Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Odsłonią pomnik bandery i przeproszą bo Polacy też no i trzeba patrzeć w przyszłość ukropolin, a nie żyć przeszłościąCzekam na to co pisiory wymyślą na rocznicę, czyli za 2 dni. Ma być ponoć przełomowo, także można się już obawiać co tym razem wymyślili, skoro rozpoczęło się od krzyża z badyli, wbitego przez Pinokia, w szczerym polu w towarzystwie jakieś kurwy z podkarpackiej agentury.

To prawda!Ukraińcy zawsze kłamali, oszukiwali i łamali umowy. To jest podły naród i każdy tutaj Wam to powie. Nie z artykułów, nie z książek chuja Wiatrowycza tylko z życia i z pokolenia na pokolenie.
Siedzę sobie właśnie na jednej z takich wiosek. Moja babka (matka ojca) żyła jeszcze w 2014 (dziadek już nie), z oczami jak spodki i blada na twarzy (kobieta ponad 80 lat wtedy) mówiła mi: "o Boże, jeszcze będziemy mieli tu z nimi problemy". Zmarła niedługo później. Czuję pewną ulgę, że dziadek i babka nie dożyli tego co się teraz odpierdala.
Nikt mi, kurwa, nie będzie mówił, że Ukraińcy to moi bracia, żaden śmieć z Sejmu ani youtuba.
Ani @Halibut 2.0 nie będzie mnie, kurwa, pouczał w tym temacie, nie mając o nim żadnego pojęcia. Znajomości z pojedynczymi Ukrami nic nie znaczą jeśli później swoje teorie opierasz o publikacje tych suczysynów, pokroju Wiatrowycza właśnie, pewnie nawet nie pamiętasz, że się na niego powoływałeś bo cała Twoja merytoryczność polega na googlowaniu i wklejeniu takiego właśnie gówna bez czytania nawet.
Tym ludziom nigdy nie można zaufać ani na nic z nimi umawiać.
Wstyd mi dzisiaj i mam zajebisty żal, nawet nie do tych chujów obrzezanych przy władzy, bo po nich niczego innego bym się nie spodziewał ale za moich rodaków, prawdziwych braci, którzy okazali się zwykłymi kurwami bez godności tylko po to żeby ich na pejsbukach nie nazywali onucami czy szurami. Trzeba mieć charakter zbudowany z gówna żeby tak łatwo dać się zgnoić ludziom stojącym dużo niżej moralnie.
Boli mnie to w chuj.
Wiem, że jeszcze jakieś gorzkie żale miałem wylać ale przyszła żoncia i obgadujemy przy ogniu sprawy bieżące więc zapomniałem :)
Dzisiaj cały dzień jestem ogniomistrz.
Nie dajcie się zwariować.
Połączcie kropki![]()
Żaryna porąbało jeszcze bardziej
To prawda!
Mój dziadek partyzant i babcia zawsze powtarzali: niemiec to wróg, ruski drugi wróg. Ale najgorszy: ukrainiec!
A wszystkim dupowłazom ukraińskim, co ich tak wspierają, wielbią, i loda im robią, życzę żeby najebany ukr jebna was autem albo siekiero!
A wszystkim dupowłazom ukraińskim, co ich tak wspierają, wielbią, i loda im robią, życzę żeby najebany ukr jebna was autem albo siekiero!

Niektórych bawi Twój post, ale starzy Polacy, którzy doświadczyli wojny, to właśnie powtarzali. Nawet Hłasko podobnych słów użył opisując Powstanie WarszawskieTo prawda!
Mój dziadek partyzant i babcia zawsze powtarzali: niemiec to wróg, ruski drugi wróg. Ale najgorszy: ukrainiec!
Niektórych bawi Twój post, ale starzy Polacy, którzy doświadczyli wojny, to właśnie powtarzali. Nawet Hłasko podobnych słów użył opisując Powstanie Warszawskie
zależy od danej osoby i jej przeżyciaNiektórych bawi Twój post, ale starzy Polacy, którzy doświadczyli wojny, to właśnie powtarzali. Nawet Hłasko podobnych słów użył opisując Powstanie Warszawskie

