Konflikt Rosja-Ukraina

Ruscy przez Baćkę podkurwiają naszych. Araki hybrydowe i jakies akcje mają być straszakiem. Jesteśmy najbliżej i bardzo mocno pomagamy. Oni tak chcą nas nastraszyć i zmusić do zmniejszenia pomocy. Presja, presja, ko la na!

Jeżeli faktycznie NATO do którego się tu ukrainoholicy spuszczają ma zadziałać to Ruscy, którzy jakoś nie podbili tej upadliny nie ruszą DODATKOWO na NATO, bo to się skończy atakiem lotnictwa od wielkiego brata i po makale.

Drabina eskalacyjna towarzysze. Sztuka wojny. Taka sytuacja.
Ale zdajesz sobie sprawe, ze swiat to nie tylko NATO i Rosja? Rosja jest agresorem i niech tak pozostanie. Bialorus chce do nich dolaczyc? Prosze bardzo.

Czym niby nas chca nastraszyc jak sam mowisz, ze jakbysmy chcieli to bysmy ich zmietli z planszy?

Tutaj wedlug mnie chodzi o wymuszenie nieadekwatnej reakcji z naszej strony i zrownanie nas z kacapami na arenie miedzynarodowej.

Ale zdajesz sobie sprawe, ze swiat to nie tylko NATO i Rosja? Rosja jest agresorem i niech tak pozostanie. Bialorus chce do nich dolaczyc? Prosze bardzo.

Czym niby nas chca nastraszyc jak sam mowisz, ze jakbysmy chcieli to bysmy ich zmietli z planszy?

Tutaj wedlug mnie chodzi o wymuszenie nieadekwatnej reakcji z naszej strony i zrownanie nas z kacapami na arenie miedzynarodowej.
Właśnie powinniśmy im na granicy pokazać LPP tak, żeby się obsrali, ale to trzeba mieć czym...

@spa jeszcze nie wszyscy u was weszli w tryb "od początku mówiłem, że to trzeba z głową pomagać". Wyhamuj konie, bo widocznie jeszcze Twój donek nie dostał szczegółowych wytycznych od helmutów.
F2dK6KhWcAAJmag.jpeg

wokekonfederaci od poczatku mowia, zeby nic nie dawac Ukrom i w zadnym wypadku nie przeszkadzac grozacym Polsce kacapom w mordowaniu ludzi
kto to są "wokekonfederaci"? :travolta: Jakiś przykład - kto znaczący coś w konfederacji tak mówił?

Ukry by sie bardzo ucieszyly wciagajac nas w taki sposob w wojne.

Mielibysmy dac sie sprowokowac i rozwalic jakies 2 graty? Orzel na muchy nie poluje.

A kto mowi o rozwalaniu. Chłopie, to się nie tak robi, wystarczy go namierzyć, caly zacznie pikać, świecić i wyć, a załoga napełni pampersy. Nikt tu nie mówi o rozpierdalaniu. Można też poderwać swoich lotników.

Chuj wie, ale to sprawia, że on czuje się od nich lepszy
Jak sie czuje ktos wyzywajacy innych to juz Wy chlopaki wiecie najlepiej. Nie wiem co tam za reakcje u Was zachodza w ciele jak na przyklad mowicie o lemingach, ukrofilach itd.
A kto mowi o rozwalaniu. Chłopie, to się nie tak robi, wystarczy go namierzyć, caly zacznie pikać, świecić i wyć, a załoga napełni pampersy. Nikt tu nie mówi o rozpierdalaniu. Można też poderwać swoich lotników.
Ze oni o tym nie wiedza? Ze robia w majty jak pomachasz im ze smiglowca lub przelecisz obok f16? Dziene

Wedlug mnie starczy powiedziec oficjalnie, ze nastepnym razem bedzie bum za taka akcje i do nastepnego razu.

Jak sie czuje ktos wyzywajacy innych to juz Wy chlopaki wiecie najlepiej. Nie wiem co tam za reakcje u Was zachodza w ciele jak na przyklad mowicie o lemingach, ukrofilach itd.

Ze oni o tym nie wiedza? Ze robia w majty jak pomachasz im ze smiglowca lub przelecisz obok f16? Dziene

Wedlug mnie starczy powiedziec oficjalnie, ze nastepnym razem bedzie bum za taka akcje i do nastepnego razu.
Myslisz, że wystraszą się gadki:). Żaden pilot jak mu system wyśle sygnał o namierzeniu nie jest zadowolony. Masz 100% pewności, ze to tylko straszenie? Popytaj pilotów jak jakiegoś znasz, jakie to fajne uczucie. O napełnieniu pampersów pisałem w przenośni, na zasadzie dyskomfortu, a boi się każdy.

