Konflikt Rosja-Ukraina

Kiedy polskie pizzerie rząd ubija, do gry wkracza Ukraina. Hujowa pizza w cenie kawioru... Slava przyjaciele z Wukrainy!

Onuce atakują

Last edited:
W sensie że ludzie nie powinni na Wielkanoc do rodzin jeździć?
Wątpię by jechali w rejony gdzie trwają ostrzały
To na chuj w ogóle wyjeżdżali skoro tam nie szczelajo do tego bez rodzin skoro do nich wracają.

1680703164685.png

O kurwa ty tak serio?
Całe medialne pierdololo rządu i łykający wszystko banderofile na początek.
Skoro mają do czego wrócić to powinni siedzieć u siebie,ale lepiej brać socjal od poliniaków.

Około 83 % zdolnych do pracy pracuje. Nie żyją więc po prostu z socjalu.
Czyli gdyby w Polsce była wojna, ty byś walczył, a twoja żona i dzieci miałyby gdzie mieszkać, ale nie miały za co żyć, bo nie ma pracy, dostępności produktów, pół zimy bez ogrzewania- to powiedziałbyś "siedź z dzieciakami i chorujcie głodujcie, a nie będziecie szkodzić Niemcom, pracując u nich i biorąc 500 + i leczyć się w lepszej służbie zdrowia. Lepiej zdychajcue w imię...w imię czego? " ? Serio byś tak rodzinie wtedy powiedział? A jak zginalbys, to też miałaby tam siedzieć i gnić?

@ninja protokół "połyk" równiez działa bez zarzutu.
Jedynie programy logiczne są chujowe,ale pewnie z tym złomem więcej nic się nie zrobi.

Około 83 % zdolnych do pracy pracuje. Nie żyją więc po prostu z socjalu.
Czyli gdyby w Polsce była wojna, ty byś walczył, a twoja żona i dzieci miałyby gdzie mieszkać, ale nie miały za co żyć, bo nie ma pracy, dostępności produktów, pół zimy bez ogrzewania- to powiedziałbyś "siedź z dzieciakami i chorujcie głodujcie, a nie będziecie szkodzić Niemcom, pracując u nich i biorąc 500 + i leczyć się w lepszej służbie zdrowia. Lepiej zdychajcue w imię...w imię czego? " ? Serio byś tak rodzinie wtedy powiedział? A jak zginalbys, to też miałaby tam siedzieć i gnić?
jak bym był u kogoś w gosciach to nie zachowywal bym sie jak bydło u siebie
bo mie śie należy

@ninja protokół "połyk" równiez działa bez zarzutu.
Jedynie programy logiczne są chujowe,ale pewnie z tym złomem więcej nic się nie zrobi.

Czyli ignorujac moja odpowiedź przyznajesz się do bycia hipokrytom i sam byś był z rodziną jak ukryć, czy przyznajesz się do tego że wyjebalbys bliskich bez mydła?

Słownik nie wgrany do końca.
Nie chce mi się dyskutować z niedokończoną AI,która sama sobie wymyśla tezę,a następnie próbuje ją obronić.

Ale mój algorytm bazuje na danych jakie mi wygrałeś w swoim komentarzu. I wniosek z nich taki że uważasz iż ludzie z kraju ogarniętego wojna powinni w nim siedzieć w sytuacji gdy na ich terenie nie ma działań wojennych. Więc moje pytanie jest zasadne.

Ale mój algorytm bazuje na danych jakie mi wygrałeś w swoim komentarzu. I wniosek z nich taki że uważasz iż ludzie z kraju ogarniętego wojna powinni w nim siedzieć w sytuacji gdy na ich terenie nie ma działań wojennych. Więc moje pytanie jest zasadne.
Uważam,że skoro działania wojenne są na ok 20% to powinni wypierdalać na pozostałe 80.
I tu gadasz jakby cała upadlina miała takie problemy.
Sam powiedziałeś,ze wracają na swieta bo nie jest tak zle.
Ale oczywiście nie zajarzysz sprzeczności,więc zostawiam tak to tylko dla potomnych :juanlaugh:

Uważam,że skoro działania wojenne są na ok 20% to powinni wypierdalać na pozostałe 80.

I tu gadasz jakby cała upadlina miała takie problemy.
Sam powiedziałeś,ze wracają na swieta bo nie jest tak zle.
Ale oczywiście nie zajarzysz sprzeczności,więc zostawiam tak to tylko dla potomnych :juanlaugh:

Czyli co byś zrobił gdybyś był w takiej sytuacji w jakiej cię postawiłem w twoim komentarzu? Twoja żona i dzieci, którzy mają pracę, lepsze warunki, powinni wracać do nędzy, bezrobocia itd gdy nie ma na terenie waszego domu bezpośrednich działań wojennych,
Czy nie? Proste pytanie.

A Polacy tez'
Ps. A Polacy którzy pracują za granicą. Powinni wypierdalać do Polski? Przecież nie ma tu żadnej wojny.

Czyli co byś zrobił gdybyś był w takiej sytuacji w jakiej cię postawiłem w twoim komentarzu? Twoja żona i dzieci, którzy mają pracę, lepsze warunki, powinni wracać do nędzy, bezrobocia itd gdy nie ma na terenie waszego domu bezpośrednich działań wojennych,
Czy nie? Proste pytanie.
Dla twojej informacji nie mam mentalności typu dej jak te szkodniki.
Pomocy potrzebował raptem ułamek większość to cwaniaki żyjące na koszt Polaków dzięki "życzliwości" "naszego" rządu.
Kwestia zorganizowanych wycieczek do Przemyśla jest dobrze znana,a w praktyce ruchany jest cały kraj.

Dla twojej informacji nie mam mentalności typu dej jak te szkodniki.
Pomocy potrzebował raptem ułamek większość to cwaniaki żyjące na koszt Polaków dzięki "życzliwości" "naszego" rządu.
Kwestia zorganizowanych wycieczek do Przemyśla jest dobrze znana,a w praktyce ruchany jest cały kraj.

Czyli uważasz, że to iż większość pracuje to jakieś totalne fałszerstwo? Jeśli pracują, to jak możesz mówić że żyją na koszt Polaków?

Czyli uważasz, że to iż większość pracuje to jakieś totalne fałszerstwo? Jeśli pracują, to jak możesz mówić że żyją na koszt Polaków?
Było wałkowane wielokrotnie,se poszukaj.
Hasło pomocnicze:ukraincy przed i po wojnie
Eot :kis:

Back