Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Wypierdalaj!!
Weźcie tej kurwie napiszcie cyrylicą bo nie rozumie!
Złapany jesteś na głupocie i kłamstwie, i tylko tak się ratować możesz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wypierdalaj!!
Weźcie tej kurwie napiszcie cyrylicą bo nie rozumie!
W sensie ten chrzczony koks, który waliłeś z ukraińskiego stromu jest zdecydowanie nie teges.Oczywiście.
W sensie Niemcy są ok bo godzili się na politykę zbrodnicza Niemiec, ale bezpośrednio tylko mała część w tym uczestniczyła bezpośrednio? A

Macie tutaj idealny przykład ukraińskiej kurwy banderowskiej! To jest ta ich mentalność, ta zepsuta krew i czarne podniebienie!
„Grzecznie prosisz” żeby wypierdlal i nie zaczepiał mnie, a ten atakuje dalej. No nic! Ja już więcej nie odpisuje!
Chuj z tobą i duchem twoim. Amen!
Ok to ignoruje cie, zgodnie z życzeniem!Nie byłeś nigdy grzeczny. I czym się to kurestwo banderowskie objawia?
Czyli gdy chłopaki kiedyś notorycznie mnie zaczepiali, to byli kurwami?
Masz słaba wolę. Musisz się nauczyć nieodpowiadac, ignorować.
Halibut z Dymitrem koloryzowane?
Ok to ignoruje cie, zgodnie z życzeniem!
Przegrałeś!!!
Nie będę teraz widział twojej pozytywnej banderowskiej propagandy!
Mordo walnij sobie zimne piwko(Chyba że nie pijesz to może lemoniadę)Ok to ignoruje cie, zgodnie z życzeniem!
Przegrałeś!!!
Nie będę teraz widział twojej pozytywnej banderowskiej propagandy!

Na Śląsku najgorzej wspominają Ukrów!!! Moja Matka pochodzi ze Śląska z bogatej kupieckiej rodziny i wie co mówi!!! Ostatnio byłem u kolegi z Chorzowa, zajmuje się skupowaniem kamienic, które remontuje. Ukrów nienawidzi. Nie wiem skąd pochodzą te informacje, że Śląsk kocha Ukrów! Akurat Ukry stanowiły tam trzon wyzwolicielskiej 'krasnoj armii' i bardzo bohatersko sobie poczynały.Tak jak Żydzi, którzy doświadczyli wojny, najbardziej bali się Polaków, co nie?
Wszystko zależy od doświadczeń. Grzesiuk w obozach najbardziej bał się Polaków i Niemców, a dobrze wspomina ruskich i Ukraińców z SS.
Na Śląsku wielu Polaków i Polek najgorzej wspomina ruskich a Niemców dobrze.
Na Śląsku najgorzej wspominają Ukrów!!! Moja Matka pochodzi ze Śląska z bogatej kupieckiej rodziny i wie co mówi!!! Ostatnio byłem u kolegi z Chorzowa, zajmuje się skupowaniem kamienic, które remontuje. Ukrów nienawidzi. Nie wiem skąd pochodzą te informacje, że Śląsk kocha Ukrów! Akurat Ukry stanowiły tam trzon wyzwolicielskiej 'krasnoj armii' i bardzo bohatersko sobie poczynały.
A ja jestem wielkim teczowym delfinem dryfującym w uniwersum obłędu. Myślę, że to dobre podsumowanie. Mam wrażenie, że Ukrów nikt nie kocha oprócz Ciebie, uważaj, tkosyczna miłość boli. Pozdrowionka :)Nikt nie twierdzi, że kochają Ukrow.
A ja jestem wielkim teczowym delfinem dryfującym w uniwersum obłędu. Myślę, że to dobre podsumowanie. Mam wrażenie, że Ukrów nikt nie kocha oprócz Ciebie, uważaj, tkosyczna miłość boli. Pozdrowionka :)
uważaj, bo teraz będziesz wyjaśniany i na pewno przy okazji padnie tekst o chochołach odmienianych na 20 sposobówA ja jestem wielkim teczowym delfinem dryfującym w uniwersum obłędu. Myślę, że to dobre podsumowanie. Mam wrażenie, że Ukrów nikt nie kocha oprócz Ciebie, uważaj, tkosyczna miłość boli. Pozdrowionka :)

uważaj, bo teraz będziesz wyjaśniany i na pewno przy okazji padnie tekst o chochołach odmienianych na 20 sposobów![]()
Edit. No, Rosjan mniej, bo tam jednak propaganda antypolska jest wpajana od małego i stosunek do Polaków jest wiele gorszy niż wśród Ukrainciw.

![]()
Nożownik ranił dwie osoby na pl. Nowy Targ we Wrocławiu. Jest areszt dla sprawcy. Grozi mu dożywocie | Gazeta Wrocławska
Mężczyzna ranił dwie osoby nożem w środę (5 lipca) na pl. Nowy Targ we Wrocławiu. Został tymczasowo aresztowany. Serhiemu S. grozi kara dożywotniego pozbawienia wolności.gazetawroclawska.pl