spa
Bellator Featherweight
Nie obraz sie, ale nie rozumiem co Ty do mnie piszesz.I zaczęło się bicie piany.
Chłopie jaki Ty jesteś męczący.
Ta kurwa wolałby, głupszego pytania nie dałoby się postawić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie obraz sie, ale nie rozumiem co Ty do mnie piszesz.I zaczęło się bicie piany.
Chłopie jaki Ty jesteś męczący.
Ta kurwa wolałby, głupszego pytania nie dałoby się postawić.
O zadawaniu pytań nie mających możliwości innej sensownej odpowiedzi.Nie obraz sie, ale nie rozumiem co Ty do mnie piszesz.
Wolalbys, zeby kontrakt dostali np Francuzi czy Niemcy?
Czyli jednak wszyscy sie cieszymy, ze Polska zarabia na wojnie.O zadawaniu pytań nie mających możliwości innej sensownej odpowiedzi.
Typu:
Wolałbyś mieć dobrze wyprane spodnie?
Wolałbyś zjeść smacznego kotleta?
Wolałbyś słuchać do obiadu muzyki klasycznej czy darcia sąsiada zza ściany?
Cytuję Twoje poniżej.
Super. Niech chociaż ktoś zarobi jak reszta społeczeństwa dostaje po kieszeni.
Tylko mnie nurtuje gdzie byliście jak wszystkich jebali na paliwie i cenach energii?
A teraz nagle mamy zarabiać? XD

A tak na poważnie, to gdzie Ty byłeś gdy Braun i inni konfederaci darli pizdę o blokadę ruskiego węgla czy paliwa? Czy to między innymi nie dzięki Tobie ktoś jebał nas na paliwie i cenach energii? Gdzie byłeś gdy Jaki głosił tyrady w PE? Miał Twój aplauz czy latałeś nakurwiając na pełen regulator "Jebać Pis", bo istotne było żeby ue nam dojebała jak tylko się da gdyż tylko tak mogłeś "wygrać z reżimem"? Gdzie byłeś gdy trzeba było z zimną głową podejść do nie naszej wojny?
Kto jak kto, ale akurat chyba Ty masz najsłabszy mandat by takie pytania zadawać i moralizować innych.
chyba niewłaściwego człowieka atakujesz
Raczej narazie to dostała ochłapa na otarcie łez to razCzyli jednak wszyscy sie cieszymy, ze Polska zarabia na wojnie.
Chyba sondaże kazały przesunąć wajchę (już ktoś wrzucał):Raczej narazie to dostała ochłapa na otarcie łez to raz
a dwa pinokio widzi ze ludzie maja dośc dawania ukrom a dla nas nic
to daja ochłapy przed wyborami aby ludzi uspokoic

Ten sam Braun, ktory spotyka sie z Niemcami z Adf i debatuje jak anulowac sankcje na Rosje?
A tak na poważnie, to gdzie Ty byłeś gdy Braun i inni konfederaci darli pizdę o blokadę ruskiego węgla czy paliwa? Czy to między innymi nie dzięki Tobie ktoś jebał nas na paliwie i cenach energii? Gdzie byłeś gdy Jaki głosił tyrady w PE? Miał Twój aplauz czy latałeś nakurwiając na pełen regulator "Jebać Pis", bo istotne było żeby ue nam dojebała jak tylko się da gdyż tylko tak mogłeś "wygrać z reżimem"? Gdzie byłeś gdy trzeba było z zimną głową podejść do nie naszej wojny?
Kto jak kto, ale akurat chyba Ty masz najsłabszy mandat by takie pytania zadawać i moralizować innych.
Poczytalem jakie sa szacunki odnosnie pomocy. Mowi sie o 30 mld zl. Kontrakt na 30 rosomakow kosztowal ok 500 mln wedlug dostepnych danych. 100 pewnie bedzie grubo ponad mld. Jestesmy na dobrej drodze. Wiecej takich dobrych informacji.Raczej narazie to dostała ochłapa na otarcie łez to raz
a dwa pinokio widzi ze ludzie maja dośc dawania ukrom a dla nas nic
to daja ochłapy przed wyborami aby ludzi uspokoic
Poczytalem jakie sa szacunki odnosnie pomocy.

Z checia poznam Wasze.
Ja tam niewiem to wszystko narazie obiecankiZ checia poznam Wasze.
Do czarnuchów i brudasów z krain bajek 1000 i jednej nocy też tak mówiła?

Myślałem, że to taki zaczepny komentarz.
Na razie to dokładamy do "interesu" ile się daZarobic na wojnie i Ukrach ile sie da.

Sankcje i tak najbardziej uderzają w szarego Kowalskiego.Ten sam Braun, ktory spotyka sie z Niemcami z Adf i debatuje jak anulowac sankcje na Rosje?
Mozna na to patrzec w ten sposob albo zaufac Mentzenowi, ktory mowi, ze w kazdy biznes najpierw trzeba zainwestowac, zeby potem moc zbierac zyski.Na razie to dokładamy do "interesu" ile się da
Jesteśmy jak te pryszczate grubasy dające donejty szmulom na socjalach.
Sankcje i tak najbardziej uderzają w szarego Kowalskiego.
Biznes a sponsoring to dwie różne rzeczy.Mozna na to patrzec w ten sposob albo zaufac Mentzenowi, ktory mowi, ze w kazdy biznes najpierw trzeba zainwestowac, zeby potem moc zbierac zyski.
Biznes a sponsoring to dwie różne rzeczy.

My inwestujemyMozna na to patrzec w ten sposob albo zaufac Mentzenowi, ktory mowi, ze w kazdy biznes najpierw trzeba zainwestowac, zeby potem moc zbierac zyski.
Z tego co zauważyłem po Twoich ostatnich wpisach trzeba Ci proste rzeczy tłumaczyć.
Ja znowu z drugiej strony jestem troche rozczarowany wyborcami Konfederacji. Sa jednak bardziej Braunowaci niz Mentzenowaci.Z tego co zauważyłem po Twoich ostatnich wpisach trzeba Ci proste rzeczy tłumaczyć.
Jeśli nie kochasz nas kiedy jesteśmy Braunowaci to nie zasługujesz na nas jak jesteśmy MentzenowaciJa znowu z drugiej strony jestem troche rozczarowany wyborcami Konfederacji. Sa jednak bardziej Braunowaci niz Mentzenowaci.
Sponsoring to nie filantropia. Komercyjny zwrot jest oczekiwany.