alww
UFC Middleweight
No ta lepiej jakby sie wypowiadaly barany po zasadniczejCo to za kolejny pedalarz ?
rozpierdala mnie to, goście co nigdy butów wojskowych nie mieli na nogach wypowiadają się o wojnie…eksperty

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ta lepiej jakby sie wypowiadaly barany po zasadniczejCo to za kolejny pedalarz ?
rozpierdala mnie to, goście co nigdy butów wojskowych nie mieli na nogach wypowiadają się o wojnie…eksperty

No ta lepiej jakby sie wypowiadaly barany po zasadniczej![]()

Przecież na cohones są specjaliści w każdej dziedzinie i wiadomo od dawna że specjaliści od chuja boleści nie mają podjazdu.tyle samo warte co Nasze domysły na cohones.
Co to za kolejny pedalarz ?
Bądź w rezerwie!

Idz coś zjeść, bo agresywny się zrobiłeś na wieczór.leć bo wykupią
konta ktore obserwuje podają wypociny tego fleta do popcornuTego warto śledzić, wiele info wrzuca, w jakieś analizy bawi się rzadko. Mimo że bardzo stronniczy. Często trafne.
Nie wiem, według was człowiek nie jest pedałem dopiero jak w 100 % wszystko przewodzą?
Wtedy wychodzi, że całe forum to pedalarze, bo prawie każdy musiał że Ukraina padnie xd
Zresztą, tu na forum chyba każdy, poza mną, już uznał Moskwę za zdobyta xd
Edit. Prawie każdy
ekspert
Nie, lepiej takie pedalarze co nigdy przemocy nie doświadczyli, po buźce nie dostali a piszą rozprawki o działaniach wojennych. Skąd on może przewidywać cokolwiek ? Z wiedzy ? Jakiej wiedzy….o czym ? To tak jakbyś nigdy się nie bił i próbował ustalać komuś taktykę na walkę…. on może jedynie wierzyć propagandzie która jest żywo podawana w mediach i to najwyżej interpretować co nie czyni z niego eksperta w żaden sposób…bo dokładnie to samo dzieje się tu na forum choćbyNo ta lepiej jakby sie wypowiadaly barany po zasadniczej![]()
Nie, lepiej takie pedalarze co nigdy przemocy nie doświadczyli, po buźce nie dostali a piszą rozprawki o działaniach wojennych. Skąd on może przewidywać cokolwiek ? Z wiedzy ? Jakiej wiedzy….o czym ? To tak jakbyś nigdy się nie bił i próbował ustalać komuś taktykę na walkę…. on może jedynie wierzyć propagandzie która jest żywo podawana w mediach i to najwyżej interpretować co nie czyni z niego eksperta w żaden sposób…bo dokładnie to samo dzieje się tu na forum choćby
Trochę to wygląda tak jakby było coś ugadane, ale Prigożyn wyszedł z roli i improwizować.W teatrzyk(w sensie uzgodniony z Kremlem) nie wierzę. Ale w blef Pieroga już tak. W to, że być może nie miał zamiaru walczyć z Moskwą ale tylko pokazać realną władzę by spełniano jego żądania.
Ktore masz właściwie na myśli, no i czy "prorosyjskośc" to nie za duże uproszczenie? Wiesz, na korwina mikke zawsze pierdolili że jest ruskiem, a chłop od dawna powtarzał że lepiej aby istniała ukraina. Czyli pojawia sie mindfuck. CZasami lepiej nie byc zbyt pochopnym bo można potem sie zesrac.masę prorosyjskich kont wrzucających fejki
Bez sensu. Logika typu kibic nie moze wypowiadac sie o zawodnikach bo przeciez nie walczyl, historyk nie moze wypowiadac sie o wydarzeniach bo w nich nie uczestniczyl, ktos kto obserwuje co sie dzieje zajmujac sie geopolityka nie moze wypowiadac sie o tym bo "nigdy po buzce nie dostali"Nie, lepiej takie pedalarze co nigdy przemocy nie doświadczyli, po buźce nie dostali a piszą rozprawki o działaniach wojennych. Skąd on może przewidywać cokolwiek ? Z wiedzy ? Jakiej wiedzy….o czym ? To tak jakbyś nigdy się nie bił i próbował ustalać komuś taktykę na walkę…. on może jedynie wierzyć propagandzie która jest żywo podawana w mediach i to najwyżej interpretować co nie czyni z niego eksperta w żaden sposób…bo dokładnie to samo dzieje się tu na forum choćby
ja wiem ze narobilo sie ekspertow z czego wiekszosc jest nic nie warta ale ta logika jest rodem z podstawowki.Ktore masz właściwie na myśli, no i czy "prorosyjskośc" to nie za duże uproszczenie? Wiesz, na korwina mikke zawsze pierdolili że jest ruskiem, a chłop od dawna powtarzał że lepiej aby istniała ukraina. Czyli pojawia sie mindfuck. CZasami lepiej nie byc zbyt pochopnym bo można potem sie zesrac.
Człowieku, on już ma pierwszy rozdział książki o tym napisany i specjalne kubki do nabycia na swojej stronie"Czy Ukraina wykorzysta szansę i przełamie front?
Fachowa militarna analiza zamachu stanu."
teraz chłop ma ciężkie zadanie :)
w takim razie ma ultra ciężkie zadanieCzłowieku, on już ma pierwszy rozdział książki o tym napisany i specjalne kubki do nabycia na swojej stronie
Twoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematu z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.Zresztą, tu na forum chyba każdy, poza mną, już uznał Moskwę za zdobyta xd
Edit. Prawie każdy
KlasaTwoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematy z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.
I co najlepsze - mi w tym całym konflikcie jest bliżej do Ciebie, aniżeli do reszty forumowiczów z którymi się tutaj spierasz i wyzywasz

