Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

No ale jak się nie będą asymilowac jak jeden kolega wyżej pisał, że będą![]()
NieJeżeli jeden niezasymilowany Ukrainiec to dowód na to, że Ukraińcy się nie asymilują, to 10 zasymilowanych Ukraińców jest dowodem na to, że Ukraińcy się asymilują?

A to nie chodzi o wyjątek potwierdzający regułę?Jeżeli jeden niezasymilowany Ukrainiec to dowód na to, że Ukraińcy się nie asymilują, to 10 zasymilowanych Ukraińców jest dowodem na to, że Ukraińcy się asymilują?

Mam dwie kotki syberyjskie - rusy jak nic. Syren się nie boją. Nawet kot sie potrafi zasymilowaćCzyli jak znajdzie się taka Polka, która byłaby w szoku, to by oznaczało, że Polacy nie są zasymilowani z Polską?
Kot w przeciwienstwie do ukrainca jest też nauczony czystości.Mam dwie kotki syberyjskie - rusy jak nic. Syren się nie boją. Nawet kot sie potrafi zasymilować
Chyba Twójjeden kolega

Tych 10 zasymilowanych klamieJeżeli jeden niezasymilowany Ukrainiec to dowód na to, że Ukraińcy się nie asymilują, to 10 zasymilowanych Ukraińców jest dowodem na to, że Ukraińcy się asymilują?
A to nie chodzi o wyjątek potwierdzający regułę?![]()
Kot w przeciwienstwie do ukrainca jest też nauczony czystości.

Gdyby nie korupcja i to,że spora część ich wojsk okupuje żabki w Polsce serio byliby pod Moskwą
![]()
Rosja atakuje UkrainÄ pociskami, które przekazaÅ jej poprzedni rzÄd w Kijowie
WedÅug doniesieÅ medialnych Rosja atakuje UkrainÄ pociskami Ch-55, które otrzymaÅa od rzÄdu w Kijowie w zamian za spÅatÄ dÅugu za gaz zużyty w 1999 r.dorzeczy.pl

Duda sie zalapal. Cos jednak znaczy nasze niezwyciezone imperium w polityce europejskiej.

Nie zabijają, one zamęczają dla zabawy, a to różnica, czasem darują życie . Mam wrażenie, że jakbyś wyzwał moje kotki od Ukrów to dostałbyś od nich widłami, a buliki by pomogłyKoty też zabijają dla zabawy. Co prawda nie widłami, ale jednak mają już coś wspólnego.
Nastepnym razem zrobie wpis na twitterze.No ale jak się nie będą asymilowac jak jeden kolega wyżej pisał, że będą![]()

Chyba TyNastepnym razem zrobie wpis na twitterze.
Mozesz byc jakims zupelnym randomem, ale jak napiszesz, ze sie nie asymiluja, ale tylko na twiterze, to musi byc prawda i wokekonfederaci beda uzywac wpisu jako argumentu w dyskusji.
![]()