Ja tam krytykom Owsiaka, nie życzę choroby dziecka. Ale chciałbym, żeby byli honorowi i nie korzystali z tego co tak w czambuł potępiają. To jest dopiero hipokryzja: Owsiak - chuj, sprzęt z Orkiestry - cacy. Widzisz, to samo co dziadkowie kolegi, mówili moi dziadkowie, nie ma nic gorszego niż Ukrainiec. Powiem Ci jeszcze, że osoby, które bronią ich (łagodna nazwa) tak jak Ty, działają wręcz odwrotnie. Ja im po ludzku współczułem pomimo krzywdy mojej rodziny, jaką doznała z rąk Ukrów. Teraz, jeszcze po akcjach z moim osobistym Ukrem, życzę im jak najgorzej. Ten mój ma jeszcze wydziarany tryzub bandery. Jak mi jeszcze raz wlezie w drogę to go odpowiednio poucze. Chociaż na razie jest posrany po pachy.A jak ktoś broni Polaków to życzysz by zostali zajebani przez pijanego Polaka?
To taka sama mentalność jak obrońcy Owsiaka, którzy krytykom WOŚP życzą "by twoje dziecko zachorowało i nie dostało pomocy"
Niektórych bawi Twój post, ale starzy Polacy, którzy doświadczyli wojny, to właśnie powtarzali. Nawet Hłasko podobnych słów użył opisując Powstanie Warszawskie
„I nie uwierzyłaby chyba również i w to, że widziałem w czterdziestym czwartym roku w Warszawie, jak sześciu Ukraińców zgwałciło jedną dziewczynę z naszego domu, a potem wyjęli jej oczy łyżką do herbaty; i śmiali się przy tym, dowcipkowali...".
Może i napisane dosadnie,ale ukrofile serio powinni się w łeb jebnąć z tym wpuszczaniem każdego jak leci.zależy od danej osoby i jej przeżycia
A ostatnia linijka to zwykłe pierdolenie
Może i napisane dosadnie,ale ukrofile serio powinni się w łeb jebnąć z tym wpuszczaniem każdego jak leci.
Było już od strony ukrów już wiele czerwonych lampek plus historycznie nieraz się na nich przejechaliśmy.
To nie jest przychylny nam naród.
Wpuśćmy ich a pózniej ustali się kim są nigdy się nie sprawdza.
A Polak zawsze mądry po szkodzie.
Tu się zgodzęMoże i napisane dosadnie,ale ukrofile serio powinni się w łeb jebnąć z tym wpuszczaniem każdego jak leci.
Było już od strony ukrów już wiele czerwonych lampek plus historycznie nieraz się na nich przejechaliśmy.
To nie jest przychylny nam naród.
Wpuśćmy ich a pózniej ustali się kim są nigdy się nie sprawdza.
A Polak zawsze mądry po szkodzie.

Dziadek z Babcią zawsze powtarzali to samo. Jak Niemcy weszli do miasta to byli surowi, ale jako okupanci względem ludności cywilnej nie przejawiali okrucieństwa. Oczywiście dochodziło do sytuacji, gdzie za ukrywanie kogoś lub kradzież mogli zastrzelić dla przykładu, ale często w podobnej sytuacji potrafili też oszczędzić człowieka. Ogólnie przejawiali jakąś tam kulturę. Natomiast jak pojawili się "wyzwoliciele ze wschodu" z wukraińcami na czele to była największa swołocz. Z niczym nie można tego porównać. Gwałty, rabunki, bestialskie mordy były codzienną rzeczywistością. Zero empatii, zero jakiejkolwiek refleksji. Pierwotna dzikość, totalne odczłowieczenie jak zwierzęta. Niemiec jak coś chciał to przyszedł, zakomunikował czego chce, wziął zapasy, zlecił pracę np. szewcowi i sobie poszedł. Bydło kacapso-ukraińskie nie dość, że brało jak swoje, to jeszcze w najlepszym wypadku wszystkim wpierdoliło, kobiety zgwałcono, a całość złupiono na końcu podkładając jeszcze ogień. Taką pamiątkę po sobie zostawiali i nie dziwię się, że dziadkowie opowiadając o wojnie o napaści Niemców mówili dość spokojnie, ale już przy kurwach ze wschodu mocno podnosili ton, widać było zaniepokojenie, podenerwowanie. Ciężko to w ogóle opisać.To prawda!
Po pierwsze to wypierdalaj!A jak ktoś broni Polaków to życzysz by zostali zajebani przez pijanego Polaka?
To taka sama mentalność jak obrońcy Owsiaka, którzy krytykom WOŚP życzą "by twoje dziecko zachorowało i nie dostało pomocy"

