Konflikt Rosja-Ukraina

Kurwy się ponoszą niemiłosiernie. Ostatnio idę do żabki po browarka z butelką na wymianę, stoi dwóch kolesi i pierdolą cyrylicą. I się kurwy patrzą ewidentnie szukając zaczepki. Czekałem ino na jakieś ,,suka bleć" w moją stronę... ale się nie doczekałem bo inaczej wykurwił bym im tą butelką. A do czego zmierzam.. My jesteśmy Panami w swoim kraju a te banderowskie pachoły powinny okazywać wdzięczność a nie kurwa zgrywać cwaniaków. Skoro taki jesteś twardy to wypierdalaj na front upadliński zjebie.

Ale zjeby. Zamiast klęknąć i ci obciągnąć z wdzięczności za to, że mogą tu na Ciebie zapierdalać to nie dali Ci się sprowokować do zaczepki

Ale zjeby. Zamiast klęknąć i ci obciągnąć z wdzięczności to nie dali Ci się sprowokować do zaczepki
To że tobie obciagają a Ty im to mnie chuj interesuje. Ty byś im ojebal, że w ogóle na Ciebie ,,bracia" spojrzeli. Mnie nie bawią takie degeneracyjne zachowania.
A tak w ogóle na chuj sie przyjebaleś? Rozumiem że bronisz swoich braci ale na chuj się przypierdalasz?

To że tobie obciagają a Ty im to mnie chuj interesuje. Ty byś im ojebal, że w ogóle na Ciebie ,,bracia" spojrzeli. Mnie nie bawią mnie takie degeneracyjne zachowania.
A tak w ogóle na chuj sie przyjebaleś? Rozumiem że bronisz swoich braci ale na chuj się przypierdalasz?
To że tobie obciagają a Ty im to mnie chuj interesuje. Ty byś im ojebal, że w ogóle na Ciebie ,,bracia" spojrzeli. Mnie nie bawią mnie takie degeneracyjne zachowania.
Po prostu rozjebuje mnie ta mentalność, że jak mija się Ukraińca który na każdym kroku nie dziękuję każdemu napotkanemu Polakowi, to mam bekę. I z tego, że z twojej wypowiedzi wynika iż to ty czekałeś na zaczepke, ale się zawiodłeś.

Po prostu rozjebuje mnie ta mentalność, że jak mija się Ukraińca który na każdym kroku nie dziękuję każdemu napotkanemu Polakowi, to mam bekę. I z tego, że z twojej wypowiedzi wynika iż to ty czekałeś na zaczepke, ale się zawiodłeś.
Co Ty pierdolisz? W sumie za tą pomoc wypadałoby podziękować a nie propagować wciąż i wciąż jebanego Stefana w dupe pierdolonego. I nie czekałem na zaczepke. Serio, nie umiesz wyczuć choć trochę intencji innego człowieka? Ktoś się patrzy na Ciebie z byka non stop i co, może chce Cię przytulić?

Po prostu rozjebuje mnie ta mentalność, że jak mija się Ukraińca który na każdym kroku nie dziękuję każdemu napotkanemu Polakowi, to mam bekę
Napisał wprost, że czekał aż go zaczepia by wyjebać, ale się zawiodl. Co chcesz więcej rozumieć?
Nic nie było o dziękowaniu - znowu stworzyłeś sobie chochoła i z nim walczysz,ten dodatkowy chromosom musi naprawdę uwierać.

Nic nie było o dziękowaniu - znowu stworzyłeś sobie chochoła i z nim walczysz,ten dodatkowy chromosom musi naprawdę uwierać.

Owszem, było.

Co Ty pierdolisz? W sumie za tą pomoc wypadałoby podziękować a nie propagować wciąż i wciąż jebanego Stefana w dupe pierdolonego. I nie czekałem na zaczepke. Serio, nie umiesz wyczuć choć trochę intencji innego człowieka? Ktoś się patrzy na Ciebie z byka non stop i co, może chce Cię przytulić?

Tak. Patrzyli się na Ciebie. Czekałeś na zaczepke. Zawiodłeś się. Jak te kurwy mogły się patrzeć i nie zaczepiać, tylko pić spokojnie.

Owszem, było.

Tak. Patrzyli się na Ciebie. Czekałeś na zaczepke. Zawiodłeś się. Jak te kurwy mogły się patrzeć i nie zaczepiać, tylko pić spokojnie.
Przecież o dziękowaniu bylo w późniejszym poście.
Siejesz ostrą propagandę, zmieniasz fakty i narrację.
A skąd wiesz, że oni coś pili? :travolta:
Nie wiesz nic a pierdolisz.

