Konflikt Rosja-Ukraina

Macie tutaj idealny przykład ukraińskiej kurwy banderowskiej! To jest ta ich mentalność, ta zepsuta krew i czarne podniebienie!
„Grzecznie prosisz” żeby wypierdlal i nie zaczepiał mnie, a ten atakuje dalej. No nic! Ja już więcej nie odpisuje!
Chuj z tobą i duchem twoim. Amen!

Nie byłeś nigdy grzeczny. I czym się to kurestwo banderowskie objawia?
Czyli gdy chłopaki kiedyś notorycznie mnie zaczepiali, to byli kurwami?

Masz słaba wolę. Musisz się nauczyć nieodpowiadac, ignorować.

l_3.jpg

Nie byłeś nigdy grzeczny. I czym się to kurestwo banderowskie objawia?
Czyli gdy chłopaki kiedyś notorycznie mnie zaczepiali, to byli kurwami?

Masz słaba wolę. Musisz się nauczyć nieodpowiadac, ignorować.
Ok to ignoruje cie, zgodnie z życzeniem!
Przegrałeś!!!
Nie będę teraz widział twojej pozytywnej banderowskiej propagandy!

Tak jak Żydzi, którzy doświadczyli wojny, najbardziej bali się Polaków, co nie?

Wszystko zależy od doświadczeń. Grzesiuk w obozach najbardziej bał się Polaków i Niemców, a dobrze wspomina ruskich i Ukraińców z SS.
Na Śląsku wielu Polaków i Polek najgorzej wspomina ruskich a Niemców dobrze.
Na Śląsku najgorzej wspominają Ukrów!!! Moja Matka pochodzi ze Śląska z bogatej kupieckiej rodziny i wie co mówi!!! Ostatnio byłem u kolegi z Chorzowa, zajmuje się skupowaniem kamienic, które remontuje. Ukrów nienawidzi. Nie wiem skąd pochodzą te informacje, że Śląsk kocha Ukrów! Akurat Ukry stanowiły tam trzon wyzwolicielskiej 'krasnoj armii' i bardzo bohatersko sobie poczynały.

Na Śląsku najgorzej wspominają Ukrów!!! Moja Matka pochodzi ze Śląska z bogatej kupieckiej rodziny i wie co mówi!!! Ostatnio byłem u kolegi z Chorzowa, zajmuje się skupowaniem kamienic, które remontuje. Ukrów nienawidzi. Nie wiem skąd pochodzą te informacje, że Śląsk kocha Ukrów! Akurat Ukry stanowiły tam trzon wyzwolicielskiej 'krasnoj armii' i bardzo bohatersko sobie poczynały.

Nikt nie twierdzi, że kochają Ukrow.

A ja jestem wielkim teczowym delfinem dryfującym w uniwersum obłędu. Myślę, że to dobre podsumowanie. Mam wrażenie, że Ukrów nikt nie kocha oprócz Ciebie, uważaj, tkosyczna miłość boli. Pozdrowionka :)

Nawet ja nie kocham Ukraińców, wiec juz drugiego chochoła tworzysz w ciągu dwóch komentarzy :)
Nie kocham ich bardziej od Rosjan czy Szwedów.

Edit. No, Rosjan mniej, bo tam jednak propaganda antypolska jest wpajana od małego i stosunek do Polaków jest wiele gorszy niż wśród Ukrainciw.

Last edited:
A ja jestem wielkim teczowym delfinem dryfującym w uniwersum obłędu. Myślę, że to dobre podsumowanie. Mam wrażenie, że Ukrów nikt nie kocha oprócz Ciebie, uważaj, tkosyczna miłość boli. Pozdrowionka :)
uważaj, bo teraz będziesz wyjaśniany i na pewno przy okazji padnie tekst o chochołach odmienianych na 20 sposobów :jarolaugh:

uważaj, bo teraz będziesz wyjaśniany i na pewno przy okazji padnie tekst o chochołach odmienianych na 20 sposobów :jarolaugh:

Możesz użyć synonimu chochoła. Gdy jest wskazany palcem to można próbować zaprzeczyć, że to nie chochoł ale fakt.
Ty używasz pewnych określeń częściej niż ja tego słowa, więc to znowu z Twojej strony tylko pierd w tym komentarzu bez treści i sam się w ten sposób obrażasz jadąc po kimś za to co sam robisz. Dziecinada.

