Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Całe cohones trzyma za Ciebie kciuki.Może się przebadam niedługo dla profilaktyki ale generalnie zdrów jak ryba
Wiesz, tu chodzi o innego wirusa.Basenik raz w tygodniu minimum, bieganie, vitaminki, kreatynki ...
GównoA powiedział co dostaliśmy w zamian ?
![]()
On wierzy w te rzeczy :)Musisz jakoś oznaczać jak trolujesz bo czasem się gubię.![]()
No to chyba niezbyt zdrowy.Normalna ZDROWA (believe me) dziewczyna z rodziną całą przyjechała. Studentka. Może się przebadam niedługo dla profilaktyki ale generalnie zdrów jak ryba. w poprzdnim miesiącu maxy we wszystkich bojach mordo ! Basenik raz w tygodniu minimum, bieganie, vitaminki, kreatynki ...
Najlepsza nuta Claptona.View attachment 66495
tada da da... dą... dą... dą... tada da da... dą... dą... dą...
Taka mi dzisiaj nuta leci w głowie i nie mogę sobie przypomnieć kawałka, pomoże ktoś? To był chyba Eric Clapton![]()

Ludzie się dali bez podstawy prawnej zamknąć w domach (pozdro Karate) to i dadzą majątek, żeby bomby nie spadały.No to PiS szykuje niezła zmianę w konstytucji odnośnie wywłaszczeń podczas wojny i w przypadku zagrożenia wojną -czyli np. Teraz przez wojnę na Ukrainie.
Oczywiście pomijając fakt po 11 września naprawdę ładnie można w większości krajów konfiskować (ba obywateli ponad 10 krajów można nieźle w Polsce gnębić zewzględu na pochodzenie x kraju zajmującego się braniem brudnych pieniędzy i finansowaniem terroryzmu), więc PiS chce po prostu to rozciągnąć. Po co?
Kto o tym mówi? Jaka partia?

Niekoniecznie każdemu, później wstawię filmik o tym, ale Kurcze są już przepisy prawa międzynarodowego, które dobrze określają wymaganiaLudzie się dali bez podstawy prawnej zamknąć w domach (pozdro Karate) to i dadzą majątek, żeby bomby nie spadały.
![]()
Ludzie się dali bez podstawy prawnej zamknąć w domach (pozdro Karate) to i dadzą majątek, żeby bomby nie spadały.
![]()
Kurcze przypomniałeś mi wojnę Walenciak vs Tracz o ojcowiznę. BTW nawet Bierut nie próbował wywłaszczać chłopów bo wiedział, że wtedy podziemie miałoby większe wsparcie."Ludzie predzej wybacza strate ojca niz strate ojcowizny"
Nie mowi sie i nie bedzie sie o tym mowic
Piractwo drogowe to u nich sport narodowy.Czyli jakąś swoją kulturę posiadają wbrew narracji onuc.

www.polsatnews.pl
i świata!Ciekawe kiedy Adriej Dupa wygłosi płomienne wystąpienie o tym jak nasze f-16 będą rozpierdalane na ukrainie ale to dla naszego dobra i ochrony polskiego nieba
![]()
Media: USA zezwolą na przekazanie Ukrainie myśliwców F-16
Administracja Joe Bidena zasygnalizowała europejskim sojusznikom w ostatnich tygodniach, że Stany Zjednoczone zezwolą im na eksport myśliwców F-16 na Ukrainę - podaje CNN. Według informatorów stacji Biały Dom ma znajdować się pod rosnącą presją ze strony członków Kongresu i sojuszników.www.polsatnews.pl
A jak ktoś robi ha tfu na jednego i drugiego to kim jest?

