szplin
Vale Tudo Open
"Propaganda pozytywna" i "propaganda negatywna":
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Propaganda pozytywna" i "propaganda negatywna":
![]()
Zaraz nasz forumowy półanalfabeta Was powyjaśnia.
Propaganda z natury rzeczy jest negatywna zawsze.
Jak kłamią i programują ludziom umysły, ze Ukraina wygrywa i za chwile zdejmie Rosję to jest złe, to jest zakłamywanie rzeczywistości i usypianie czujności
Z kolei jak mówią wyłącznie negatywnie o potencjalnym przeciwniku to w zasadzie j/w. Całe to programowanie umysłów jest złe. Na wojnie brak wygranych i pozytywnych bohaterów, jest tylko koniec życia
Doskonale pamietam ten rok. Nikt nie musiał nikogo zachęcać by pomagać drugiemu. Nikt !A np propaganda w 97 zachęcająca ludzi do udzielania pomocy powodziana, włącznie z tworzeniem utworów to promujących, to też zła propaganda?
A tobie można jak debilowi tłumaczyć,że propaganda=manipulacja i pozytywny może być co najwyzej rezultat dla osoby/grupy korzystającej z tego zabiegu,ale dodatkowy chromosom i tak nie pozwoli ci zatrybić.A co mam wyjaśniać? Można jak debiilowi ci tłumaczyć, że propagandy można używać by pokazać coś w pozytywnym świetle, jak i negatywnym, a Ty i tak nie zrozumiesz.
A tobie można jak debilowi tłumaczyć,że propaganda=manipulacja i pozytywny może być co najwyzej rezultat dla osoby/grupy korzystającej z tego zabiegu,ale dodatkowy chromosom i tak nie pozwoli ci zatrybić.
Ty jesteś niereformowalny.
Gdy ktoś powie,że ma wynik HIV pozytywny, to znaczy, że zrozumiesz to tak iż uzna, że ma fajny wynik HIV?

Chociazby dlatego ze nic nie daja w zamian. Ginac moga bez nato, pompowane pieniadze sa w szoszonow bez nato. Bedac w nato banderowcy by wykorzystywali artykuły jak np 5 kiedy ruskie znowu by zaatakowaly, a to rodzi niepotrzebny otwarty konflikt.Jakie są minusy przyjęcia Ukrainy do NATO?
okazuje sie, ze granatnik to popularny prezent wukrainie
Wybielanie i ubohaterowianie?View attachment 71327
Od 1:05:00
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Zjebałeś, trzeba było profilaktycznie wyjebać w baniakKurwy się ponoszą niemiłosiernie. Ostatnio idę do żabki po browarka z butelką na wymianę, stoi dwóch kolesi i pierdolą cyrylicą. I się kurwy patrzą ewidentnie szukając zaczepki. Czekałem ino na jakieś ,,suka bleć" w moją stronę... ale się nie doczekałem bo inaczej wykurwił bym im tą butelką. A do czego zmierzam.. My jesteśmy Panami w swoim kraju a te banderowskie pachoły powinny okazywać wdzięczność a nie kurwa zgrywać cwaniaków. Skoro taki jesteś twardy to wypierdalaj na front upadliński zjebie.