spa
Bellator Heavyweight
Chłopaki, nie kończą mi się rakiety ale padam, mam 39 stopni gorączki więc nie będę już dziś odpisywał
Zdrowka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chłopaki, nie kończą mi się rakiety ale padam, mam 39 stopni gorączki więc nie będę już dziś odpisywał
Zdajesz sobie sprawę, że nie wskazując na stosowne publikacje i dane pokazujące skalę zjawiska pokazujesz jedynie, że swoje przekonanie opierasz na wydumanych podstawach? Ponownie, interesuje mnie - dlaczego akurat w Twojej głowie i na jakich podstawach jawi się obraz zmanipulowanych Ukraińców, wierzących w propagandowe, przeidealizowane przedstawianie zbrodniarzy? Ci, którzy wiedzą jak było są w mniejszości wg Ciebie? Jeśli tak, podaj podstawę na której opierasz swoje przypuszczenia. Nawet jeśli rzeczywiście tak jest - wciąż pozostaje sprawa decydentów z Zelenskym na czele, których o brak wiedzy w temacie posądzić raczej trudno, prawda?Nie neguje tego że uważają zbrodniarzy za bohaterów tylko to, że nie uważają ich za zbrodniarzy i czczą ich za zbrodnie.
A innym razem robi z nich zwierzęta i głosi że w przyszłości będą nas rzezać, plus, że Polska powinna być czysta narodowo.
Różnimy się tym, że ja poświęciłem trochę czasu, by zaznajomić się z wieloma postami od @szplin których wcześniej nie czytałem i znalazłem w nich treści, które przeczą Twojemu jednoznacznemu stawianiu sprawy, Ty natomiast powielasz swe oskarżenia pod jego adresem wciąż nie podając niczego, co mogłoby je uwiarygodnić. Moje wskazania pozwalają sądzić, że coś źle interpretujesz lub zmyślasz. Ty nie podajesz żadnych. Być może szplin to dualista - schizofrenik lub Troll i raz pisze tak jak wskazałem, innym razem tak, jak Ty twierdzisz, no ale to trzeba pokazać w prziwnym razie wychodzisz na oszczercę. Chyba korzystałeś z tutejszej wyszukiwarki? Dzisiaj działa, dajesz na "serch", potem klikasz w "Eweryhwere", rozwinie się lista, wybierasz "This thread", w miesjcu paska z "Member" wpisujesz szplin i możesz rozkoszować się w estetycznych doznaniach czytając jego wpisy, miłej lektury.przedstawione jest to tak jak Ukraińcy jako ogół byli dziczą
Ale masz niby jakąś magiczną zdolność, by na podstawie wpisów jakiegoś gościa na cohones uznać go za faszystę? Podaj na początek te wpisy, bo jak dotąd Twoje można uznać za gównowpisy uprzedzonego do kogoś człowieka.Jakbyś znalazł i przepytał nazistę to też nie powiedziałby, że każdy Żyd bez wyjątku to zawszony brudas który zabija niemowlęta po kryjomu.
Wszystko zależy od skali. Część uzna kłamstwo Ukraińców, część Polaków, część będzie weryfikować ale będą i tacy, którzy zaznajomili sie z odpowiednimi wynikami dociekań historyków, wysłuchali co mają do powiedzenia świadkowie i będą potrafili oddzielić ziarna od plew, czego i Tobie życzę (poczyniłeś już jakieś postępy względem pozyskania odpowiednich lektur w temacie)?A czy Polak czytający Ukraińska Wiki o Wołyniu uzna, że Polacy kłamią na temat Wołynia a coś może byc w tym co piszą Ukraińcy?
Zdrowia i pomyślunku ;)Chłopaki, nie kończą mi się rakiety ale padam, mam 39 stopni gorączki więc nie będę już dziś odpisywał
Że Ci się chce przyjacielu myć to auto w deszczu.Zdajesz sobie sprawę, że nie wskazując na stosowne publikacje i dane pokazujące skalę zjawiska pokazujesz jedynie, że swoje przekonanie opierasz na wydumanych podstawach? Ponownie, interesuje mnie - dlaczego akurat w Twojej głowie i na jakich podstawach jawi się obraz zmanipulowanych Ukraińców, wierzących w propagandowe, przeidealizowane przedstawianie zbrodniarzy? Ci, którzy wiedzą jak było są w mniejszości wg Ciebie? Jeśli tak, podaj podstawę na której opierasz swoje przypuszczenia. Nawet jeśli rzeczywiście tak jest - wciąż pozostaje sprawa decydentów z Zelenskym na czele, których o brak wiedzy w temacie posądzić raczej trudno, prawda?
