Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ten ambasador dostanie po dupie od władz Ukrainy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten ambasador dostanie po dupie od władz Ukrainy
No tak każdy to ruski agent
Może on po prostu reprezentuje tą część Ukraińców której istnienie tak mocno wypierasz ?
Ależ owszem. Teraz każdy może dostać plakietkę z napisem "ruski agent" za jakiekolwiek inne podejście jak lizanie im dupy.No właśnie tej części nie wspieram. Wystarczyłoby przeczytać wątek.
A co do ruskich agentów...cóż, mamy ich nadal w Polsce pełno, także wśród tajnych służb, więc myślisz że byłoby dziwne, że ambasador kraju, najbardziej zinfiltrowanego przez Ruskie służby, pracujący w zachodnim kraju, najbardziej zinfiltrowanego na zachodzie, przez Ruskie służby, nie mógłby być ich cwelem?
Ależ owszem. Teraz każdy może dostać plakietkę z napisem "ruski agent" za jakiekolwiek inne podejście jak lizanie im dupy.
Z tym że ten sam gość mógłby być też rasowym UPAdlińcem mającym w chuju Polaków.
Mógłby być. Ale mógłby być też ruskim agentem bo to co robi jest w interesie ruskich. Jeszcze raz napisze: ruscy potrafili ustawiać swoich agentów na stanowiskach kanclerzy, prezydentów, ministrów i to państw zachodnich, ale nieprawdopodobne jest że mógłby być nim jakiś konsul? Xdto ambasador. On to zrobił celowo i wie co to wywołuje. To była wypowiedź w celach politycznych. Pytanie czyich? Bo nie w polskich ani ukraińskich.

idąc twoim tokiem myślenia Polscy narodowcy są żli, ale jak Ukrainiec pokazuje twarz i stosunek ich narodu do naszego to już NA PEWNO przypadkowo, albo jak wszyscy jest ruskim agentem.
Idę do roboty te ruble same się nie zarobią.
Jak dla mnie to raczej brudne szambo i ciężkie zjebanie umysłoweTrolling z ostatnich stron to czyste złoto
powrót halibuta jak Q na 8chanie![]()
Jak dla mnie to raczej brudne szambo i ciężkie zjebanie umysłowe
No, a co ma wyszkolenie polityczne do bycia narodowcem ? Skoro u nas są wasi znielubieni "kuce z Konfederacji" to czemu nie mogą być kuce od bandery?Ale ja mówię o ambasadorze, człowieku który jest wyszkolony i świadomy konsekwencji tego co mówi publicznie. Serio porownujesz ambasadorów do dresów na ulicy?
Nie każdy, ale wśród polityków to bardzo prawdopodobne. Zwłaszcza ukraińskich i niemieckich :)No, a co ma wyszkolenie polityczne do bycia narodowcem ? Skoro u nas są wasi znielubieni "kuce z Konfederacji" to czemu nie mogą być kuce od bandery?
Może go tak w domu chowali.
Nie każdy jest ruskim agentem ;:)
i to na takim prawilnym forumjakieś homoseksualne inwektywy.

i to na takim prawilnym forum![]()
A się okazuje że wielu tu myśli głównie o penisach :p
Przez chwilę myślałem, że to będzie czekoladowy kutas

I pisze to typ co kiedyś wrzucił tu zdjęcie swoich jaj.A się okazuje że wielu tu myśli głównie o penisach :p
Może powinni założyć homo wątek?
A nie, czekaj, już jest fanklub Conora
I pisze to typ co kiedyś wrzucił tu zdjęcie swoich jaj.
Rzucasz do nich lotkami?Tak, mam oprawione w ramce.

Trafić w tak mały cel to wyższa szkoła jazdy.Rzucasz do nich lotkami?![]()
Trafić w tak mały cel to wyższa szkoła jazdy.
Gosku się skarżył na brak satysfakcji.Skąd wiesz jakiej wielkości są moje jądra? Rozpytujesz o nie prostytutki? To jest dość niesmaczne.
Na forum widziało je z 5 osób. Czyli niezła fazę musiałeś mieć jeżeli o nie rozpytujesz.
Ps. Przejdzcie z tym offtopem do HP
Gosku się skarżył na brak satysfakcji.
Skoro przeszło ci to przez myśl widać żes pedau.Myślę że na Ciebie wystarcza, nie musisz już podpytywać.
Skoro przeszło ci to przez myśl widać żes pedau.
Jeszcze wyzwij kogoś od pedała
Dokonało sięwidać żes pedau.

Ty nie lepszy bo szukasz kutasów po innych wątkach :D
To cohones, tu same kutasy na każdym krokuTy nie lepszy bo szukasz kutasów po innych wątkach :D

Ktoś czyta w ogóle te wysrywy "filozofa"?
ja nie. już poleciał do ignora.Ktoś czyta w ogóle te wysrywy "filozofa"?