Last edited:
Za kolegów się nie wypowiem,ale z mojej perspektywy jest to adekwatne stygmatyzowanie naiwności i hurraoptymizmu.
Osoby po tej stronie barykady łapały się na takie kłamstwa jak:
-Ukry walczą za Europę w tym Polskę
-poprawią nam gospodarkę
-poprawią nam demografię
-są krajem nam przychylnym
-nazizm jest u nich promilem
-kult upa jest promilem
-łatwo się zasymilują
-dostaniemy pierwszenstwo w odbudowie Ukrainy

Co wszystko jest kłamstwem.

Wypunktowanie ww kwestii było od razu zrównywane z bycie ruskim trollem,a głąby ukrolubne robiły gigantyczne szpagaty w obronie co było widać po jednym niezbyt lotnym osobniku tutaj.

Żeby nie było nie pije konkretnie do Ciebie, tylko do zjawiska.

Teraz będą tak na przemian wzywać ambasadorów, a wszystko przez jedno słowo, "wdzięczność", które strasznie ubodło Banderowską swołocz. I pomyśleć, że polska lemingoza jeszcze ich broni, jednocześnie jadąc po Marcinie Przydaczu, domagając się ważenia słów kierowanych w stronę pępkowiczów świata. Cóż, w dużej części Polaków nadal tkwi gen chłopa pańszczyźnianego, który zawsze musi mieć nad sobą jakiegoś pana, zawsze musi być czyimś lokajem.

Jak bylem w wojsku to chlopaki tez stawiali dowodcy dom

Bo to są dobre standardy, Panie. Ja będąc długie lata w armii zarobiłem dużo kasy na handlu zupkami instant:). Szło się w mundurach do hurtowni, a my panowie oficerowie i pytało o zupki, bo zamówienia mają być. A potem niby przypadkiem kolega przyjeżdżał i ten syf oferował:). Nikt nam nie musiał domów stawiać, same rosły:).

Za kolegów się nie wypowiem,ale z mojej perspektywy jest to adekwatne stygmatyzowanie naiwności i hurraoptymizmu.
Osoby po tej stronie barykady łapały się na takie kłamstwa jak:
-Ukry walczą za Europę w tym Polskę
-poprawią nam gospodarkę
-poprawią nam demografię
-są krajem nam przychylnym
-nazizm jest u nich promilem
-kult upa jest promilem
-łatwo się zasymilują
-dostaniemy pierwszenstwo w odbudowie Ukrainy

Co wszystko jest kłamstwem.

Wypunktowanie ww kwestii było od razu zrównywane z bycie ruskim trollem,a głąby ukrolubne robiły gigantyczne szpagaty w obronie co było widać po jednym niezbyt lotnym osobniku tutaj.

Żeby nie było nie pije konkretnie do Ciebie, tylko do zjawiska.

Ale kłamiesz, jak w ostatniej dyskusji :)

Wiesz kto najczęściej w ogóle pisał, że jesteście onucami? Wy sami. Ciągle piszecie ironicznie, że was ktoś za kolejny komentarz nazwie onica, trollem...a nikt tego nie robi xd

Sam pisząc o np. mnie ukrofil chyba setki razy, obojętnie czego się nie napiszę.

Jeżeli od razu zrownywalem Cię z onuca co chwilę, czy ktoś inny- to chyba łatwo Ci będzie podać przykłady?
Czy tak łatwo Ci będzie podać przykłady jak na to, że "bronie Ukrainciw", i że jestem ukrofilem- na co nie podałeś żadnych przykładów.

Edit. Możesz tez wyjaśnić, dlaczego dodatkowe miliony rąk do pracy według Ciebie nie poprawiają nam demografii? W jaki sposób to kłamstwo?
Nazywasz też kłamstwem bram asymilacji. Jak możesz to ocenić po kilku miesiącach, jako kłamstwo, kiedy na to potrzeba lat?

Uważasz, że ilu Ukraińców ma poglądy nazistowskie i na podstawie jakich badań stwierdzasz fakt, że ich tyłu jest?

Walczenie w interesie Polski to też opinia a nie fakt.

Ty kolejny raz wpisałeś rzeczy które w większości są opiniami, a przedstawiłes je jak fakty. W dodatku sam przedstawiłes bezczelne kłamstwo, jak to, że zostajecie nazywani z automatu ruskimi trollami, kiedy można podać przykłady gdy ty i koledzy używacie z automatu przy byle okazji określeń "ukrofil", "ukrobot".

Zresztą. Ten kto nazwie Cię onuca, trollem też może zrobić listę usprawiedliwiająca to. I co? Wyjdzie, że ma, rację, lub jak kiedyś to nazywakes, myląc fakt z opinią, że "tylko stwierdza fakt"

Last edited:
Back