Nie tylko Mi-24. Jakieś tam ploty do mnie dochodzą ale nie bardzo mogę je rozpowszechniać. O śmigłach się potwierdziła, a tam jeszcze podobno sporo zestawów rakietowych poszło i nie zdziwiłbym się jakbyśmy już nie mieli Twardych. Jesteśmy systematycznie rozbrajani. Ale przecież budujemy drugą armię Europy, z naciskiem na budujemy. Ja też kiedyś za młodego budowałem dom, tak go budowałem, że wjebalem cały hajs i żeby go choć w czesci odzyskać musiałem budowę sprzedać:). Tylko ja wtedy byłem głupim gówniarzem, który odpowiadał wyłącznie za siebie, a nie rządem, ktory odpowiada za państwo i obywateli.

To, co dzieje się obecnie w temacie Wołynia, to jest taki psychiatryk, że... xD

Rząd Polski/Polska (ofiara) płaszczy się przed krajem/narodem (oprawcą), który przed laty dokonał czystki etnicznej ponad 100 tysięcy naszych rodaków i który po dziś dzień czci i wielbi ludobójców, nazistów, którzy tego czynu dokonali, aby ów kraj/naród łaskawie przyznał się do dokonania ludobójstwa, oficjalnie za nie przeprosił, pojednał się z nami i pozwolili godnie pochować zamordowanych przez siebie Polaków.
Z kolei wspomniany kraj nie wykazuje żadnego zainteresowania tym niewygodnym dla siebie tematem, żadnej skruchy i kompletnie nic sobie nie robi z naszych próśb i błagań. A jakby tego było mało, próbuje fałszować historię i wmawia nam jakąś "obopólną winę", jednocześnie ciągnąc od Polski pomoc militarną, humanitarną i finansową w obliczu trwającej wojny z Rosją oraz prezentując jakąś kuriozalną roszczeniową postawę względem nas.

Toż przecież już nawet te "dzikusy" z Rosji miały więcej jaj i przyzwoitości przepraszając Polaków za Katyń i budując pomordowanym cmentarze, niż nasi "kochani bracia" z Ukrainy, przed którymi otworzyliśmy serca, domy i portfele.

Jest mi, jako Polakowi, zwyczajnie wstyd za to, co ci kretyni z Wiejskiej wyrabiają w tym temacie. Mając obecnie wszystkie karty w ręku, sprawa ekshumacji ofiar mordów na Wołyniu powinna być już dawno temu na Ukrach wymuszona. Zamiast tego Morawiecki, Dudaszke & co. wolą się płaszczyć przed tym skurwiałym narodem, który nie rozumie języka innego ponad język siły. Gdyby nie presja społeczeństwa, to pewnie zamietliby ten temat pod dywan i dalej bajali o jakiejś popierdolonej unii polsko-ukraińskiej.
Kiedy skończy się wojna i Ukraińcy nie będą już od nas zależni, to za cholerę nie załatwimy tej sprawy. Będą nas zwodzić tak, jak robili to przez ostatnie 30 lat, a my nie zrobimy nic, bo nie będziemy mieć już nad nimi żadnego bata.

Wstyd mi również za moich rzekomych "rodaków" o mentalności poddańczej (PiSuarstwo oraz lewactwo wszelakie), którzy nazywają czcicieli ludobójców Polaków i kultywatorów nazizmu swoim "bratnim narodem", wzywając przy tym resztę do nie podejmowania tematu Wołynia w obawie o pogorszenie stosunków ze swoimi nowymi "braćmi".
Niektórzy z nich ocierają się wręcz o apologetykę ukraińskich nazistów i banderowców oraz powielają zakłamaną narrację ukraińską nt. rzezi Wołyńskiej chcąc swych "bratków" wybielić. Hańba im.

Doskonale rozumiem, co oznacza dla nas zwycięstwo Ruskich w tej wojnie, ale powiem Wam tak szczerze, że słuchając i widząc to, co się odpierdala na tej Ukrainie odnośnie nazizmu, kultu Bandery/UPA i jak się te skurwysyny wiją niczym piskorz w temacie ludobójstwa Wołyńskiego, to zwyczajnie ciężko tym gnojom kibicować. Najlepiej niech się nawzajem powyżynają.

Back