Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Ta, przeprosili tak samo jak posłowie konfederacji :D
Jedyną reakcja było oburzanie się, jak m.in @Karateka@ im to wypominał później
Teraz już się oburzają że ja to wypominam, że niby jestem taki sam :p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta, przeprosili tak samo jak posłowie konfederacji :D
Ej a czy WŁADZE Ukrainy przeprosiły za Wołyń, za lwy, za blokowanie ekshumacji i za blokowanie naszym firmom tranzytu ?Ta, przeprosili tak samo jak posłowie konfederacji :D
Ej a czy WŁADZE Ukrainy przeprosiły za Wołyń, za lwy, za blokowanie ekshumacji i za blokowanie naszym firmom tranzytu ?
No nie kojarzę także czemu nic nie znaczący posłowie mają przepraszać?
Już pomijając sympatię polityczne. Pytanie czyś dotyczące godności danych jednostek.
No właśnie nie jest z dupy. Ty szukasz na siłę poklasku i chuja do dupy najlepiej w kolorze nie naszej flagi.Przecież Twój wpis jest z dupy. Czy my pisaliśmy o Nowym Świecie i o tym że tacy a tacy ludzie rozpowszechniali fejki, czy o Wołyniu?
Jak Ciebie policja złapie na jeździe po pijaku to też w sądzie odpowiedź "a bo Wołyń"

No właśnie nie jest z dupy. Ty szukasz na siłę poklasku i chuja do dupy najlepiej w kolorze nie naszej flagi.
Nie lubicie kuców ok, też mnie kłuje w oczy wiele spraw,a wymagacie żeby przepraszali za domniemanie przestępstwa, gdzie druga strona ma więcej za uszami potwierdzonych faktów i zbrodni i dziwnym trafem jakoś nikt z was ich nie pociąga do odpowiedzialności. Nawet tematu nie poruszają.
Skoro komediant ma takie cohones to wystarczyła by jedna konferencja, żeby rzucić parę zdań i od razu nastroje by się zmieniły.
Tylko właśnie taki gość reprezentuje swój kraj, który nasz ma
I tak nie zrozumiesz.
Ile razy można ci tłumaczyć,że można nie lubić zarówno ukrów,jak i ruskich? Naprawdę nie potrafisz zrozumieć tak prostej rzeczy?Czyli usprawiedliwiamy bycie antypolskim, prorosyjskim zjebem(bo działania świadome na rzecz skłócania spoleczenstwa, narodów, w imię interesów Rosji to jest działanie antypolskie), bo ktoś inny jest gorszym zjebem?
Ile razy można ci tłumaczyć,że można nie lubić zarówno ukrów,jak i ruskich? Naprawdę nie potrafisz zrozumieć tak prostej rzeczy?
Właśnie Ci pokazałem podwojne standardy, którymi się kierujesz ;)Czyli usprawiedliwiamy bycie antypolskim, prorosyjskim zjebem(bo działania świadome na rzecz skłócania spoleczenstwa, narodów, w imię interesów Rosji to jest działanie antypolskie), bo ktoś inny jest gorszym zjebem?
A czy np atak na rosyjskiego ambasadora albo jakiegoś Rosjanina na ulicy, byś usprawiedliwiał, bo przecież zabili dziesiątki, może setki tys Polaków i nie przeprosili?
Ej a czy WŁADZE Ukrainy przeprosiły za Wołyń, za lwy, za blokowanie ekshumacji i za blokowanie naszym firmom tranzytu ?
No nie kojarzę także czemu nic nie znaczący posłowie mają przepraszać?
Już pomijając sympatię polityczne. Pytanie czysto dotyczące godności danych jednostek.
Właśnie Ci pokazałem podwojne standardy, którymi się kierujesz ;)
Atak na ambasadora to była ustawka ukraińska. Ta pizda powinna siedzieć, a wszyscy z tym związani polecieć ze stołków.
