Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wielka CzerwonaMos(r)ad
Czyli jednak @AKK miał rację, że teatrzyk i huja się będzie działo.
A tak liczyłem, że będą się nakurwiać
![]()
Publiczna egzekucja żeby naprawić reputację PutleraCo za dzban, pewnie jutro jego ścierwo będzie leżało w rowie![]()

on może miec żądania jak hydraulik u Ciebie w łazience, czyli robi za X pln i nic poza tymW teatrzyk(w sensie uzgodniony z Kremlem) nie wierzę. Ale w blef Pieroga już tak. W to, że być może nie miał zamiaru walczyć z Moskwą ale tylko pokazać realną władzę by spełniano jego żądania.
Kurwa, czy te kacapy nawet puczu nie umieją porządnie zrobić?
![]()

1917 im wyszło.

Ogólnie na tapecie jest likwidacja słowian przez żymian, a że z tej grupy etnicznej zostali tylko ruscy to wywołanie wojny domowej w rasiji. W tym celu, lub z tego powodu planowana jest tzw niebianska jerozolima, czyli projekt żymian ktorzy osiedlą na terenach chazarskich(wschodnia ukraina, i nie wiem czy cos jeszcze) izraelitów wschodnio jankeskich i rus-jezycznych. Nato nawet przebąkiwało kilka miesiecy temu o stworzeniu osady nowego izreela na wschodzie ukr. Czy ktoś wie jaki język jest używany do codziennej komunikacji?Czyli jednak @AKK miał rację, że teatrzyk i huja się będzie działo.
A tak liczyłem, że będą się nakurwiać
Tak się nie robi kurwa.... Zapierdala 200km żeby zajebać szojguna i zgadza sie na czeski remis.... A idz ty w huj pierezyn
Ogólnie na tapecie jest likwidacja słowian przez żymian, a że z tej grupy etnicznej zostali tylko ruscy to wywołanie wojny domowej w rasiji. W tym celu, lub z tego powodu planowana jest tzw niebianska jerozolima, czyli projekt żymian ktorzy osiedlą na terenach chazarskich(wschodnia ukraina, i nie wiem czy cos jeszcze) izraelitów wschodnio jankeskich i rus-jezycznych. Nato nawet przebąkiwało kilka miesiecy temu o stworzeniu osady nowego izreela na wschodzie ukr. Czy ktoś wie jaki język jest używany do codziennej komunikacji?
Jeśli nowy izreel ma być tylko tam gdzie donbas to raczej bedzie to tak, ze ONZ dokona odkrycia tego o czym wielu trąbi od odessy '14 i nato z ruskimi zrobią misje pokojowo stabilizacyjną(przy okazji uspokajając obecnych i dochodzących uchodźców w europie) pod przewodnictwem izraela, no a jesli jeruzalem ma objac pierwotne tereny chazarskie, to został jeszcze kaukaz, chyba gruzja itd wiec trzeba bedzie w rosji podziałać na ostro.
myslalem ze ta szopka z pierogiem troche jeszcze potrwa ale juz na wstepie widać jaka to komedia

Dobra koniec bajki, @Halibut 2.0 dawaj juz cos o tych ukraincach, wracamy do realiow tego tematu![]()
2 1 3 7@Scurvol, a znasz numery totolotka na przyszły tydzień ?
![]()
uświadamianie gojom że sa gojami, tzn podludźmiA jaki był cel tej ustawki?
uświadamianie gojom że sa gojami, tzn podludźmi
Tylko Lenin!Kurwa, czy te kacapy nawet puczu nie umieją porządnie zrobić?
![]()
Stwierdzenie "władze rosji" jest niepoprawne.
Myślę że średnie a raczej przeciętne IQ u człowieka powinno wynosić 120-140, a choroby psychiczne trapiące ogóły ludzkie powinny być zaleczane, to wtedy jest szansa. A że to nierealne do wykonania, to nie ma szansy :D