Konflikt Rosja-Ukraina

Nie obraz sie, ale nie rozumiem co Ty do mnie piszesz.
O zadawaniu pytań nie mających możliwości innej sensownej odpowiedzi.

Typu:
Wolałbyś mieć dobrze wyprane spodnie?
Wolałbyś zjeść smacznego kotleta?
Wolałbyś słuchać do obiadu muzyki klasycznej czy darcia sąsiada zza ściany?

Cytuję Twoje poniżej.

Wolalbys, zeby kontrakt dostali np Francuzi czy Niemcy?

O zadawaniu pytań nie mających możliwości innej sensownej odpowiedzi.

Typu:
Wolałbyś mieć dobrze wyprane spodnie?
Wolałbyś zjeść smacznego kotleta?
Wolałbyś słuchać do obiadu muzyki klasycznej czy darcia sąsiada zza ściany?

Cytuję Twoje poniżej.
Czyli jednak wszyscy sie cieszymy, ze Polska zarabia na wojnie.

I zeby nie bylo pustego przebiegu.

Uganda bedzie bronic Rosji przez imperialistycznym zachodem.

Super. Niech chociaż ktoś zarobi jak reszta społeczeństwa dostaje po kieszeni.
Tylko mnie nurtuje gdzie byliście jak wszystkich jebali na paliwie i cenach energii?
A teraz nagle mamy zarabiać? XD
:gdzie:

A tak na poważnie, to gdzie Ty byłeś gdy Braun i inni konfederaci darli pizdę o blokadę ruskiego węgla czy paliwa? Czy to między innymi nie dzięki Tobie ktoś jebał nas na paliwie i cenach energii? Gdzie byłeś gdy Jaki głosił tyrady w PE? Miał Twój aplauz czy latałeś nakurwiając na pełen regulator "Jebać Pis", bo istotne było żeby ue nam dojebała jak tylko się da gdyż tylko tak mogłeś "wygrać z reżimem"? Gdzie byłeś gdy trzeba było z zimną głową podejść do nie naszej wojny?
Kto jak kto, ale akurat chyba Ty masz najsłabszy mandat by takie pytania zadawać i moralizować innych.

A tak na poważnie, to gdzie Ty byłeś gdy Braun i inni konfederaci darli pizdę o blokadę ruskiego węgla czy paliwa? Czy to między innymi nie dzięki Tobie ktoś jebał nas na paliwie i cenach energii? Gdzie byłeś gdy Jaki głosił tyrady w PE? Miał Twój aplauz czy latałeś nakurwiając na pełen regulator "Jebać Pis", bo istotne było żeby ue nam dojebała jak tylko się da gdyż tylko tak mogłeś "wygrać z reżimem"? Gdzie byłeś gdy trzeba było z zimną głową podejść do nie naszej wojny?
Kto jak kto, ale akurat chyba Ty masz najsłabszy mandat by takie pytania zadawać i moralizować innych.
:travolta: chyba niewłaściwego człowieka atakujesz
:juanlaugh:

:lol: o kurwa, @Siwy25_1 chyba wyczai, że to do @spa miało być? Tak to jest jak się wstaje przed południem. Pojebałem rozmówcöw :waldeklaugh:

Ale to nie moja wina, oni tacy do siebie podobni :cool:
Wręcz jak te dwa listki na deszczu

37cbaeacbb38a0d8863b3e03d75f749c.gif

:korwinlaugh:

Ten sam Braun, ktory spotyka sie z Niemcami z Adf i debatuje jak anulowac sankcje na Rosje?

Obajtek mowil przeciez ze ceny sa takie dla naszego dobra. Czego nie rozumiesz?

Co do Jakiego to zgadzam sie z nim w wielu punktach. https://youtube.com/shorts/vBi9YTm5CQY

Do wojny podchodze caly czas z zimna glowa. Rusek mowi otwarcie o zabijaniu Polakow i rownaniu Warszawy z ziemia? Rusek moj wrog. Zarobic na wojnie i Ukrach ile sie da.

To, ze jestem proeuropejski i traktuje kobiety na rowni z mezczyznami nie umniejsza mojego mandatu w zadnym stopniu.

Raczej narazie to dostała ochłapa na otarcie łez to raz
a dwa pinokio widzi ze ludzie maja dośc dawania ukrom a dla nas nic
to daja ochłapy przed wyborami aby ludzi uspokoic
Poczytalem jakie sa szacunki odnosnie pomocy. Mowi sie o 30 mld zl. Kontrakt na 30 rosomakow kosztowal ok 500 mln wedlug dostepnych danych. 100 pewnie bedzie grubo ponad mld. Jestesmy na dobrej drodze. Wiecej takich dobrych informacji.

:lol: o kurwa, @Siwy25_1 chyba wyczai, że to do @spa miało być? Tak to jest jak się wstaje przed południem. Pojebałem rozmówcöw :waldeklaugh:

Ale to nie moja wina, oni tacy do siebie podobni :cool:
Myślałem, że to taki zaczepny komentarz.

:putinlaugh:
Akurat jeżeli o to chodzi jak był cyrk z koroną byłem na protestach (małych ale byly) u mnie w mieście, jebany Orlen tez blokowałem jak była ta ogólnopolska akcja.

Moge sobie spojrzeć w lustro, a nie dać się dymać i potem nucić "nic takiego nie bylo" I dobrze ze Polska zarabia na wojnie xD

Na razie to dokładamy do "interesu" ile się da :juanlaugh:
Jesteśmy jak te pryszczate grubasy dające donejty szmulom na socjalach.

Sankcje i tak najbardziej uderzają w szarego Kowalskiego.
Mozna na to patrzec w ten sposob albo zaufac Mentzenowi, ktory mowi, ze w kazdy biznes najpierw trzeba zainwestowac, zeby potem moc zbierac zyski.

Z tego co zauważyłem po Twoich ostatnich wpisach trzeba Ci proste rzeczy tłumaczyć.
Ja znowu z drugiej strony jestem troche rozczarowany wyborcami Konfederacji. Sa jednak bardziej Braunowaci niz Mentzenowaci.

Sponsoring to nie filantropia. Komercyjny zwrot jest oczekiwany.

Back