Konflikt Rosja-Ukraina

Ale uważaj z tą onuceria. Dałem tylko przypuszczenie że jedna Ukrainka, działająca w lewackich grupach które prawdopodobnie na zlecenie Rosji robią chaos z sytuacji na granicy z Białorusia, zasugerowałem że to może być agentka, to wylało się na mnie wiadro pomyj że tak przypuszczam.
Więc teraz powinni i ciebie atakować.
Nie.Dostało ci się za fikołka,bo zamiast przyznać,że ukry zachowują się jak swiete krowy zacząłeś szukać problemu u ruskich niczym reverse-Skalski.

Nie.Dostało ci się za fikołka,bo zamiast przyznać,że ukry zachowują się jak swiete krowy zacząłeś szukać problemu u ruskich niczym reverse-Skalski.

Nie. Dostało mi się że type powiązana z grupami które otwarcie nazywa się ruskimi agentami, podejrzewałem o bycie ruska agentka , podczas gdy ty stwierdziłeś że nie mogę tak podejrzewać bo skoro oblala ambasadora to ruska agentka nie może byc.

Nie. Dostało mi się że type powiązana z grupami które otwarcie nazywa się ruskimi agentami, podejrzewałem o bycie ruska agentka
Jakieś linki/dowody?
podczas gdy ty stwierdziłeś że nie mogę tak podejrzewać bo skoro oblala ambasadora to ruska agentka nie może byc.
Niczego takiego nie mówiłem.Po prostu te kurwiszony sobie dużo pozwalają dzięki naszemu rządowi.
A to dlatego nie zrozumiałem o co Ci z tą babką chodzi bo Wasze rozmowy skroluję w dół :fjedzia:
:ożeszty:

Jakieś linki/dowody?

Niczego takiego nie mówiłem.Po prostu te kurwiszony sobie dużo pozwalają dzięki naszemu rządowi.

:ożeszty:

Nie ma dowodów że to była ruska agentka, dlatego to są tylko przypuszczenia, jak w przypadku wszystkich grup siejących chaos wokół sytuacji na polsko białoruskiej granicy czy w przypadku grup ekologów w zachodniej Europie.

Baklava Ukraini!
Bardzo dobre ciasto, polecam wszystkim
pobrane (1).jpeg

Ciekawe nie? Wrzucam posta, w którym jadę po tvn i gw i to tak, że argumentu do obrony brak więc nagle wyskakuje długo nieaktywny @Karateka@ z jakimś tweetem z dupy, jakiegoś konta z dupy i odwraca uwagę na konfiarzy, korwinów itd

Od dawna podejrzewam go bycie jakimś politrukiem w jakiejś podrzędnej komórce GW.

Połącz kropki!

:tysoncoffe:

Ciekawe nie? Wrzucam posta, w którym jadę po tvn i gw i to tak, że argumentu do obrony brak więc nagle wyskakuje długo nieaktywny @Karateka@ z jakimś tweetem z dupy, jakiegoś konta z dupy i odwraca uwagę na konfiarzy, korwinów itd

Od dawna podejrzewam go bycie jakimś politrukiem w jakiejś podrzędnej komórce GW.

Połącz kropki!

:tysoncoffe:

A może to ty odwracasz uwagę od Korwina i Konfiarzy? :P

Bayraktar:
Niech każdy swoimi cebulionami rozporządza jak chce, ale jesli już promujesz zrzutki zbrojeniowe to ta chyba lepsza:

Ciekawe jak na to spojrzeć z perspektywy efektywnego altruizmu, ktorego głównym filarem jest analiza kosztu do efektu, choc tu oczywiscie bylaby wojna przy tegóż ocenie...

Last edited:
Niech każdy swoimi cebulionami rozporządza jak chce, ale jesli już promujesz zrzutki zbrojeniowe to ta chyba lepsza:

Ciekawe jak na to spojrzeć z perspektywy efektywnego altruizmu, ktorego głównym filarem jest analiza kosztu do efektu, choc tu oczywiscie bylaby wojna przy tegóż ocenie...
Koszt do efektu jest taki, że jak wtedy wysłaliśmy 150 czołgów i to była 1/3 naszych pancerniaków a teraz wysyłamy jeszcze niemal 200, to oblicz x, gdzie dziedziną funkcji jest "jesteśmy w dupie, ale obiecali nam abramsy".

Koszt do efektu jest taki, że jak wtedy wysłaliśmy 150 czołgów i to była 1/3 naszych pancerniaków a teraz wysyłamy jeszcze niemal 200, to oblicz x, gdzie dziedziną funkcji jest "jesteśmy w dupie, ale obiecali nam abramsy".
I jeszcze przemnóż stosując wzór skróconego mnożenia :mamed:

No, jesteśmy w dupie. Rosja na pewno zaatakuje Polskę.

Back