Ciekawe jaka by była wasza retoryka jakby po tym ataku parę vomb na Polskę poleciało xD
Skłoca nas historia i podejscie naszych gości do niej plus wyskoki takie,jak ten ambasadora w Niemczechpolityczne próby skłacania nas z innym narodem
Znowu,jak nie ssiesz ukrainskiego fiuta,to żeś troll ruski,srogie podwójne standardy.Czyli usprawiedliwiamy bycie antypolskim, prorosyjskim zjebem
Skłoca nas historia i podejscie naszych gości do niej plus wyskoki takie,jak ten ambasadora w Niemczech
Znowu,jak nie ssiesz ukrainskiego fiuta,to żeś troll ruski,srogie podwójne standardy.
Srogi fikoł,Ukrainka coś odwali-ruski agent xD @Mes_ fajny ten Twój meryoryk,taki niezbyt merytoryczny.Podwójne? W sensie uważasz że ja pochwalam Ukraińców za Wołyń?
Co do tej Ukrainki, to zastanawia mnie jedno. Wiele wskazuje na to, że to była Rosyjska ustawka. Typa współpracuje od miesięcy z organizacjami działającymi na rzecz zorganizowanego przez Kreml siania chaosu w Polsce z tym co się działo na granicy z Białorusia. Sam atak był dziwny bo nikt nie reagował, chociażby dziwne że nikt się nie zesrał że mógł zostać oblany kwasem.
Pytanie dlaczego nasz rząd chroni te tyle? Jeżeli to ruski agent - to znaczy że Rosjanie mają gigantyczne haki. Jeżeli to serio ukraińska akcja - to nasz rząd aresztując ja nic nie traci, tylko zyskuje w oczach ludzi, a chroniąc ją traci.
Srogi fikoł,Ukrainka coś odwali-ruski agent xD @Mes_ fajny ten Twój meryoryk,taki niezbyt merytoryczny.
Z tego co wiem nie ma wyroku,więc nie wiadomo kto to zrobił,są jedynie podejrzeniaCzyli kłamanie o Nowym świecie
Nie znam tematusłynne Ukrainki w przedszkolu
No tak zapomniałem,że ty jesteś jednym z tych co się spuszczają nad historyjkami typu stara ukrainka rozjebała czołg słoikiem xDCzyli stwierdzając fakt, że wrzucanie fejk newsów w imię siania nienawiści w społeczeństwie , jest na rękę ruskim
Bo to twoje klimaty,więc liczyłem,że zrozumiesz analogie.Po drugie- czemu znowu piszesz o fiutach?
Niestety cie rozczaruje, musisz zostać przy tytkuNapisałem merytoryczne argumenty, geju
No tak,jakaś pierdolnieta ukro-nacjonalistka zapewne jest ruskim agentem xD,a nasz rząd wprowadzający sankcje na ruskich i sapiący się do nich na każdym kroku by się bał ruszyć ruskiego agenta,nawet nie pytam czy jesteś debilem bo nie trzeba :DNapisałem, że jest możliwość i jest to ruski agent, i że jest możliwość iż ukraiński. Czego nie rozumiesz?
To akurat była ukraińska propaganda i chyba powinienes pomyśleć o swoich uprzedzeniach skoro coś tak debilnego potraktowałeś poważnie a nie jako polew z głupot rozsiewanych przez propagandę i to w dodatku ruską. (Ruską??? Poważnie?)Tak, widzę w jego postach więcej merytoryki niż w pozostałych 95% zawartości tego tematu, która opiera się na powielaniu uprzedzeń i kopiowaniu skrajnie debilnych tweetów z jawnie kacapskich trollkont. Jak Cię osobiście lubię to pamietam jak tu kwiatki wrzucales o wspaniałych rosyjskich żołnierzach, którzy w pocie czoła uczynnie truskawki zbierają na polach Ukrainy. No kurwa, chcesz mi powiedzieć ze w tym była merytoryka?
Kogo mam przeprosić? I rozumiem, że teraz to już muszę wielbić ukrów, bo žaden z nich nigdy nic złego nie zrobił?Ta, przeprosili tak samo jak posłowie konfederacji :D
Z tego co wiem nie ma wyroku,więc nie wiadomo kto to zrobił,są jedynie podejrzenia
Nie znam tematu
No tak zapomniałem,że ty jesteś jednym z tych co się spuszczają nad historyjkami typu stara ukrainka rozjebała czołg słoikiem xD
Bo to twoje klimaty,więc liczyłem,że zrozumiesz analogie.
