szplin
Vale Tudo Open
Jak śmiesz o tym wspominać?! Jak Ci nie wstyd? Zachowujesz się jakbyś nie wiedział, że oni mają wojnę! Tak właśnie wygląda narracja Kremladawali wstazki ua gdzie ten narod byl po stronie nazistow co jest kurwa absurdem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak śmiesz o tym wspominać?! Jak Ci nie wstyd? Zachowujesz się jakbyś nie wiedział, że oni mają wojnę! Tak właśnie wygląda narracja Kremladawali wstazki ua gdzie ten narod byl po stronie nazistow co jest kurwa absurdem
To tak jak ukrofile nie wiedziały gdzie upaina leży aż do 24.02.2022 kiedy sens ich życiu został nadany;)Jeszcze do nie dawna nikt z was nie wiedział że to "banderowska" pieśń dopóki antyukrainskie konta na tweeterze nie zaczęły tym kłamstwem spamować
Bo Piłsudski też - pamiętamy!i o tym że równie dobrze nasz hymn można nazwać komunistycznym bo mordercy komunistyczni go używali
Polak kojarzy,poliniak ma tak głęboko chuja w gardle,że wpłynęło to na jego zdolności poznawcze.Mało który Polak pewnie kojarzy to z banderyzmem, tę pieśń, mimo że trolle się starają te propagandę zaszczepić
Bo mają tak ubogą historię,że muszę się takim gównem posiłkować.No ale ty wiesz, że śpiewają dla prowokacji pieśń, która jest dla nich tak pieśnią patriotyczna jak hymn xx
Te cyrki są odkąd tu przyjechali,a nie jakieś 5 minut.No nawet jeśli 5 minut darcia pizdy przez dzieciaki by mi przeszkadzało to nie wysyłał bym na tych chłopaków i dziewczyny jakiś troglodytów xd
Bo to rowniez trzeba utrzymywac, wymieniac, ktos to musi wieszac itd to ze pierdolnieci aktywisci z polski zawiesili na kilku lawkach to nie znaczy ze robili to wszedzie. Za wiele tych ukrainskich herbow zaplacilismy my.Eee, od dawna nie widzę zbyt wielu tych flag. Ciągle słyszę że są wszędzie, a zwykle widzi się, owszem, kilka razy w tygodniu, jak np mija się codziennie jedna z tym samym miejscu. Wydaje mi się że ten booom na te flagi wszędzie to trwał do września zeszłego roku
Taki jeden tępy jak but już grał w tę nutę, aż się zdziwił gdy mu wrzuciłem swój post o Wołyniu sprzed 7 lat.To tak jak ukrofile nie wiedziały gdzie upaina leży aż do 24.02.2022 kiedy sens ich życiu został nadany;)
To tak jak ukrofile nie wiedziały gdzie upaina leży aż do 24.02.2022 kiedy sens ich życiu został nadany;)
Bo Piłsudski też - pamiętamy!
Polak kojarzy,poliniak ma tak głęboko chuja w gardle,że wpłynęło to na jego zdolności poznawcze.
Bo mają tak ubogą historię,że muszę się takim gównem posiłkować.
Te cyrki są odkąd tu przyjechali,a nie jakieś 5 minut.
Nudny jesteś królu Tindera,jeszcze zaraz sobie coś naciągniesz od tych szpagatów.
Idę robic kolacje - przynajmniej konstruktywnie wykorzystany czas.
Nie mów, że jak byłeś teraz na Węgrzech to nie śpiewałeś najebany hymnu swojego kraju na rynku w innym mieście.Bo to rowniez trzeba utrzymywac, wymieniac, ktos to musi wieszac itd to ze pierdolnieci aktywisci z polski zawiesili na kilku lawkach to nie znaczy ze robili to wszedzie. Za wiele tych ukrainskich herbow zaplacilismy my.
No i pytanie z poczatku po co te spiewy? Hymny na naszych rynkach? My ich nie okupujemy

