Konflikt Rosja-Ukraina

Każdy z nas ma.
e3de64116_chyba.jpg

Ja nie mam

Skąd wiesz?

Czyli parafrazując klasyka: sięgnąłem dna i usłyszałem pukanie Halibuta od dołu:). Najgorsze jest to, ze chłop glupi nie jest :)

Stary, przeczytaj sobie moje rozmowy z Vitasem. Tłumaczysz mu coś kilka stron jak upośledzonemu, a koniec końców i tak nie rozumie. Jak z pozytywną propaganda, czy kiedyś z fejkami których broni do dziś, wiedząc że to fejki

Mam znajomego Ukra. Znam się na 'rezaniu' :). Jak tak się wczytuję w Twoje wypowiedzi, mam wrażenie, że jesteś czymś w rodzaju advocatus diaboli i swietnie się bawisz. To się chyba teraz nazywa jakoś tak jak norweski mitologiczny stwór:).

W sumie o Ukrach pisze rzeczy takie jak wiele innych osób na forum. Chłopaki sobie wymyślili, że skoro nie uważam ich wszystkich za dzicz i czyste zło, tzn, że mam takie poglądy by zwracac na siebie uwagę. Co jest idiotyczne, bo takie skrajne poglądy na te wojnę, Ukraińców jakie chłopaki prezentują są w naszym kraju mniejszością, więc z tej logiki wychodzi, że oni mają takie poglądy by być w opozycji do większości.

A czytałeś dalej temat, czy nie? To byś wiedział, że przyznałem się do błędu i już tak nie uważam, tylko opierałem się na dezinformujacym artykule.
Bo nie jestem tak upośledzony by bronić fejkow jak np Vitas, który twierdzi że grupa Ukraińców pobiła Polaka na Marszu Niepodległości, czy że półroczny film video pokazuje zapis sprzed 2 dni

Co za zabieg okoliczności, że ruskie rakiety poleciały na Lwów i nie trafiły w żadne banderowskie grecko-katolickie stowarzyszenie... pewnie tych polsko-ukraińskich jest więcej i łatwiej trafić... ruscy to jednak mają oko...

Back