Konflikt Rosja-Ukraina

Co to za kolejny pedalarz ?
rozpierdala mnie to, goście co nigdy butów wojskowych nie mieli na nogach wypowiadają się o wojnie…eksperty

Tego warto śledzić, wiele info wrzuca, w jakieś analizy bawi się rzadko. Mimo że bardzo stronniczy. Często trafne.
Nie wiem, według was człowiek nie jest pedałem dopiero jak w 100 % wszystko przewodzą?
Wtedy wychodzi, że całe forum to pedalarze, bo prawie każdy musiał że Ukraina padnie xd

Zresztą, tu na forum chyba każdy, poza mną, już uznał Moskwę za zdobyta xd

Edit. Prawie każdy

Tego warto śledzić, wiele info wrzuca, w jakieś analizy bawi się rzadko. Mimo że bardzo stronniczy. Często trafne.
Nie wiem, według was człowiek nie jest pedałem dopiero jak w 100 % wszystko przewodzą?
Wtedy wychodzi, że całe forum to pedalarze, bo prawie każdy musiał że Ukraina padnie xd

Edit. Prawie każdy
konta ktore obserwuje podają wypociny tego fleta do popcornu

No ta lepiej jakby sie wypowiadaly barany po zasadniczej :waldeklaugh:
Nie, lepiej takie pedalarze co nigdy przemocy nie doświadczyli, po buźce nie dostali a piszą rozprawki o działaniach wojennych. Skąd on może przewidywać cokolwiek ? Z wiedzy ? Jakiej wiedzy….o czym ? To tak jakbyś nigdy się nie bił i próbował ustalać komuś taktykę na walkę…. on może jedynie wierzyć propagandzie która jest żywo podawana w mediach i to najwyżej interpretować co nie czyni z niego eksperta w żaden sposób…bo dokładnie to samo dzieje się tu na forum choćby

Nie, lepiej takie pedalarze co nigdy przemocy nie doświadczyli, po buźce nie dostali a piszą rozprawki o działaniach wojennych. Skąd on może przewidywać cokolwiek ? Z wiedzy ? Jakiej wiedzy….o czym ? To tak jakbyś nigdy się nie bił i próbował ustalać komuś taktykę na walkę…. on może jedynie wierzyć propagandzie która jest żywo podawana w mediach i to najwyżej interpretować co nie czyni z niego eksperta w żaden sposób…bo dokładnie to samo dzieje się tu na forum choćby

Patrz, a tu na forum wielu chłopaków pisze często o homoseksualizmie...sugerujesz że to pedalarze bo się nie znają czy pedalarze bo obciągają kolegom i się na tym znają?

masę prorosyjskich kont wrzucających fejki
Ktore masz właściwie na myśli, no i czy "prorosyjskośc" to nie za duże uproszczenie? Wiesz, na korwina mikke zawsze pierdolili że jest ruskiem, a chłop od dawna powtarzał że lepiej aby istniała ukraina. Czyli pojawia sie mindfuck. CZasami lepiej nie byc zbyt pochopnym bo można potem sie zesrac.

Bez sensu. Logika typu kibic nie moze wypowiadac sie o zawodnikach bo przeciez nie walczyl, historyk nie moze wypowiadac sie o wydarzeniach bo w nich nie uczestniczyl, ktos kto obserwuje co sie dzieje zajmujac sie geopolityka nie moze wypowiadac sie o tym bo "nigdy po buzce nie dostali" :beczka: ja wiem ze narobilo sie ekspertow z czego wiekszosc jest nic nie warta ale ta logika jest rodem z podstawowki.

A co do walki i planu na walke to czemu nie? Wielu ekspertow sportowych nigdy nie uczestniczylo aktywnie w danym sporcie, po prostu maja wiedze. Takze jednak to dziala.

Ktore masz właściwie na myśli, no i czy "prorosyjskośc" to nie za duże uproszczenie? Wiesz, na korwina mikke zawsze pierdolili że jest ruskiem, a chłop od dawna powtarzał że lepiej aby istniała ukraina. Czyli pojawia sie mindfuck. CZasami lepiej nie byc zbyt pochopnym bo można potem sie zesrac.