Polakiem rodakiem z krwi i kości!A jak ktoś robi ha tfu na jednego i drugiego to kim jest?
![]()
PolakiemA jak ktoś robi ha tfu na jednego i drugiego to kim jest?
![]()

nie każdemuLudzie się dali bez podstawy prawnej zamknąć w domach (pozdro Karate) to i dadzą majątek, żeby bomby nie spadały.
![]()

A dla kogo ten wywiad?Jakie były kursy na ten bachmut?
W polskiej prasie piszą, że ukraina coś tam przejmuje, a na telegramie latają filmiki jak ukry dostają mocno po piżdzie. Jak to tam w końcu jest.
A tak chciałbym wiedzieć bo już za huja nie mogę znaleźć nic legitnego.A dla kogo ten wywiad?
Ruscy ponoc maja cale miasto, ukraincy atakuja na flankach z niewielkimi sukcesamiA tak chciałbym wiedzieć bo już za huja nie mogę znaleźć nic legitnego.
![]()
DeepStateMAP | Map of the war in Ukraine
News of russia's war against Ukraine on the mapdeepstatemap.live
Wg tej mapy bachmut juz prawie caly przejety przez ruskich, a poza miastem ukry wyvrywaja. Huj wie juz

Już chyba nawet w polskim medialnym mainstreamie przyznają, że bachmut w gruncie rzeczy padł, ale ukraińcy coś tam odzyskują terenu wokół bachmutu -- ile tego jest to już różnie podają, ale raczej niewiele. Ale coś tam odzyskują na pewno, bo same kacapy się przyznają. Czy to pozwoli oflankować potem sam bachmut -- na razie nikt się nie pokusił o takie założenie, więc w tym momencie to tylko myślenie życzeniowe.Jakie były kursy na ten bachmut?
W polskiej prasie piszą, że ukraina coś tam przejmuje, a na telegramie latają filmiki jak ukry dostają mocno po piżdzie. Jak to tam w końcu jest.
Nie wiem jak jest teraz ale mogę Ci zdradzić od razu zakończenie, pisałem już dawno temu a żaden ze mnie Bartosiak czy inny Wolski. Tak będzie (może z Kijowem się pomyliłem, tak byłoby, myślę, lepiej dla Polski ale wojna się jeszcze nie skończyła):A tak chciałbym wiedzieć bo już za huja nie mogę znaleźć nic legitnego.
![]()
DeepStateMAP | Map of the war in Ukraine
News of russia's war against Ukraine on the mapdeepstatemap.live
Wg tej mapy bachmut juz prawie caly przejety przez ruskich, a poza miastem ukry wyvrywaja. Huj wie juz
Bo w czasie gdy wszyscy patrzą na Kijów, oni przejmują wschód i na nim się fortyfikują tak, że już ich stamtąd nikt, nigdy nie usunie. Następnie przesuną się do linii Dniepru, wtedy biorąc Kijów i tam zakotwiczą. Następnie powstanie jakiś Banderland ze stolicą we Lwowie, w którym ruscy, jak mają w zwyczaju od lat, będą tworzyć tzw. "V kolumny" i inne skrajnie nacjonalistyczne bojówki banderowskie, które będą finansować i podjudzać na zachód, zwłaszcza na Polskę.
Źródło: instytut danych z dupy.

No i chuj będzie z tych sojuszy, pojednania jak nie dogadamy tych spraw tak jak z Niemcami, którzy to no tabene już JAKO PIERWSI chyba podpisali przy ostatnich wycieczkach Zalenskiego deal na odbudowę ukrainy itd. także My się wypompujemy wszystko im oddamy i na koniec nie dostaniemy nawet dziekuję...![]()
Kijów oburzony słowami z Polski. "Nieakceptowalne i niefortunne"
Rzecznik MSZ stwierdził, że Wołodymyr Zełenski powinien przeprosić Polaków za Wołyń. W jego ocenie ukraiński prezydent miałby powiedzieć wprost: "przepraszam i proszę, prosimy o wybaczenie". Na słowa Łukasza...wiadomosci.wp.pl
Co to się odjaniepawala w tym pissuarze? Mamy dziś pierwszy kwietnia? Kto im pozwolił wstać z kolan? To jakaś samowolka rzecznika MSZ czy o co ty biega? Śmieją taki tonem zwracać się do prezydenta wolnego świata? jakieś żądania?

Dlatego Lwów i Ziemię Wołyńską powinniśmy odebrać jeszcze w tym rokuNo i chuj będzie z tych sojuszy, pojednania jak nie dogadamy tych spraw tak jak z Niemcami, którzy to no tabene już JAKO PIERWSI chyba podpisali przy ostatnich wycieczkach Zalenskiego deal na odbudowę ukrainy itd. także My się wypompujemy wszystko im oddamy i na koniec nie dostaniemy nawet dziekuję...![]()