szplin
Vale Tudo Championship
Panie, a zwróciłeś uwagę na mojego trawoltę czy masz fatfobię?Panowie, słabo …
Ratujesz pan poziom forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Panie, a zwróciłeś uwagę na mojego trawoltę czy masz fatfobię?Panowie, słabo …
Ratujesz pan poziom forum
to siku
Panie, a zwróciłeś uwagę na mojego trawoltę czy masz fatfobię?
Ktoś na serio wierzy, że ona zrobiła dobry film sensacyjny gdzie główny motyw fabularny jest dziełem przypadku i nie ma co się doszukiwać drugiego dna?
View attachment 78649
O czyli nie miales racji ze beda budowac polska gospodarke i w sumie w innych aspektach co do ukrainy rowniez jej nie mialesO, czyli miałem rację, że duża część z nich wyjedzie i nie będzie zostawać w Polsce. A ile hejtu za to dostałem.
350 tys to promil i wiesz, że poza tymi 350 tys są miliony które wpłacają do budżetu?
I chyba dobrze że tych od socjalu się pozbywamy a zostają ci na których zarabiamy
O czyli nie miales racji ze beda budowac polska gospodarke i w sumie w innych aspektach co do ukrainy rowniez jej nie miales
Nie jest to prawda.Twój komentarz miałby sens jakby nie wyjechało 350 tys ale 80% Ukraińców
Nie jest to prawda.
Z pozka jeszcze nie wyjechali a mają przecież tylko jakieś 150 km do granicyHej ukrofile i euro-frajerzy. A nie mówiłem?
Co będzie z naszym PKB??? Kto je będzie budował???
Ukraińcy masowo opuszczają Polskę. Wiadomo, dokąd uciekają
O zjawisku informował portal obozrevatel.ua. Dziennikarze ujawnili, że w ciągu 2022 roku Polskę opuściło prawie 350 tys. osób. Z kolei Czechy opuściło 50 tys. osób. Większość z nich wraz z rodzinami i znajomymi pojechała do Niemiec.
Z badań EWL i Studium Europy Wschodniej wynika, że Ukraińcy są głównie nastawieni na pomoc socjalną, a na tym tle Niemcy bardzo mocno się wyróżniają.
link
po prostu to pokazuje, że upadlińska stonka chce doić a nie pracować, tak jak islamska stonka w niemczech czy francji.
Może tam u was ci mniej sprytni obsiedli?Z pozka jeszcze nie wyjechali a mają przecież tylko jakieś 150 km do granicy
Oni wszyscy są sprytni tylko gdy chodzi o dej, bo tak to mniej sprytni.Może tam u was ci mniej sprytni obsiedli?
Albo Puznań taki bugaty, co?
Czyli ogolnie biedaWrocek, Warszawa, Gdańsk i Kraków bogatsze
Ale widocznie to ci za mało sprytni by się dej po niemiecku nauczyć ;)Oni wszyscy są sprytni tylko gdy chodzi o dej, bo tak to mniej sprytni.
Wrocek, Warszawa, Gdańsk i Kraków bogatsze
Ale widocznie to ci za mało sprytni by się dej po niemiecku nauczyć ;)
Wiadomo ze lepiej pozostac podludziem ktory bedzie dukac po rusku w Niemczech zyjac tam i ciagnac socjalA po co mają się uczyć niemieckiego by mieć pracę w Niemczech?
Wlasnie o to mialem pytac. Chyba jednak nie, bo radosc by byla jeszcze wieksza.A są już jakieś kontrakty Niemców?
No, ale nie twierdzisz chyba, ze jest on przypadkowy?Rozumiem, że największy grzech tego filmu to timing
Prosta sytuacja - jak byłem u krewnych w Berlinie Wschodnim to opowiadali jak Niemcy są wkurwieni, że Ukraińcy nie pracują i nie uczą się języka. Ogółem Berlin (nie wiem czy ich mer, czy cały rząd Niemiec) zrobił tak, że Ukraińcy mogli w kilku sieciach sklepów robić zakupy 1 euro za dowolną ilość rzeczy. Efekt? Na niemieckich portalach aukcyjnych lądowała masa rzeczy nowych ze sklepów taniej niż w sklepie, a do tego sklepy miały problemy z alkoholem niektóre bo przez pomysł władz sprzedawali najdroższe flaszki po jedno euro.A po co mają się uczyć niemieckiego by mieć pracę w Niemczech?
Niby bieda, ale do wrocka nie chcą wyjechaćCzyli ogolnie bieda
Uuu, nawet Ty to zauważasz?!No, ale nie twierdzisz chyba, ze jest on przypadkowy?
To Grzesiuk!