Czyli oni nawet nie pili, tylko sobie stali, i patrzyli bez zaczepki? A to patologia. Jak można tak stać, patrzeć się i nie obrażać przechodniów!

Śmieć

1688663660798.png

Ale zjeby. Zamiast klęknąć i ci obciągnąć z wdzięczności za to, że mogą tu na Ciebie zapierdalać to nie dali Ci się sprowokować do zaczepki
Kolego, lubię Cie ale oprzytomniej! Żaden Ukr na nas nie zapierdala! Ukr zapierdala na siebie. Wręcz to my utrzymujemy całą bandę Ukrów! Jeżeli myślisz, że Ukr będzie pracował za grosze to się mylisz! Oni dostali socjal, służbę zdrowia, już teraz pojawiły się całe bandy małych Ukrów. Pierwszeństwo w przedszkolach, pierwszeństwo w szkołach itd.. Moja żona powiedziała mi dzisiaj, że zaczyna się czuć jak gość we wlasnym kraju. Takie słowa usłyszeliśmy też dzisiaj wychodząc z kina od młodych ludzi. Dzisiaj przeczytalem, że Zelenski grozi nam, żebyśmy uważali bo wojna może przyjść do Polski. No żesz kurwa jego ukraińska mać. BTW mój osobisty Ukr został już spacyfikowany. Jechałem sobie ma strzelnicę, krótka w kaburze (nie w majtkach jak u zera) ale widoczna bo gorąco kilka innych w specjalnej walizce. Ukr akurat wyjeżdżał, zobaczył, pogrozilem paluchem i Maccan grzecznie stoi na swoim miejscu. Wot gieroj!!!

Mógłbyś rozwinąć?
A co tu rozwijać. Idziesz w Warszawie po ulicy i częściej słyszysz tę prymitywną mutację rosyjskiego niż nasz ojczysty język. Wychodząc z kina rozmawialiśmy dość głośno i usłyszeliśmy komentarz grupy młodych ludzi płci obojga, że nareszcie ktoś mówi po polsku. W Warszawie możesz się poczuć jak na Ukrainie już nawet filmy są w kinach w ukraińskiej wersji językowej. Jakoś za komuny jak uciekaliśmy do Niemiec tabunami, nikt nam tam tak dupska nie lizał.

A co tu rozwijać. Idziesz w Warszawie po ulicy i częściej słyszysz tę prymitywną mutację rosyjskiego niż nasz ojczysty język. Wychodząc z kina rozmawialiśmy dość głośno i usłyszeliśmy komentarz grupy młodych ludzi płci obojga, że nareszcie ktoś mówi po polsku. W Warszawie możesz się poczuć jak na Ukrainie już nawet filmy są w kinach w ukraińskiej wersji językowej. Jakoś za komuny jak uciekaliśmy do Niemiec tabunami, nikt nam tam tak dupska nie lizał.
Zle zrozumiałem.Myślałem,że jakiś pajac Ci powiedział,że teraz Polska jest ukrainska czy coś w ten deseń.
Z tym językiem ukrowym wszędzie się zgadzam.

Sprawca w chwili zdarzenia był trzeźwy. Decyzją sądu Swiatosław H. został tymczasowo aresztowany pod zarzutem usiłowania zabójstwa dwóch funkcjonariuszy policji, a także czynnej napaści na policjantów z użyciem niebezpiecznego narzędzia i spowodowania u pokrzywdzonych obrażeń ciała. Grozi za to nawet dożywocie.

Przesłuchiwany w charakterze podejrzanego Ukrainiec nie przyznał się do popełnienia zarzucanych mu czynów i odmówił składania wyjaśnień.

Swiatosław H. został poddany obserwacji sądowo-psychiatrycznej. Nie stwierdzono u niego choroby psychicznej ani upośledzenia umysłowego.
Sąd Okręgowy w Zamościu wydał postanowienie 3 lipca. – Postępowanie karne przeciwko Swiatosławowi H. zostało umorzone z uwagi na fakt niepopełnienia przez podejrzanego zarzucanych mu czynów ze względu na zniesioną zdolność do rozpoznania ich znaczenia i możliwość pokierowania swoim postępowaniem z powodu uzależnienia od alkoholu

No kurwa niech tak dalej robią.. ::duszenie::

Zaraz zaczną wszystko umarzać i jeszcze przepraszać.

Zle zrozumiałem.Myślałem,że jakiś pajac Ci powiedział,że teraz Polska jest ukrainska czy coś w ten deseń.
Z tym językiem ukrowym wszędzie się zgadzam.
Jakby mi tak powiedział, to raczej długo mialby trudności z mowieniem ;). Acz jeden mi powiedział, że oni walczą za nas i im wszystko wolno, ten od Maccana już spacyfikowany:)

Back