PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
On ma wszystko, nawet aids.Nie wiem czy Halibut ma doktorat nauk medycznych :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On ma wszystko, nawet aids.Nie wiem czy Halibut ma doktorat nauk medycznych :)
Nie wiem czy Halibut ma doktorat nauk medycznych :)
a pedałow znajomych nie masz?Mam znajomych medyków, więc znam się na medycynie. Mam znajomego fizyka więc znam się na fizyce.

a pedałow znajomych nie masz?
![]()
Ja nie mamKażdy z nas ma.
Mam znajomego Ukra. Znam się na 'rezaniu' :). Jak tak się wczytuję w Twoje wypowiedzi, mam wrażenie, że jesteś czymś w rodzaju advocatus diaboli i swietnie się bawisz. To się chyba teraz nazywa jakoś tak jak norweski mitologiczny stwór:).Mam znajomych medyków, więc znam się na medycynie. Mam znajomego fizyka więc znam się na fizyce.
Nie.Tak jak ryba potrzebuje wody ta potrzebuje zwracać na siebie uwagę - nie ma tu drugiego dna.Jak tak się wczytuję w Twoje wypowiedzi, mam wrażenie, że jesteś czymś w rodzaju advocatus diaboli i swietnie się bawisz. To się chyba teraz nazywa jakoś tak jak norweski mitologiczny stwór:).
Czyli parafrazując klasyka: sięgnąłem dna i usłyszałem pukanie Halibuta od dołu:). Najgorsze jest to, ze chłop glupi nie jest :)Nie.Tak jak ryba potrzebuje wody ta potrzebuje zwracać na siebie uwagę - nie ma tu drugiego dna.
Czyli parafrazując klasyka: sięgnąłem dna i usłyszałem pukanie Halibuta od dołu:)

Mało jeszcze widziałes z jego strony.Najgorsze jest to, ze chłop glupi nie jest :)
Powiem tak, chyba wystarczająco:)
Mało jeszcze widziałes z jego strony.
Każdy z nas ma.
JestCzyli parafrazując klasyka: sięgnąłem dna i usłyszałem pukanie Halibuta od dołu:). Najgorsze jest to, ze chłop glupi nie jest :)
Ja nie mam
Czyli parafrazując klasyka: sięgnąłem dna i usłyszałem pukanie Halibuta od dołu:). Najgorsze jest to, ze chłop glupi nie jest :)
Mam znajomego Ukra. Znam się na 'rezaniu' :). Jak tak się wczytuję w Twoje wypowiedzi, mam wrażenie, że jesteś czymś w rodzaju advocatus diaboli i swietnie się bawisz. To się chyba teraz nazywa jakoś tak jak norweski mitologiczny stwór:).
Bo nie mam żadnych znajomychSkąd wiesz?

Tabuny ludu tutaj broniły rękami i nogami Baćki i banderowców. Tak było nie ściemniam.W sumie o Ukrach pisze rzeczy takie jak wiele innych osób na forum.
Tabuny ludu tutaj broniły rękami i nogami Baćki i banderowców. Tak było nie ściemniam.
Bałeś się go oznaczyć żeby nie zaprzeczył?No kilku jest, jak Lemmy, z którym mamy mocno tożsame poglądy.

Bałeś się go oznaczyć żeby nie zaprzeczył?![]()
Nie było dowodów,że bandera wiedział o Wołyniu,a w ogóle to winę za spalenie ludzi nad Odessą ponoszą strażacy bo nie przyjechali w porę.
Czyli to Cie tu sprowadza, to podobnie jak i mnieBo nie mam żadnych znajomych![]()

a o Odessie tak nie uważam.
A w Odessie za winna uważam głównie straż która celowo przyjechała za późno.