Mam na myśli różnicy Denisowow z flagami rosyjskimi oficjalnie wspierającymi Rosję, w dalszej kolejności Coolfonow i inne anonimowe konta od początku wojny świadomie rozpowszechniające fejki.

Edit. Prawie każdy
Twoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematu z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.

I co najlepsze - mi w tym całym konflikcie jest bliżej do Ciebie, aniżeli do reszty forumowiczów z którymi się tutaj spierasz i wyzywasz

Twoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematy z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.

I co najlepsze - mi w tym całym konflikcie jest bliżej do Ciebie, aniżeli do reszty forumowiczów z którymi się tutaj spierasz i wyzywasz
Klasa :conorsalute:

Bez sensu. Logika typu kibic nie moze wypowiadac sie o zawodnikach bo przeciez nie walczyl, historyk nie moze wypowiadac sie o wydarzeniach bo w nich nie uczestniczyl, ktos kto obserwuje co sie dzieje zajmujac sie geopolityka nie moze wypowiadac sie o tym bo "nigdy po buzce nie dostali" :beczka: ja wiem ze narobilo sie ekspertow z czego wiekszosc jest nic nie warta ale ta logika jest rodem z podstawowki.

A co do walki i planu na walke to czemu nie? Wielu ekspertow sportowych nigdy nie uczestniczylo aktywnie w danym sporcie, po prostu maja wiedze. Takze jednak to dziala.
Chuja tam działa.
To o czym piszesz to aspekt który pominąłeś, o którym może nie wiesz a może celowo uniknąłeś tj. środowisko
czyli np trener Stamm mógł być swietnym trenerem boksu, Apoloniusz Tajner skoczków narciarskich i wielu innych trenerów-ekspertów z jednego prostego względu : uczestniczyli aktywnie w tym środowisku i je mocno studiowali to samo tyczy się prokuratorów którzy rozpatrują najcięższe zbrodnie…maja stały kontakt z technikami kryminalnymi, dochodzeniowcami, patologami sądowymi, świadkami….co sprawia ze mogą sprawnie punktować, wytykać błędy i odpowiednio prowadzić to teraz nam wszystkim powiedz jakie kontakty z władzami tudzież zarządcami armii czy to rosyjskiej czy ukraińskiej ma ten pedalarz micek i te inne placki ?…chyba rozumiesz różnice

Twoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematu z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.

Przecież to nie megalomania tylko ironia. Jakbyś czytał mnie dokładnie to byś zauważył więcej obraźliwego o mnie samym z mojej strony.
I też chyba nie zauważasz szydery. I pewnych zabiegów. Bekę cisnę...z ciśniecia beki za opinie ludzi na tweeterze, z tego prostego "źle przewidział to głupek", bo wychodzi na to iż ja jestem ekspert jak coś przewidze. A nie jestem gdy akurat nie przewidze. Czyli eksperci schrodingera.

Ale ciekawe. Nie pyklo nic z Moskwą więc nietrafione opinie to tylko szydera i myślenie życzeniowe.

Ten wyśmiewany ekspert chociaż potrafił przyznać się do błędu, i że poniosło go myślenie życzeniowe.

Zwróć też uwagę, że chłopaki czesto się podniecają jak uważają że w czymś mieli rację, że cóż dobrze przewidzieli, z tona emotikonek waldusia np.
Nie nazwałbym tego megalomania. Co najwyżej satysfakcja.

Last edited:
Ale Ty się nie dziw, że ludzie nie chcą z Tobą dyskutować itd. nawet pomimo braku antypatii do Ciebie. Sam to sobie zasiałeś, świadomie i celowo. Nie odgrywaj teraz pokrzywdzonego Jasia Kapeli.

Ja bym za 100 zł się nie sprzedał, jak chce zrobić z gęby cholewę to zrobię to za darmo. Więc nie porównuj mnie do Kapeli.

:waldeklaugh:
FzaRde0WYAM8hwK.jpg

Mam na myśli dzisiejszą jego akcję.

On dostał od jakiejś pizdy z partyzana? To pewnie się bał bo wiedział że kapela walczył.

A np ludzie którzy prowadzą dyskusje w taki sposób, że od początku wyzywają od jakiś pedalskich i fekalnych porównam rozmowce- to usprawiedliwione jest, że dostaną wpierdol?

Back