tucznik
M-1 Global Lightweight
Przestroga przed niekontrolowaną defekacją wyrafinowana, cenna i życiowo przydatna – zapamiętam. Gorzkie żale o „polubienia” czyichś komentarzy – tragikomiczne, świadczące o psychice tożsamej dla 12 letniej harcerki influecerki, która zresztą sama lubuje się w bezrefleksyjnych szyderczych emotikonach pod postami.Oj, nie zesraj się, że odpowiem w języku twojego kolegi, którego debilizmy historyczne lajkujesz z automatu gdy mnie mają obrażać bez minuty zastanowienia nad treścią.
Ale miło mi że poświęciłeś taki elaborat dla mnie.
A teraz mykaj zobaczyć co Bartosiak opowie i przeczytać co w Onecie będzie.
Uwagi odnośnie onetu – wezmę pod rozwagę, bo faktycznie to medium mimo wszystko nieobiektywne, strasznie proukraińskie jak na mój gust, często nie uwzględnia polskiej racji stanu. Absurdalne zarzuty pod moim adresem względem bycia rzekomym apologetą bartosiaka świadczą tylko o niezrozumieniu czytanego tekstu na podstawowym poziomie.
Tak czy inaczej, żyj sobie w zdrowiu – naprawdę życzę ci dobrze jako człowiekowi, który zdaje się udziela w różnych akcjach pomocowych, co się chwali – ale nie marnuj mojego i swojego czasu na kolejne próby interakcji. Niech każdy z nas cytuje to, co mu się podoba -- poza sobą nawzajem -- i nie wchodzi sobie w paradę. Pozdrawiam.
Last edited:
nie podpowiadaj!