szplin
Vale Tudo Open
otóż odpowiedź brzmi psi chujZalezy co ugramy na tej wojnie. Narazie pis nie ma zbytnio czym sie pochwalic. A jak nie teraz to juz nigdy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
otóż odpowiedź brzmi psi chujZalezy co ugramy na tej wojnie. Narazie pis nie ma zbytnio czym sie pochwalic. A jak nie teraz to juz nigdy.
Nie nie nie. Nie dopisuj sobie swojej teorii kolego. Teraz to Don Bartosiak zmienił "narracje", bo nastroje są jakie są. Wielu z nas tu o tym pisało od samego początku.Zobaczymy. Fajnie, ze memowany Bartosiak nagle expertem wokekonfederatow.
![]()
Ambasador Ukrainy w Warszawie wezwany do polskiego MSZ
W związku z wypowiedziami przedstawicieli władz ukraińskich do siedziby MSZ został zaproszony ambasador Ukrainy w Polsce Wasyl Zwarycz — przekazało polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych. Zwarycz obecnie przebywa jednak w Kijowie, dlatego, jak poinformował wiceminister spraw zagranicznych...wiadomosci.onet.pl

bartosiak pośmiewiskiem wokekonfederatów tak samo jak ukrofile z łapą w nocnikowej sraczce, ale gratuluję kolejnych prób wykrzywiania rzeczywistościZobaczymy. Fajnie, ze memowany Bartosiak nagle expertem wokekonfederatow.
![]()
Ambasador Ukrainy w Warszawie wezwany do polskiego MSZ
W związku z wypowiedziami przedstawicieli władz ukraińskich do siedziby MSZ został zaproszony ambasador Ukrainy w Polsce Wasyl Zwarycz — przekazało polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych. Zwarycz obecnie przebywa jednak w Kijowie, dlatego, jak poinformował wiceminister spraw zagranicznych...wiadomosci.onet.pl
Mateusz złapał się za jaja.

Tak ja chcę poprawy relacji polsko-rosyjskich w myśl zasady 0 wrogów wśród sąsiadów.Ty tak serio?
Ja myślę, że wojna skończy się, gdy JE Józio Biden przestanie rządzićPo prostu wybory za pasem. Wujek sam zadzwoni i znowu będą oddawać darmo.
Zobaczycie foliarze wielka wojna się skończy na miesiąc góra 2 przed wyborami w stanach. Róbta screeny.
![]()
Nie po to oni tą wojnę zaczęli żeby ją kończyć po wyborach. To ich jedyna szansa na dobry wynik. W Palestynie dalej ginie więcej ludzi niż nawukrainie i jakoś nikt nie grzeje tematu.Ja myślę, że wojna skończy się, gdy JE Józio Biden przestanie rządzić

Nie nie nie. Nie dopisuj sobie swojej teorii kolego. Teraz to Don Bartosiak zmienił "narracje", bo nastroje są jakie są. Wielu z nas tu o tym pisało od samego początku.
![]()
bartosiak pośmiewiskiem wokekonfederatów tak samo jak ukrofile z łapą w nocnikowej sraczce, ale gratuluję kolejnych prób wykrzywiania rzeczywistości
Panowie chyba potrzebujecie malego podsumowanka.Nadchodzi ten piękny czas kiedy ukrofile wszelakiej maści zaczynają wycofywać się rakiem ze swoich poglądów.![]()
Natomiast w lipcu 2023 można się już oprzeć o oficjalne dane ZUSu:..Z 600 tys. osób, które są zapisane w bazie PESEL, a są to osoby w wieku produkcyjnym, ponad 400 tys. podjęło w Polsce legalnie pracę - poinformował w środę wiceminister spraw wewnętrznych i administracji, pełnomocnik rządu ds. uchodźców z Ukrainy Paweł Szefernaker...
https://psz.zus.pl/documents/493365...c-9a43-4c18-ea51-2e51bbff7d33?t=1688708706394...W styczniu 2022 roku w ZUS z tytułu UOP, UZ i DG było ubezpieczonych 390313 mężczyzn z Ukrainy i 230435 kobiet (łącznie 620771). W czerwcu 2023 ubezpieczonych było 391176 mężczyzn z UA i 357214 kobiet (łącznie 748407). Oznacza to, że liczba pracujących Ukraińców zwiększyła się zaledwie o 127636...
Mateusz złapał się za jaja.
Zareaguje, uklęknie i połknie bile zelenskiego i jeszcze przeprosiTak to jest jak robi się politykę zagraniczną na wdzięczności, a nie interesach. Ciekawe czy JE Andrzej Duda jakoś zareaguje
Załóż koszulkę halibut to Cię namierzę.Myślałem, że we Wrocławiu poczuje się jak w domu a tu większość po polsku mówi.
Jprdl, trudne to on miał dzieciństwo. Klocki do podłogi mu przybijali czy coś albo go wujek na kolana brał- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com

Na szczycie NATO JE Andrzej Duda powiedział, że dba o interesy ukraińskie, a nie polskieZareaguje, uklęknie i połknie bile zelenskiego i jeszcze przeprosi
Na szczycie NATO JE Andrzej Duda powiedział, że dba o interesy ukraińskie, a nie polskie

Od języka w jakim się porozumiewa poza publiką. JewishJE to skrót od Jego Eunuchowatość?
![]()
Teraz każdy będzie tym co chciał "pomagać ale z głową"TAK NIE BYŁO! wjeżdża na pełnej

To skrót od Jego Ekscelencja, który używam w stosunku do: prezydentów, premierów, ministrów i ambasadorów. Do używania tego skrótu zainspirował mnie KorwinJE to skrót od Jego Eunuchowatość?
![]()
to ma być zabawne?Myślałem, że we Wrocławiu poczuje się jak w domu a tu większość po polsku mówi.