoryczne nazywanie ciebie onuca, trollem.

Więc czekam na te motoryczność. Czy w końcu na przykłady mojego ukrofilstwa, co broniłem w UPA, jak bronie złych rzeczy które robią Ukraińcy.

I powiedz mi- popierasz hasla o tym, by Polska była jednonarodowa, bez mniejszości, uważasz że Ukraińcy to dzikusy, swołocz, i próbujesz przekonać wrzucając pojedynczych przestępstw ukraińskich że stanowić będą dla nas jakieś wielkie zagrożenie?

Jeśli tak- to to jest dla mnie mentalność UPA, nazistowska.

Bo nie ma miejsca notoryczne nazywanie ciebie onuca, trollem.

Więc czekam na te motoryczność. Czy w końcu na przykłady mojego ukrofilstwa, co broniłem w UPA, jak bronie złych rzeczy które robią Ukraińcy.

I powiedz mi- popierasz hasla o tym, by Polska była jednonarodowa, bez mniejszości, uważasz że Ukraińcy to dzikusy, swołocz, i próbujesz przekonać wrzucając pojedynczych przestępstw ukraińskich że stanowić będą dla nas jakieś wielkie zagrożenie?

Jeśli tak- to to jest dla mnie mentalność UPA, nazistowska.
Przykłady kmiocie.

Ukrobot tak sobie nagrabił w tym temacie, że już koledzy z poczucia obciachu
proszą o wycinkę ze wspólnego zdjęcia.

hehehe.gif

Kto by się spodziewał.
:beczka:

Last edited:
Piszesz coś takiego a później się dziwisz reakcjom.

:mamedwhat:
To nawiązanie do Vitasa, który skłamał, że twierdziłem, iż Polacy na Ukrainie ginęli "dobra śmiercią" bo kiedyś napisałem, że uważam iż to co robili naziści było większą zbrodnia. Więc połączył kropki, jak upośledzony, i uznał, że skoro naziści zabijali gorzej, to uważam że Ukraińcy...dobrze xd
Nie zauważając, że sam tym sposobem napisał iż uważa, że naziści zabijali Polaków dobra śmiercią xd

Dla niego inna śmierć niż przepilowanie, nabijanie na pal itd to dobra śmierć.

To nawiązanie do Vitasa, który skłamał, że twierdziłem, iż Polacy na Ukrainie ginęli "dobra śmiercią" bo kiedyś napisałem, że uważam iż to co robili naziści było większą zbrodnia. Więc połączył kropki, jak upośledzony, i uznał, że skoro naziści zabijali gorzej, to uważam że Ukraińcy...dobrze xd
Nie zauważając, że sam tym sposobem napisał iż uważa, że naziści zabijali Polaków dobra śmiercią xd

Dla niego inna śmierć niż przepilowanie, nabijanie na pal itd to dobra śmierć.

Wasza wymiana zdań niestety dawno straciła merytorykę.

:fjedzia:

m.in polskie racje żywnościowe przeznaczone dla ukraińskich żołnierzy sprzedawane przez ukrów na olx:

amerykańskie:

m.in polskie racje żywnościowe przeznaczone dla ukraińskich żołnierzy sprzedawane przez ukrów na olx:

amerykańskie:
Oni to sprzedają, żeby sprzęt kupić onuco!
W życiu by nic nie ukradli.
:waldeklaugh:

Back