Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to nie ich wina, że Ukraiński prezydent ma dziwne kontakty z amerykańskim rządem i powiązania z amerykańskimi firmami, a teraz im grozi brak ogrzewania i wzrost cen wszystkiego. Notabene u nas to samo ale fajnopolacy wolą flagi zmieniać na profilowym i dawać swoje pieniądze zamiast myśleć o swojej przyszłości.Jebać ich bo chcą by Ukraińcy nie mieli domów
.Przepchneli ustawe, ktora pozwala na konfiskate majatków w wyniku zagrozenia RP(ale nie sprecyzowali jakiego). 11 posłów co się wstrzymało już jest jechane z mediach, że onuce. Najlepsze jest to, ze w ustawie nie ma wzmianki o Rosji ale podejrzewam, że ludzie, którzy ją komentuja nawet jej nie przeczytali a jak kazda ustawa jest publicznie dostepna. O ile kocham ten kraj za krajobrazy i przyjaciol, ktorych tu poznalem to mental ludzi, ktorzy tu mieszkaja przechyla szale.
Czyli za rok konfiskata majątku, bo nie dasz sobie firmy zamknąć rozporządzeniem przeciwko katarkowi.O PISie mozna pisac wiele zlego ale to jak kolejny raz wykorzystal czas i sytuacje jest genialne.Przepchneli ustawe, ktora pozwala na konfiskate majatków w wyniku zagrozenia RP(ale nie sprecyzowali jakiego). 11 posłów co się wstrzymało już jest jechane z mediach, że onuce. Najlepsze jest to, ze w ustawie nie ma wzmianki o Rosji ale podejrzewam, że ludzie, którzy ją komentuja nawet jej nie przeczytali a jak kazda ustawa jest publicznie dostepna. O ile kocham ten kraj za krajobrazy i przyjaciol, ktorych tu poznalem to mental ludzi, ktorzy tu mieszkaja przechyla szale.
View attachment 36354
Tzw. RiGCz
Wytłumacz co on tam ma na plecach, bo nie znam tych symboli
Wytłumacz bo nie znam tych symboli
ObyW takich chwilach mam nadzieję,że powyrzynają się nawzajem wraz z Rosją.

Nie wiem, przejrzę kto jest na listach, wtedy zdecyduje, jeśli będę widział na liście samych wariatów, marionetki to nie mogę głosować. Podczas wyborów prezydenckich w drugiej turze mając do wyboru Komorowskiego i Kaczyńskiego zostałem w domu. Zobaczyłem co robi PO i później żałowałem. Też jak zobaczyłem jak do Sejmu dostali się wariaci Palikota to stwierdziłem, że Tymochowicz byłby w stanie nawet Mase ze Słowikiem wsadzić do Sejmu.To na kogo sugerujesz by oddać głos?
Gieroj?

nawet Hołownia ...

przecież to był rekin medialny.

W świecie 30 letnich ekspertów energetycznych,W jakim on swiecie zyje ?

Nawet Hołownia, nawet ten szlachetny Szymon na białym koniu, zbawca polskiej polityki

Zbawca: Dobski pisał jakich ludzi Hołownia ma w swoim otoczeniu. Delikatnie to nie są ludzie z którymi czułbym się komfortowo jadąc pociągiem a co dopiero współpracując...
Nawet Hołownia, nawet ten szlachetny Szymon na białym koniu, zbawca polskiej polityki
Jaki kraj, taki rekin
W świecie 30 letnich ekspertów energetycznych,
w świecie wyjątkowej klasy specjalistów
![]()
ukr@incy najlepsi przyjaciele, ha tfu
Tzw. RiGCz
A czego synonimem jest Palikot ?Żeński Palikot?
(dlaczego ta emotka jeszcze tu jest
)gierojom sławaukr@incy najlepsi przyjaciele, ha tfu
A czego synonimem jest Palikot ?
Nie wiem jak sprawy sie maja, ale o pomocy militarnej i sankcjach trabia caly czas, ale jakos MSM nie mowi co by trzeba bylo zrobic zeby zawrzec pokoj. No chyba, ze celem tej wojny ma byc unicestwienie narodu rosyjskiego(dlaczego ta emotka jeszcze tu jest
)
Podobno od teraz Ruskie mają terminować wszystkie zgwałcone przez nich osoby, żeby nie musiały się mierzyć z traumą przez wiele kolejnych lat. A żeby było bardziej humanitarnie, to wszyscy naoczni świadkowie gwałtów również mają dostąpić zaszczytu natychmiastowej terapii eksterminacyjnej.I co wynegocjowała?