dlaczego się oszukujesz?bo o ile nie jesteś głupi chłopak
Chuja tam działa.Bez sensu. Logika typu kibic nie moze wypowiadac sie o zawodnikach bo przeciez nie walczyl, historyk nie moze wypowiadac sie o wydarzeniach bo w nich nie uczestniczyl, ktos kto obserwuje co sie dzieje zajmujac sie geopolityka nie moze wypowiadac sie o tym bo "nigdy po buzce nie dostali"ja wiem ze narobilo sie ekspertow z czego wiekszosc jest nic nie warta ale ta logika jest rodem z podstawowki.
A co do walki i planu na walke to czemu nie? Wielu ekspertow sportowych nigdy nie uczestniczylo aktywnie w danym sporcie, po prostu maja wiedze. Takze jednak to dziala.
Twoja megalomania jest przerażająca. Przeczytaj ze zrozumieniem raz jeszcze posty z dzisiejszego dnia i może uświadomisz sobie, że było tu więcej szydery i myślenia życzeniowego, aniżeli stawiania twardych tez, które ktoś uznawał za pewnik. Koniec tematu z mojej strony, bo o ile nie jesteś głupi chłopak, tak swoim pokracznym myśleniem i kalekimi argumentami potrafisz człowiekowi obrzydzić każdą dyskusję.
I co najlepsze - mi w tym całym konflikcie jest bliżej do Ciebie, aniżeli do reszty forumowiczów z którymi się tutaj spierasz i wyzywasz
Ale Ty się nie dziw, że ludzie nie chcą z Tobą dyskutować itd. albo "nie rozumieją" Twoich ironii i sarkazmów, nawet pomimo braku antypatii do Ciebie. Sam to sobie zasiałeś, świadomie i celowo. Nie odgrywaj teraz pokrzywdzonego Jasia Kapeli.Przecież to nie megalomania tylko ironia.
I też chyba nie zauważasz szydery.
Ale Ty się nie dziw, że ludzie nie chcą z Tobą dyskutować itd. nawet pomimo braku antypatii do Ciebie. Sam to sobie zasiałeś, świadomie i celowo. Nie odgrywaj teraz pokrzywdzonego Jasia Kapeli.
Mam na myśli dzisiejszą jego akcję.Ja bym za 100 zł się nie sprzedał, jak chce zrobić z gęby cholewę to zrobię to za darmo. Więc nie porównuj mnie do Kapeli.
Mam na myśli dzisiejszą jego akcję.