Konflikt Rosja-Ukraina

Zobaczymy. Fajnie, ze memowany Bartosiak nagle expertem wokekonfederatow.

Nie nie nie. Nie dopisuj sobie swojej teorii kolego. Teraz to Don Bartosiak zmienił "narracje", bo nastroje są jakie są. Wielu z nas tu o tym pisało od samego początku.
:roberteyeblinking:

Zobaczymy. Fajnie, ze memowany Bartosiak nagle expertem wokekonfederatow.

bartosiak pośmiewiskiem wokekonfederatów tak samo jak ukrofile z łapą w nocnikowej sraczce, ale gratuluję kolejnych prób wykrzywiania rzeczywistości

Ty tak serio?
Tak ja chcę poprawy relacji polsko-rosyjskich w myśl zasady 0 wrogów wśród sąsiadów.
Po prostu wybory za pasem. Wujek sam zadzwoni i znowu będą oddawać darmo.

Zobaczycie foliarze wielka wojna się skończy na miesiąc góra 2 przed wyborami w stanach. Róbta screeny.
Ja myślę, że wojna skończy się, gdy JE Józio Biden przestanie rządzić

Ja myślę, że wojna skończy się, gdy JE Józio Biden przestanie rządzić
Nie po to oni tą wojnę zaczęli żeby ją kończyć po wyborach. To ich jedyna szansa na dobry wynik. W Palestynie dalej ginie więcej ludzi niż nawukrainie i jakoś nikt nie grzeje tematu.

Nie nie nie. Nie dopisuj sobie swojej teorii kolego. Teraz to Don Bartosiak zmienił "narracje", bo nastroje są jakie są. Wielu z nas tu o tym pisało od samego początku.

bartosiak pośmiewiskiem wokekonfederatów tak samo jak ukrofile z łapą w nocnikowej sraczce, ale gratuluję kolejnych prób wykrzywiania rzeczywistości

Nadchodzi ten piękny czas kiedy ukrofile wszelakiej maści zaczynają wycofywać się rakiem ze swoich poglądów. :antonio:
Panowie chyba potrzebujecie malego podsumowanka.

wokekonfederaci od poczatku mowia, zeby nic nie dawac Ukrom i w zadnym wypadku nie przeszkadzac grozacym Polsce kacapom w mordowaniu ludzi

kolejna grupa ludzi (wlaczajac mnie) uwaza, ze kacapy to zlo, sa dla Polski zagrozeniem, trzeba pomagac Ukrom, ale trzeba robic to z glowa

I jest jeszcze pewnie grupa, ktora twierdzi, ze mamy robic za frajerow i oddac wszystko za darmo, ale nikogo takiego na forum tutaj nie widzialem.

Podsumowanie pierdolenia Halibutenki o tym jak to upadlińcy dzielnie pracują, ratują naszą demografię oraz ZUS.

Jeszcze we wrześniu 2022 wciskany był kit:
..Z 600 tys. osób, które są zapisane w bazie PESEL, a są to osoby w wieku produkcyjnym, ponad 400 tys. podjęło w Polsce legalnie pracę - poinformował w środę wiceminister spraw wewnętrznych i administracji, pełnomocnik rządu ds. uchodźców z Ukrainy Paweł Szefernaker...
Natomiast w lipcu 2023 można się już oprzeć o oficjalne dane ZUSu:
...W styczniu 2022 roku w ZUS z tytułu UOP, UZ i DG było ubezpieczonych 390313 mężczyzn z Ukrainy i 230435 kobiet (łącznie 620771). W czerwcu 2023 ubezpieczonych było 391176 mężczyzn z UA i 357214 kobiet (łącznie 748407). Oznacza to, że liczba pracujących Ukraińców zwiększyła się zaledwie o 127636...
https://psz.zus.pl/documents/493365...c-9a43-4c18-ea51-2e51bbff7d33?t=1688708706394

https://psz.zus.pl/documents/493365...d-6e65-a427-df6c-16febe4dff95?t=1675860182533

Pytanie o wzrost proporcji tych, którzy siedzą tutaj na utrzymaniu polskiego podatnika, ilu pobiera emerytury, zasiłki, korzysta z edukacji oraz opieki zdrowotnej... pewnie znowu promil. :mamed:

W zamian wzrost przestępczości, zadłużanie państwa "putin inflacją" chociażby na stacjach paliw, 2% kredyty, na które zrzucać się będą wszyscy i wycieczki do deweloperów po nieruchomość z hajsem w reklamówkach najebanym na czarno. Cudowny bilans zysków i strat. Slava!

Wezwanie polskiego ambasadora - reprezentanta kraju, który jako jedyny pozostał w Kijowie w dniu inwazji Rosji na Ukrainę

Czyli jak zwykle te pisowskie niedojdy nawet transportu ambasadorowi nie zdołały załatwić. Państwo z kartonu, kurwa.

Last edited:
Dzieje się, chociaż kto wie, czy to nie przedwyborczy teatrzyk związany z sondażowymi wzrostami Konfederacji. Nie jest tajemnicą, że PiS chciałby podebrać im wyborców.

"Władze Ukrainy nie są od tego, żeby oceniać i krytykować, na jaki temat wypowiadają się Polacy"

Widzę, że temat wojny rus-ukr zamienia się w temat pol-ukr. Lepiej późno niż później.

Przecież Białoruś uprzedziła, że będzie latać to teraz wielkie halo...

1690924469600.png

Gdyby na prawdę przekroczyły naszą przestrzeń powietrzną prosto z lotniska w Radomiu wystartowałyby stacjonujące tam myśliwce NATO i je rozjebały helfajerami w drobny mak. Każdy centymetr państw członkowskich jest monitorowany 24/7 przez samoloty wczesnego ostrzegania,tysiąc pięćset satelitów szpiegowskich i wielkiego brata, mysz się kurwa nie przeciśnie bez wiedzy Jego Ekscelencji a co dopiero jakieś helikoptery z lat 80tych.

:jjsmile:

Back