Po pierwsze to wypierdalaj!
Po drugie tobie to życzę żeby najebany ukr z hivem cię wyruchal.
A po trzecie: pisałem ci kiedyś banderowcu żebyś nie reagował na moje wpisy! Zaznaczyłem w ankiecie żebyś wypieradalal to wypierdalaj odemnie.!
Nie pisze tu do ciebie, tylko do normalnych chłopaków!
Nie odpisuj mi już! Nie reaguj bonsem, Dodaj mnie do ignora i wypierdalaj ode mnie na zawsze!
![]()
Mordo! ja znam dziesiątki takich ludzi z mojej rodziny, z rodziny mojej żony (babcia mieszkała pod Wołyniem), rodziny ziomali z osiedla, miasta czy województwa obecnie lubelskiego. Nigdy nie słyszałem dobrego słowa o ukrach! To zawsze najgorsza swolocz, gorsza od ruskich i białoruskich! Ci ludzie to wtedy jeszcze często dzieci kilku, kilkunastoletnie, młodzież, to byli naoczni świadkowie, którzy widzieli to bestialstwo, jak wybijali całe rodziny, palili żywcem..Niektórych bawi Twój post, ale starzy Polacy, którzy doświadczyli wojny, to właśnie powtarzali. Nawet Hłasko podobnych słów użył opisując Powstanie Warszawski

W Niemczech naziści nie są bohaterami narodowymi. Sowieci oprócz wybicia ponad 100k Polaków wybili dziesiątki milionów RosjanTy serio masz spore ubytki.
Zaraz na forum okaże się, że Niemcy w sumie byli spoko, za holokaust i wsadzanie Polaków do obozów zagłady odpowiadają Ukraińcy, i za wojnę to tylko do nich można mieć pretensje, że ruscy co prawda wybili w latach 30 ponad 100 tys Polaków ale za to robili to kulturalnie, no i o tym mało kto wie przecież, a potomkowie zabitych i tak nie żyją w Polsce
Mordo! ja znam dziesiątki takich ludzi z mojej rodziny, z rodziny mojej żony (babcia mieszkała pod Wołyniem), rodziny ziomali z osiedla, miasta czy województwa obecnie lubelskiego. Nigdy nie słyszałem dobrego słowa o ukrach! To zawsze najgorsza swolocz, gorsza od ruskich i białoruskich! Ci ludzie to wtedy jeszcze często dzieci kilku, kilkunastoletnie, młodzież, to byli naoczni świadkowie, którzy widzieli to bestialstwo, jak wybijali całe rodziny, palili żywcem..
A tu ci będzie pajac pierdolil ze nie ma dowodów.
I widzę ze dalej odpisuje. Kurwa!![]()
W Niemczech naziści nie są bohaterami narodowymi. Sowieci oprócz wybicia ponad 100k Polaków wybili dziesiątki milionów Rosjan
Miałem ci już nie odpisywać, ale znowu się panoszysz robią z kurwy logikę więc w drodze wyjątku:
Ty jebany debili. Rozumiesz co to znaczy zwykły żołnierz, czy też podrzędny oficer, który służył w armii niemieckiej i wszedł na polskie ziemie? Nie mówimy o generałach, dowódcach SS i tej całej śmietance, która wymyśliła i nadzorowała depopulację. To jest przygłupie relacja ludzi, którzy żyli w danym miejscu, a nie prawda objawiona o tym co się działo w całym kraju, w każdym miejscu, ty niedorozwinięty kasztanie! Serio jest coś takiego, że ludzie z brodą alla hałbała charakteryzują się wybitnym niedojebaniem, głupiomądrością oraz celową chęcią rozjebania każdej dyskusji.
Miałem ci już nie odpisywać, ale znowu się panoszysz robią z kurwy logikę więc w drodze wyjątku:
Ty jebany debili. Rozumiesz co to znaczy zwykły żołnierz, czy też podrzędny oficer, który służył w armii niemieckiej i wszedł na polskie ziemie? Nie mówimy o generałach, dowódcach SS i tej całej śmietance, która wymyśliła i nadzorowała depopulację. To jest przygłupie relacja ludzi, którzy żyli w danym miejscu, a nie prawda objawiona o tym co się działo w całym kraju, w każdym miejscu, ty niedorozwinięty kasztanie! Serio jest coś takiego, że ludzie z brodą alla hałbała charakteryzują się wybitnym niedojebaniem, głupiomądrością oraz celową chęcią rozjebania każdej dyskusji.
Wypierdalaj!!Jaki pajac uważa, że nie ma dowodów na to, że Ukraińcy mordowali na Wołyniu?
Ty serio jesteś upośledzony i tworzysz chochoła nieistniejacego z którym walczysz.