PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
Ja bym im dał po milion zł odszkodowania i po mieszkaniu jako zadośćuczynienie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale zdajesz sobie sprawe, ze swiat to nie tylko NATO i Rosja? Rosja jest agresorem i niech tak pozostanie. Bialorus chce do nich dolaczyc? Prosze bardzo.Ruscy przez Baćkę podkurwiają naszych. Araki hybrydowe i jakies akcje mają być straszakiem. Jesteśmy najbliżej i bardzo mocno pomagamy. Oni tak chcą nas nastraszyć i zmusić do zmniejszenia pomocy. Presja, presja, ko la na!
Jeżeli faktycznie NATO do którego się tu ukrainoholicy spuszczają ma zadziałać to Ruscy, którzy jakoś nie podbili tej upadliny nie ruszą DODATKOWO na NATO, bo to się skończy atakiem lotnictwa od wielkiego brata i po makale.
Drabina eskalacyjna towarzysze. Sztuka wojny. Taka sytuacja.
Właśnie powinniśmy im na granicy pokazać LPP tak, żeby się obsrali, ale to trzeba mieć czym...Ale zdajesz sobie sprawe, ze swiat to nie tylko NATO i Rosja? Rosja jest agresorem i niech tak pozostanie. Bialorus chce do nich dolaczyc? Prosze bardzo.
Czym niby nas chca nastraszyc jak sam mowisz, ze jakbysmy chcieli to bysmy ich zmietli z planszy?
Tutaj wedlug mnie chodzi o wymuszenie nieadekwatnej reakcji z naszej strony i zrownanie nas z kacapami na arenie miedzynarodowej.
A całej reszcie po pół miliona i namiot, co by mogli dołączyć w lesie do naszego forumowego kolegiJa bym im dał po milion zł odszkodowania i po mieszkaniu jako zadośćuczynienie.

Sugerowałbym jednak stepy zamiast tych lasówA całej reszcie po pół miliona i namiot, co by mogli dołączyć w lesie do naszego forumowego kolegi![]()
Lis ewidentnie nalezy do tej 3 kategorii ludzi, o ktorych pisalem wczesniej.@spa jeszcze nie wszyscy u was weszli w tryb "od początku mówiłem, że to trzeba z głową pomagać". Wyhamuj konie, bo widocznie jeszcze Twój donek nie dostał szczegółowych wytycznych od helmutów.
View attachment 73792
Niestety debile nawet jak te lampki będą mieli w dupe wepchnięte się nie obudzą.Nie wiem ile tym debilom potrzeba jeszcze czerwonych lampek żeby zatrybili,że najlepiej wyłożyć lachę na to szoszońskie gówno.
Nie wiem ile tym debilom potrzeba jeszcze czerwonych lampek żeby zatrybili,że najlepiej wyłożyć lachę na to szoszońskie gówno.
kto to są "wokekonfederaci"?wokekonfederaci od poczatku mowia, zeby nic nie dawac Ukrom i w zadnym wypadku nie przeszkadzac grozacym Polsce kacapom w mordowaniu ludzi
Jakiś przykład - kto znaczący coś w konfederacji tak mówił?Chuj wie, ale to sprawia, że on czuje się od nich lepszykto to są "wokekonfederaci"?Jakiś przykład - kto znaczący coś w konfederacji tak mówił?
Ukry by sie bardzo ucieszyly wciagajac nas w taki sposob w wojne.
Mielibysmy dac sie sprowokowac i rozwalic jakies 2 graty? Orzel na muchy nie poluje.
wydarzenia.interia.pl
Jak sie czuje ktos wyzywajacy innych to juz Wy chlopaki wiecie najlepiej. Nie wiem co tam za reakcje u Was zachodza w ciele jak na przyklad mowicie o lemingach, ukrofilach itd.Chuj wie, ale to sprawia, że on czuje się od nich lepszy
Ze oni o tym nie wiedza? Ze robia w majty jak pomachasz im ze smiglowca lub przelecisz obok f16? DzieneA kto mowi o rozwalaniu. Chłopie, to się nie tak robi, wystarczy go namierzyć, caly zacznie pikać, świecić i wyć, a załoga napełni pampersy. Nikt tu nie mówi o rozpierdalaniu. Można też poderwać swoich lotników.
Myslisz, że wystraszą się gadki:). Żaden pilot jak mu system wyśle sygnał o namierzeniu nie jest zadowolony. Masz 100% pewności, ze to tylko straszenie? Popytaj pilotów jak jakiegoś znasz, jakie to fajne uczucie. O napełnieniu pampersów pisałem w przenośni, na zasadzie dyskomfortu, a boi się każdy.Jak sie czuje ktos wyzywajacy innych to juz Wy chlopaki wiecie najlepiej. Nie wiem co tam za reakcje u Was zachodza w ciele jak na przyklad mowicie o lemingach, ukrofilach itd.
Ze oni o tym nie wiedza? Ze robia w majty jak pomachasz im ze smiglowca lub przelecisz obok f16? Dziene
Wedlug mnie starczy powiedziec oficjalnie, ze nastepnym razem bedzie bum za taka akcje i do nastepnego razu.
Za kolegów się nie wypowiem,ale z mojej perspektywy jest to adekwatne stygmatyzowanie naiwności i hurraoptymizmu.Jak sie czuje ktos wyzywajacy innych to juz Wy chlopaki wiecie najlepiej. Nie wiem co tam za reakcje u Was zachodza w ciele jak na przyklad mowicie o lemingach, ukrofilach itd.

Jak bylem w wojsku to chlopaki tez stawiali dowodcy dom
Za kolegów się nie wypowiem,ale z mojej perspektywy jest to adekwatne stygmatyzowanie naiwności i hurraoptymizmu.
Osoby po tej stronie barykady łapały się na takie kłamstwa jak:
-Ukry walczą za Europę w tym Polskę
-poprawią nam gospodarkę
-poprawią nam demografię
-są krajem nam przychylnym
-nazizm jest u nich promilem
-kult upa jest promilem
-łatwo się zasymilują
-dostaniemy pierwszenstwo w odbudowie Ukrainy
Co wszystko jest kłamstwem.
Wypunktowanie ww kwestii było od razu zrównywane z bycie ruskim trollem,a głąby ukrolubne robiły gigantyczne szpagaty w obronie co było widać po jednym niezbyt lotnym osobniku tutaj.
Żeby nie było nie pije konkretnie do Ciebie, tylko do zjawiska.