No kurwa, każdy najebany w obcym kraju śpiewa swój hymn, ja to nawet w 5 językach, a znam tylko 2Nie mów, że jak byłeś teraz na Węgrzech to nie śpiewałeś najebany hymnu swojego kraju na rynku w innym mieście.
Co jest z Tobą nie tak?
![]()

Ze względu na naszą wspólną,trudną historie powinni sobie wsadzić tę pieśń tam gdzie swiatło nie dochodzi.A przynajmniej na terenie naszego kraju w,którym są tylko gośćmi.To Polacy mają równie uboga historię, że za hymn mamy hymn komunistów?
No i czemu nie mają śpiewać starej, ludowej pieśni kojarzącej się z Ukrainą i śpiewana na lata przed powstaniem UPA?
Tylko nie pisz, że dlatego, że UPA też to potem śpiewali.
Wysmiewasz mój argument o hymnie polskim, a niestety, nie potrafisz podać argumentów, a przecież ten argument obala twoja tezę, bo wynika iż MUSISZ uważać, że nasz hymn to hymn zbrodniarzy komunistycznych i śpiewaja go by prowokować xd
Ze względu na naszą wspólną,trudną historie powinni sobie wsadzić tę pieśń tam gdzie swiatło nie dochodzi.A przynajmniej na terenie naszego kraju w,którym są tylko gośćmi.
A no i my nie mamy takiego "chlubnego" osiągniecia jak totalne ludobójstwo i bohaterów z nim związanych by nasz hymn się negatywnie kojarzył.
Więc tak - twój argument jest inwalidą.
Już o tym pisałem,a to,że jesteś niedojebany i nie łapiesz to nie mój problem.Ty twierdzisz, że śpiewają to z intencjami o upa. Udowodnij.
Czerwoną Kaline spiewali upowcy,ale jak zwykle tego nie pojmiesz,że to zwykłe prowo(może przez głupotę w tym przypadku).
Ze względu na naszą wspólną,trudną historie powinni sobie wsadzić tę pieśń tam gdzie swiatło nie dochodzi.A przynajmniej na terenie naszego kraju w,którym są tylko gośćmi.
Już o tym pisałem,a to,że jesteś niedojebany i nie łapiesz to nie mój problem.
Szkoda mi czasu.
To jest hymn Polski i z tym się kojarzy.Jeśli widzisz coś innego to już twój problem.Czyli nie odpowiesz mi na pytanie, czy można nazywać Mazurka Dąbrowskiego hymnem komunistów?
I z tym się to gówno kojarzy.Twój jedyny argument to to, że śpiewali go UPowcy.
Owszem ma.Nie ma znaczenia tu ludobójstwo
To jest hymn Polski i z tym się kojarzy.Jeśli widzisz coś innego to już twój problem.
I z tym się to gówno kojarzy.
Owszem ma.
Pierdolisz znowu farmazony jak,że historia Polski zaczyna się od 44
Nie potrafisz sensownie bronić tych ukrów to sobie wymyślasz argumenty pod tezę.
Z wymyślonymi stwierdzeniami nie chcę mi się szarpać
Eot.
Chuj to kogo obchodzi dlaczego śpiewają, mają ręce i nogi i są w wieku poborowym to zapraszam wypierdalać na frontCzemu kłamiesz?, że twierdzę iż historia polski zaczyna się od 44 roku?
I widzisz, kalina kojarzy się głównie z ludowa pieśnią ukraińska.
Nie potrafisz udowodnić, że śpiewają to z myślą o Banderze i Wołyniu, a nie tak jak się śpiewa hymn i inne pieśni, więc pierdolisz że o Banderze jako argument podając "bo tak uważam"

Chuj to kogo obchodzi dlaczego śpiewają, mają ręce i nogi i są w wieku poborowym to zapraszam wypierdalać na front
![]()

800+A kto będzie robił na Twoją emeryturę?
![]()