Różnimy się tym, że ja poświęciłem trochę czasu, by zaznajomić się z wieloma postami od @szplin których wcześniej nie czytałem i znalazłem w nich treści, które przeczą Twojemu jednoznacznemu stawianiu sprawy, Ty natomiast powielasz swe oskarżenia pod jego adresem wciąż nie podając niczego, co mogłoby je uwiarygodnić. Moje wskazania pozwalają sądzić, że coś źle interpretujesz lub zmyślasz. Ty nie podajesz żadnych. Być może szplin to dualista - schizofrenik lub Troll i raz pisze tak jak wskazałem, innym razem tak, jak Ty twierdzisz, no ale to trzeba pokazać w prziwnym razie wychodzisz na oszczercę. Chyba korzystałeś z tutejszej wyszukiwarki? Dzisiaj działa, dajesz na "serch", potem klikasz w "Eweryhwere", rozwinie się lista, wybierasz "This thread", w miesjcu paska z "Member" wpisujesz szplin i możesz rozkoszować się w estetycznych doznaniach czytając jego wpisy, miłej lektury.
Ale masz niby jakąś magiczną zdolność, by na podstawie wpisów jakiegoś gościa na cohones uznać go za faszystę? Podaj na początek te wpisy, bo jak dotąd Twoje można uznać za gównowpisy uprzedzonego do kogoś człowieka.
Wszystko zależy od skali. Część uzna kłamstwo Ukraińców, część Polaków, część będzie weryfikować ale będą i tacy, którzy zaznajomili sie z odpowiednimi wynikami dociekań historyków, wysłuchali co mają do powiedzenia świadkowie i będą potrafili oddzielić ziarna od plew, czego i Tobie życzę (poczyniłeś już jakieś postępy względem pozyskania odpowiednich lektur w temacie)?
Zdrowia i pomyślunku ;)
Zdajesz sobie sprawę, że nie wskazując na stosowne publikacje i dane pokazujące skalę zjawiska pokazujesz jedynie, że swoje przekonanie opierasz na wydumanych podstawach? Ponownie, interesuje mnie - dlaczego akurat w Twojej głowie i na jakich podstawach jawi się obraz zmanipulowanych Ukraińców, wierzących w propagandowe, przeidealizowane przedstawianie zbrodniarzy? Ci, którzy wiedzą jak było są w mniejszości wg Ciebie? Jeśli tak, podaj podstawę na której opierasz swoje przypuszczenia. Nawet jeśli rzeczywiście tak jest - wciąż pozostaje sprawa decydentów z Zelenskym na czele, których o brak wiedzy w temacie posądzić raczej trudno, prawda?
Różnimy się tym, że ja poświęciłem trochę czasu, by zaznajomić się z wieloma postami od @szplin których wcześniej nie czytałem i znalazłem w nich treści, które przeczą Twojemu jednoznacznemu stawianiu sprawy, Ty natomiast powielasz swe oskarżenia pod jego adresem wciąż nie podając niczego, co mogłoby je uwiarygodnić. Moje wskazania pozwalają sądzić, że coś źle interpretujesz lub zmyślasz. Ty nie podajesz żadnych. Być może szplin to dualista - schizofrenik lub Troll i raz pisze tak jak wskazałem, innym razem tak, jak Ty twierdzisz, no ale to trzeba pokazać w prziwnym razie wychodzisz na oszczercę. Chyba korzystałeś z tutejszej wyszukiwarki? Dzisiaj działa, dajesz na "serch", potem klikasz w "Eweryhwere", rozwinie się lista, wybierasz "This thread", w miesjcu paska z "Member" wpisujesz szplin i możesz rozkoszować się w estetycznych doznaniach czytając jego wpisy, miłej lektury.
Ale masz niby jakąś magiczną zdolność, by na podstawie wpisów jakiegoś gościa na cohones uznać go za faszystę? Podaj na początek te wpisy, bo jak dotąd Twoje można uznać za gównowpisy uprzedzonego do kogoś człowieka.
Wszystko zależy od skali. Część uzna kłamstwo Ukraińców, część Polaków, część będzie weryfikować ale będą i tacy, którzy zaznajomili sie z odpowiednimi wynikami dociekań historyków, wysłuchali co mają do powiedzenia świadkowie i będą potrafili oddzielić ziarna od plew, czego i Tobie życzę (poczyniłeś już jakieś postępy względem pozyskania odpowiednich lektur w temacie)?
Zdrowia i pomyślunku ;)
Że Ci się chce przyjacielu myć to auto w deszczu.
Tak go zagotowaliście z @alww , ze gorączki dostał jak Zelenski na widok dolarów z ftxa.
Pytanie, czy można to uznać za podstawę do twierdzenia, że większość z nich nie wie kim naprawdę był Bandera? Wyniki wyborów to nie jest odpowiednia podstawa do wysuwania tego typu wniosków, bo z dużą dozą prawdopodobieństwa można przypuszczać, że i tam kierują się sondażami, uznając, że "nie warto marnować głosu".Jeżeli partie banderowskie, nacjonalistyczne dostają zazwyczaj mały promil w wyborach, a Banderę uważa za bohatera ponad 50% Ukraińców to znaczy, że większość widzących w banderze bohatera nie ma poglądów skrajnie nacjonalistycznych.
