Konflikt Rosja-Ukraina

Czyli jednak @AKK miał rację, że teatrzyk i huja się będzie działo.

A tak liczyłem, że będą się nakurwiać
:childcry:

W teatrzyk(w sensie uzgodniony z Kremlem) nie wierzę. Ale w blef Pieroga już tak. W to, że być może nie miał zamiaru walczyć z Moskwą ale tylko pokazać realną władzę by spełniano jego żądania.

W teatrzyk(w sensie uzgodniony z Kremlem) nie wierzę. Ale w blef Pieroga już tak. W to, że być może nie miał zamiaru walczyć z Moskwą ale tylko pokazać realną władzę by spełniano jego żądania.
on może miec żądania jak hydraulik u Ciebie w łazience, czyli robi za X pln i nic poza tym

C646E7CB-13D2-4C0C-AFB9-40E0E619BDF6.jpeg

I chuj po teatrze. Jeśli on faktycznie uwierzył, że Łukaszenko da mu schronienie to jest idiota niesamowitym. I już czekam na konferencję, gdzie Łukaszenko będzie pierdolil, jak to on zatrzymał pucz u swojego przyjaciela. Ja jebe.

Podobno już jest negocjowana umowa w której Pierożek i Wagner nie będą mieli wstępu do Rosji

Wagner będzie miał prawo kontynuować operacje w Afryce

Czyli jednak @AKK miał rację, że teatrzyk i huja się będzie działo.

A tak liczyłem, że będą się nakurwiać
:childcry:

Tak się nie robi kurwa.... Zapierdala 200km żeby zajebać szojguna i zgadza sie na czeski remis.... A idz ty w huj pierezyn
Ogólnie na tapecie jest likwidacja słowian przez żymian, a że z tej grupy etnicznej zostali tylko ruscy to wywołanie wojny domowej w rasiji. W tym celu, lub z tego powodu planowana jest tzw niebianska jerozolima, czyli projekt żymian ktorzy osiedlą na terenach chazarskich(wschodnia ukraina, i nie wiem czy cos jeszcze) izraelitów wschodnio jankeskich i rus-jezycznych. Nato nawet przebąkiwało kilka miesiecy temu o stworzeniu osady nowego izreela na wschodzie ukr. Czy ktoś wie jaki język jest używany do codziennej komunikacji?

Jeśli nowy izreel ma być tylko tam gdzie donbas to raczej bedzie to tak, ze ONZ dokona odkrycia tego o czym wielu trąbi od odessy '14 i nato z ruskimi zrobią misje pokojowo stabilizacyjną(przy okazji uspokajając obecnych i dochodzących uchodźców w europie) pod przewodnictwem izraela, no a jesli jeruzalem ma objac pierwotne tereny chazarskie, to został jeszcze kaukaz, chyba gruzja itd wiec trzeba bedzie w rosji podziałać na ostro.

myslalem ze ta szopka z pierogiem troche jeszcze potrwa ale juz na wstepie widać jaka to komedia

Ogólnie na tapecie jest likwidacja słowian przez żymian, a że z tej grupy etnicznej zostali tylko ruscy to wywołanie wojny domowej w rasiji. W tym celu, lub z tego powodu planowana jest tzw niebianska jerozolima, czyli projekt żymian ktorzy osiedlą na terenach chazarskich(wschodnia ukraina, i nie wiem czy cos jeszcze) izraelitów wschodnio jankeskich i rus-jezycznych. Nato nawet przebąkiwało kilka miesiecy temu o stworzeniu osady nowego izreela na wschodzie ukr. Czy ktoś wie jaki język jest używany do codziennej komunikacji?

Jeśli nowy izreel ma być tylko tam gdzie donbas to raczej bedzie to tak, ze ONZ dokona odkrycia tego o czym wielu trąbi od odessy '14 i nato z ruskimi zrobią misje pokojowo stabilizacyjną(przy okazji uspokajając obecnych i dochodzących uchodźców w europie) pod przewodnictwem izraela, no a jesli jeruzalem ma objac pierwotne tereny chazarskie, to został jeszcze kaukaz, chyba gruzja itd wiec trzeba bedzie w rosji podziałać na ostro.

myslalem ze ta szopka z pierogiem troche jeszcze potrwa ale juz na wstepie widać jaka to komedia

@Scurvol, a znasz numery totolotka na przyszły tydzień ?

:jarolaugh:

Dobra koniec bajki, @Halibut 2.0 dawaj juz cos o tych ukraincach, wracamy do realiow tego tematu :korwinlaugh:

A co można powiedzieć? Trzeba czekać na to, w jakim stopniu wykorzystali moment.

Znalazłem też u Grzesiuka kolejne pozytywne opowieści o SS Ukraińcach w obozie, jak zabijali tam w zabawny sposób Niemców. Ale zaznaczył, że ogólnie po wojnie dowiedział się o tym, że dokonywali zbrodni na Polakach i jebie też ich.

Back