Cinek007
UFC Lightweight
Ależ piękna a na końcu tfu bandera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie fikaj, wiesz, że to ukr, po chuj kombinujesz.A nazwisko Chopin?
A Prus?
A Słowacki?
A no bo procesy norymberskie uznały, że to SS było złe, a reszta dobra.no co, był przeciwko aliantom (a więc i Kanadzie). Bohater, czego nie rozumiesz?
Te procesy które z całych szwabów skazały jakieś 120 osób?A no bo procesy norymberskie uznały, że to SS było złe, a reszta dobra.
Nieważne. Szwaby były złe reszta, włącznie z ZSRR, dobra.Te procesy które z całych szwabów skazały jakieś 120 osób?
W Kanadzie cała diaspora ukraińska to potomkowie (i jak widać jeszcze żyjące jednostki), ludzi którzy uciekali po wojnie właśnie przed procesami właśnie za zbrodnie "nazistowskie", coś jak Niemcy w Argentynie. Oklaski mnie w ogóle nie dziwiąNieważne. Szwaby były złe reszta, włącznie z ZSRR, dobra.
Tak serio, jako realista politycznynie mam specjalnie pretensji do tego, że Ukry się skumali z nazistami, po tym co im Ruscy urządzili w 20-leciu między wojennym wydawało się to dość rozsądne, a przynajmniej usprawiedliwione. Jedynie oklaskiwanie starego SS-mana w Kanadzie wygląda mi na dość groteskowe.
Coś aktor nie ma ostatnio dobrej passy
Z PL sytuacja napięta, USA wyznaczyło komisarza do rozliczania pomocy () a teraz to.
Jak w Lublinie wręczał bodajże przedwczoraj odznaczenia to nikt z naszych przedstawicieli nawet się tam nie pofatygował.