AKK
ONE FC Flyweight
zydo-komunaA jakie jest poprawne?
Kurwa po co ja zadaje to pytanie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zydo-komunaA jakie jest poprawne?
Kurwa po co ja zadaje to pytanie
![]()

Wspaniale upadł mit wielkich ojców mateczki rosyji, którzy pierwsi wsiedli w prywatne odrzutowce i elo melo, wyślemy wam kartę z bunkra na Uralu![]()
Albo gejowPrzecież to ustawka, udawali, że się wystraszyli żeby coś tam coś tam gojów :p
Albo gejow
Przecież to ustawka, udawali, że się wystraszyli żeby coś tam coś tam gojów :p

ale przeciętne IQ będzie wynosiło zawsze 100 ;-)Myślę że średnie a raczej przeciętne IQ u człowieka powinno wynosić 120-140, a choroby psychiczne trapiące ogóły ludzkie powinny być zaleczane, to wtedy jest szansa. A że to nierealne do wykonania, to nie ma szansy :D
A dziwne, bo niektórzy znacząca zaniżają mając ujemne IQale przeciętne IQ będzie wynosiło zawsze 100 ;-)
jakby co, można doczytać dlaczego

A może to ktoś z bliskiego otoczenia Putina chciał przekazać żeby Władek się za mocno nie panoszył i podzielił zyskami, bo jak nie... I odstawili teatrzyk, który kompletnie nic nie znaczy i kompletnie nic nie zmieni poza podziałem zysków na górze?"
"Bunt Prigożyna.
Choć to jeszcze nie koniec, jak wszyscy mam wrażanie wielkiej inscenizacji. Ale ona może wyzwolić więcej procesów, niż się inscenizatorom wydawało.
Jak to jest możliwe, że uzbrojona kolumna jedzie kilkaset kilometrów i nikt jej nie próbuje zatrzymać?
Czy aby nie świadczy to o słabości struktur siłowych? Jaki to jest sygnał dla zwykłych obywateli, ale też środowisk przestępczych?
Negocjować musiał Łukaszenka. Czyżby Putin jednak nie był wszechmocny? Swoją drogą Łukaszenka zawsze był bardzo popularny w Rosji.
I co o tym mają myśleć zwykli rosyjscy żołnierze na froncie? Prigożyn wczoraj powiedział głośno to, co wielu po cichu myśli w okopach. Teraz mogą mieć tylko poczucie, że również przez niego zostali oszukani. Czy będą zatem mieli motywację do walki z ?
Kolejne pytania pojawią się z dalszymi losami Prigożyna i ewentualnych "sponsorów" buntu. Jeśli zostaną surowo ukarani, to czekają nas przetasowania w elicie władzy. Jeśli nie zostaną (w co wątpię, choć...), to może się okazać, że każdy może rzucić wyzwanie Putinowi.
Napięć w elicie władzy będzie coraz więcej, bo sukcesów na Ukrainie brak, a "wybory" prezydenckie już w przyszłym roku.
" Anna Maria Dymer
Jestesmy zwarci i gotowi. Czekamy!
wiem tyle, a raczej szacuje że powinno być znacznie większe(o jakies 30%)... zatem niech bedzie że - nie stricte 130 a odpowiednik 130pktale przeciętne IQ będzie wynosiło zawsze 100 ;-)
jakby co, można doczytać dlaczego
Legiony Brauna
i co lepsze - Twoim panemGoj może być też gejem.
A może to ktoś z bliskiego otoczenia Putina chciał przekazać żeby Władek się za mocno nie panoszył i podzielił zyskami, bo jak nie... I odstawili teatrzyk, który kompletnie nic nie znaczy i kompletnie nic nie zmieni poza podziałem zysków na górze?
i co lepsze - Twoim panem
Myślę że średnie a raczej przeciętne IQ u człowieka powinno wynosić 120-140, a choroby psychiczne trapiące ogóły ludzkie powinny być zaleczane, to wtedy jest szansa. A że to nierealne do wykonania, to nie ma szansy :D
Nowa kolekcja pepco?

leć bo wykupiąNowa kolekcja pepco?![]()
ekspert
To on ma sumieniu Grzegorza Floryde
ekspert
Polski OSINT w pigułce