Niestety cie rozczaruje, musisz zostać przy tytku
No tak,jakaś pierdolnieta ukro-nacjonalistka zapewne jest ruskim agentem xD,a nasz rząd wprowadzający sankcje na ruskich i sapiący się do nich na każdym kroku by się bał ruszyć ruskiego agenta,nawet nie pytam czy jesteś debilem bo nie trzeba :D
I dlatego tak te lwy chronili?Tak, przeprosili - chociażby Leonid Krawczuk czy Wiktor Juszczenko, a także przywódcy Kościołów prawosławnego (Patriarchatu Kijowskiego) i greckokatolickiego, Filaret i Swiatosław.
Apel wystosowany w rocznicę zbrodni Wołyńskiej:
"Zabijanie niewinnych nie ma usprawiedliwienia. Prosimy o wybaczenie za wyrządzone zbrodnie i krzywdy. Prosimy o przebaczenie i przebaczamy zbrodnie i krzywdy uczynione nam. Jest to jedyna formuła, która powinna być motywem dla każdego ukraińskiego i polskiego serca, które pragnie pokoju i porozumienia"
Kogo mam przeprosić? I rozumiem, że teraz to już muszę wielbić ukrów, bo žaden z nich nigdy nic złego nie zrobił?
I dlatego tak te lwy chronili?
Też miałem nadzieję, niestety po przeczytaniu kilku postów dalej to tylko:
Też miałem nadzieję, niestety po przeczytaniu kilku postów dalej to tylko:
No nudy, fakt.No bo chłopaki ciągle to samo. Na wszystko co pisze to samo: zjeb, ukrofil, ciągniesz druta, wysrywy, hahaha
No nudy, fakt.
Propaganda jest szkodliwa nie ważne kto by jej używał,historyjka o jakiś Ukrainkach niechcących płacić u kosmetyczki też zamieszek nie wywoła.No cóż, nie stawiam równości między propaganda wojenna o ruskiej babci, bo to w żaden sposób nie szkodzi Polakom, a sianiu informacji w celu wywołania destabilizacji w kraju.
Sam fakt,że jak ukr coś odjebie to podejrzewasz go ruską agenture jest zabawnyNo i chyba nie przeczytałeś moich argumentów o tej Ukraińce i podejrzeniach. No i działała w grupach lewicowych, powiązanych z Kremlem. Skąd wziąłeś info że to nacjonalista? Zwłaszcza że jest lewaczka?
I cóż, Rosjanie umieszczają swoich agentów w roli Prezydentów, kanclerzy itd, ale jest takie niewiarygodne że mogłaby wśród agentów być lewicowa aktywistka? Zwłaszcza wiedząc, iż masa lewicowych grup, od mediów, po organizacje ekologiczne, jest trzymana w rękach kremla? No nie wiarygodne.
Spoko,jak bede miał chwile zajrze na ten twój wykład w ChoroszczyMusisz jeszcze trochę się douczyć.
Nie mój drogi.Przebiłeś wszystko co tu widziałem włącznie z 99 wcieleniami dicksa.Dzban. Najgłupszy człowiek forum
Czyli troll już oficjalnie rozumiem. Btw jak już ludzi cisniesz od debili to przynajmniej naucz się ortografii,bo aż boli czytanie co poniektórych kwiatków.Ale przynajmniej mam gdzie się wyrzyć , nikt nie będzie miał pretensji o kłótnie w tak gównianym wątku.
Propaganda jest szkodliwa nie ważne kto by jej używał,historyjka o jakiś Ukrainkach niechcących płacić u kosmetyczki też zamieszek nie wywoła.
Sam fakt,że jak ukr coś odjebie to podejrzewasz go ruską agenture jest zabawny
Spoko,jak bede miał chwile zajrze na ten twój wykład w Choroszczy
Nie mój drogi.Przebiłeś wszystko co tu widziałem włącznie z 99 wcieleniami dicksa.
Czyli troll już oficjalnie rozumiem.