Twój stary. Trzeba być skończonym debilem, żeby liczyć na emeryturę za te 30-40 lat.A kto będzie robił na Twoją emeryturę?
![]()
Twój stary. Trzeba być skończonym debilem, żeby liczyć na emeryturę za te 30-40 lat.
Jest jakaś grupa której nie znasz ?W sumie nie zn kibola który nie pochwała dziczy,
Jest jakaś grupa której nie znasz ?
Byli już przedsiębiorcy, prawnicy, lekarze, geje, lesbijki, , Ukraińcy, teraz kibole .
Wiem. Możesz mi napisać, że masz przyjaciela/ znajomego, który jest czarnym ukrainskim prawnikiem, gejem i młynowym w Dynamie Kijów.
Tylko, że jak widzisz lekarza w szpitalu to nie jest równoznaczne z tym, że go znasz.No a czy to takie niesamowite znac lekarzy, prawników, przedsiębiorców? Raczej ciężko ich nie znać xd
Ukraińców też trzeba się postarać by żadnych nie znać, chyba trzeba nie wychodzić z domu.
I nie wiem jak można wychowywać się np na Śląsku i nie znać kiboli xd
.Tylko, że jak widzisz lekarza w szpitalu to nie jest równoznaczne z tym, że go znasz.
Tak samo jak widziałes program z sędzią Anną Marią Wesołowską , to nie znaczy że znasz sędziów.
Poza tym, jak ty znajdujesz na to czas będąc non stop aktywny na cohones.
Już nie wspomnę, o czasu dla rodziny.
Piję to tego, że każdorazowo używasz linijki " wszyscy ( tu wpisujesz wybraną grupę ) których znam robią tak/ nie robią tak " . Nie graj ta kartą, fałszywe to jak jasny chuj.
Wychodzi na to, ze bachmut jest już rosyjski.
O skurwesynStary, na studiach poznałem wiele osób które studiowały medycynę, prawo itd to siłą rzeczy dziś są lekarzami itd. znam też reżyserów, operatorów, sprzątaczki, w sumie prywatnie dwie prostytutki itd. to nie ma znaczenia.
idac ta logika ja poznalem Pawełka w podstawówce, i on zjadl kupe. Pawelek jest teraz lekarzem, takze znam lekarzy ktorzy jedza kupe.O skurwesynidac ta logika ja poznalem Pawełka w podstawówce, i on zjadl kupe. Pawelek jest teraz lekarzem, takze znam lekarzy ktorzy jedza kupe.
Czasy studiow i osob ktore poznaly medycyne ktore rzeczywiscie zostaly tymi lekarzami a nie po prostu przecpaly i przechlaly ten okres zycia. Znasz obecnie lekarzy, prawnikow ktorzy teraz w tej chwili wykonuja x lat zawod i znasz sie z nimi na poziomie przynajmniej kolezenskim? Nie, jebniecie kielona na imprezie czy przycpanie czegos to nie jest jeszcze ten poziom.
Takim tokiem myslenia to daleko nie zajedziemy kazdy bedzie znac wszystko i wszystkich. To po co rozmawiac?
Wystarczy znać 2 osoby, żeby już to była liczba mnoga.O skurwesynidac ta logika ja poznalem Pawełka w podstawówce, i on zjadl kupe. Pawelek jest teraz lekarzem, takze znam lekarzy ktorzy jedza kupe.
Czasy studiow i osob ktore poznaly medycyne ktore rzeczywiscie zostaly tymi lekarzami a nie po prostu przecpaly i przechlaly ten okres zycia. Znasz obecnie lekarzy, prawnikow ktorzy teraz w tej chwili wykonuja x lat zawod i znasz sie z nimi na poziomie przynajmniej kolezenskim? Nie, jebniecie kielona na imprezie czy przycpanie czegos to nie jest jeszcze ten poziom.
Takim tokiem myslenia to daleko nie zajedziemy kazdy bedzie znac wszystko i wszystkich. To po co rozmawiac?
Także jest możliwe.