Tak. Mimo wszystko należałoby to rzetelnie zweryfikować. Np., poprzez lekturę ich szkolnych podręczników do historii lub zaznajomić się z analizami tychże. Podobnie z narracją medialną, artykułami prasowymi, itd., być może ktoś już tego dokonał i opublikował wyniki.Zazwyczaj przyjmuje się te wersje historii jaka jest firmą cjalna od lat.
Nie łatwiej byłoby to po prostu zbombardować w pizdu i zasadzić kukurydzę?Tak. Mimo wszystko należałoby to rzetelnie zweryfikować. Np., poprzez lekturę ich szkolnych podręczników do historii lub zaznajomić się z analizami tychże. Podobnie z narracją medialną, artykułami prasowymi, itd., być może ktoś już tego dokonał i opublikował wyniki.
Wpis dalece podejrzany. Przebranżowiłeś się pewnie i przymierzasz do zasiewu?i zasadzić kukurydzę?
Zostaw kukurydze w spokoju!Nie łatwiej byłoby to po prostu zbombardować w pizdu i zasadzić kukurydzę?
Wpis dalece podejrzany. Przebranżowiłeś się pewnie i przymierzasz do zasiewu?
Czyli jak typowy UkrainiecWygląda jak owoc seksu kuzynów.
To, to ma przedział dla desantu?Francja dostarczy "lekkie czołgi" Ukrainie. Pójdą za nią kolejni sojusznicy? [KOMENTARZ]
Prezydent Francji Emmanuel Macron zapowiedział w środę w rozmowie telefonicznej z prezydentem Ukrainy Wołodymyrem Zełenskim, że Paryż dostarczy ukraińskiej armii "lekkie czołgi bojowe", czyli opancerzone pojazdy kołowe AMX-10 RC - poinformował Pałac Elizejski. Będą to pierwsze wozy bojowe tej...defence24.pl
Ten pojazd to bardziej ciężki BWP. Jednak prawie wszystko jeśli chodzi o tego typu pojazdy, czołgi co wysyłano na Ukrainę do tej pory to postsowiecki sprzęt. Mówi się też o Bradleyach z USA. Wszystko wskazuje na to, że Zachód będzie powoli i stopniowo przekazywał coraz więcej sprzętu produkcji zachodniej.
I słusznie, przewagę ilościową ruskich, trzeba niwelować różnicą technologiczną.
Jeśli nie wydarzy się jakaś ukraińska katastrofa na froncie, bądź inne mało prawdopodobne wydarzenie, typu użycie atomu, czy nie wiem, nowy covid omicondeltacoś rujnujący gospodarki, to piłka jest po stronie Zachodu.
Czyli jak typowy Ukrainiec
Wygląda jak zwyrodnialec przy którym Josef Fritzl i Hannibal Lecter wydają się być dobrodusznymi słodkimi misiami niczym święty Mikołaj od Coca Coli.Wygląda jak owoc seksu kuzynów.
Przeciez on nie wiedzial, ma pan dowod?Wygląda jak zwyrodnialec przy którym Josef Fritzl i Hannibal Lecter wydają się być dobrodusznymi słodkimi misiami niczym święty Mikołaj od Coca Coli.
Jak coś to ukrofoby erudytoJa rozumiem jak to robią anonimowi ukrofobi z forum
Jak tt wchodzi za bardzo to weryfikuje każdego. Atencja i poklask działają jak jakaś heroina na niektórych.... ale Warzecha stylizuje się na poważnego dziennikarza...
Jak tt wchodzi za bardzo to weryfikuje każdego. Atencja i poklask działają jak jakaś heroina na niektórych.
No dobra, ale co tam takiego można WarzeszeJak tt wchodzi za bardzo to weryfikuje każdego. Atencja i poklask działają jak jakaś heroina na niektórych.
Oczywiście, że nic nie wiedział. Tylko antypolski element uważa inaczej. Taki jak dr Grzegorz Rossoliński-Liebe, autor wydanej w Polsce monografii „Bandera.Przeciez on nie wiedzial, ma pan dowod?
Hitler tez nie wiedzial ostateczne rozwiazanie kwestii zydowskiej nie wyszlo spod jego ręki.Z Banderą i jego wina jest proste porównanie:
Czy jeżeli w 1939 roku umarł nazista, to czy go usprawiedliwiamy mimo, że nie uczestniczył w holokauście?
Nie. Był nazista i współtworzył ten zbrodniczy system.
To samo Bandera. Stworzył system upowski, skrajnie nacjonalistyczny i nie może go usprawiedliwiać (jeśli założymy) że nie brał udziału w rzezi Wołyńskiej lub o niej nie wiedział. Proste.
@tucznik akurat Wielki Głód na Ukrainie w moich oczach trafnie jest porównywany z holokaustem. I jedno i drugie miało na celu wymordowanie jak największej ilości przedstawicieli konkretnego narodu.
Hitler tez nie wiedzial ostateczne rozwiazanie kwestii zydowskiej nie wyszlo spod jego ręki.