@Halibut 2.0 co w tym zabawnego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Halibut 2.0 co w tym zabawnego?
heh co u ciebie? jak zdrowko? kiedy to weselicho?Zbyt absurdalne by ktoś się nabral na trolling. Chyba że twoje konto prowadzi Scurvol
heh co u ciebie? jak zdrowko? kiedy to weselicho?
Kwestią czasu jest denazyfikacja Finlandii, bo przecież Rosja nigdy, przenigdy, nie pozwoli, żeby bazy NATO znajdowały się tak blisko ich terytorium

Bo dupa wysmarowana wazeliną jest niefotogeniczna
Już nie.i najwięcej warte
Lubią się z Andrzejem to sobie dają podarki.Komik odznaczony orderem orła białego, jest to najstarsze odznaczenie i najwięcej warte, za zasługi dla Rzeczpospolitej w czasie wojny/pokoju.
Slava!
Mógł mu kolumbijskie cygaro sprezentować a nie kurwa odznaczenie narodowe.Lubią się z Andrzejem to sobie dają podarki.
Wtedy byłem szczawikiem i miałem to w nosie.Mniej zasłużeni dla Polski już dostawali cudzoziemcy. Np pies Putina, Schroeder za co dostał? Za uzależnianie nas od naszego wroga Rosji? Wtedy to odznaczenie mialo wielką wartość?
Nie, coś mówili że o 12:50 albo 17:50 ma być jakieś wystąpienie, ale kaj to nie wiem.co tam żydek napłakał?
przeprosił czy nie?
Moravitzki czy Dudovitz?co tam żydek napłakał?
przeprosił czy nie?
Nie piierdol, ze te 60km jest już w Kijowiekolumna dojechała do celu!

ale kaj