alww
UFC Middleweight
Wolski rzecze: „Paliwo diesla z olrenu kosztuje 8 złotych, by my tak naprawdę sponsorujemy ukraińcom darmowe paliwo do czołgów. Dostawy od nas materiałów pędnych i smarów są gigantyczne. No ale stało się coś? Są jakieś protesty? Myślę, że większość Polaków tak podświadomie wie, że czasem trzeba wybrać to co niekoniecznie jest dobre ekonomiczne, ale jest słuszne dla Polski”.
Ekspert chyba mocno przecenia podświadomość Polaków. Ciekaw jestem, jaki jest odsetek Polaków, którzy wiedzą, to o czym on mówi? Raczej mizerny, bo nikt się tym wprost nie chwali. I ilu byłoby wściekłych, jakby się o tym dowiedziało.
Ewolucja Wolskiego jest nieco niepokojąca. Na początku starał się być ponad różne polityczne sympatie, ale potem dał się wciągnąć w ideologię. I wtedy najlepiej się go słuchało, bo starał się trzymać tylko faktów, pomijając prywatne sympatie – a tego oczekuję od prawdziwego eksperta. Wiadomo, że mógłby przemycać swoje zapatrywania, ale ta jego obecna ostentacja w tym temacie zrobiła się męcząca.
Na pewno nie pomagają związki z takimi ludźmi jak Zychowicz.
Mysle ze gdyby przeciętny glupi polak zdawal sobie sprawe z tego dlaczego ma tak drogie paliwo i gdzie ono jest wywożone to nawet halibut by nie dal rady uchronić banderowcow w polsce przed gniewem cebuli, armia ukrainska by zyskala wtedy mnostwo rekrutow ktorzy by uciekali z polszy

Jeszcze powinni dopłacać że się ludziom chcę w tej marnej,szarej, nudnej Polsce siedzieć.