Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@szplin faszystą? Zdajesz sobie sprawę z tego co mówisz?
o to to. Człowiek od grubo ponad 12 lat nie nabił tyle co on w 6 miechów a i tak jest wrzucany do jednego z nim wora przez oplota:od lipca wystrzelił 4500 postów
Grubo lecisz. @szplin uważa niby, że cały, ukraiński naród ma banderowskie cechy?wyszukuje poszczególne incydenty z daną mniejszością by przypisać je jako cechę całości
Ktoś taki nie deklaruje poniższych poglądów:wyszukuje poszczególne incydenty z daną mniejszością by przypisać je jako cechę całości
Popieram tymczasowe pozwolenia na pracę ukrów
Wychodzi na to, że ze względu na odmienne spojrzenie od niego na niektóre sprawy uroiłeś sobie w głowie szplina faszystę.Moje podejście to konserwatyzm przystający do współczesności. W takim podejściu mieszanie kultur i nacji występuje naturalnie a nie na siłę (w powstaniu warszawskim walczył murzyn).
Ukry nie mają swojej kultury i są potomkami ulepka przestępców wszelkiej maści. Nie chcę ich bez ładu i składu wrzuconych w Polskę. Czym innym jest ukr, który przyjechał tu uczciwie zarobić.
@Halibut 2.0 bo w miarę sie orientujesz
Czy Bandera był nazistą?
Mów za siebie. Ja jestem faszystą. Chyba. No chyba że banderowcem.Poza userami cohones
I ruskim trollem z farmy.Mów za siebie. Ja jestem faszystą. Chyba. No chyba że banderowcem.
Poza userami cohones
Trochę się cykam, bo na farmach to ukry z kusz nakurwiająI ruskim trollem z farmy.
Prawdziwy człowiek renesansu z Ciebie.
to wiemPrezentował nazistowskie cechy i metody, ale nikt nie jest nazista poza Niemcami
to wiem
Tylko źle to napisałem widzę
Czy bandera kolaborował z Hitlerem? Bo kilka razy już padało takie stwierdzenie
czyli ci co zbudowali ten pomnik to zwykłe zjebyKolaborował
Wyzywałeś nas od nazistów i banderowców,a nie od nacjonalistów.Ty serio nie rozróżniasz pojęcia nacjonalisty od nazisty czy tylko trollujesz?
Wyzywałeś nas od nazistów i banderowców,a nie od nacjonalistów.
Takczyli ci co zbudowali ten pomnik to zwykłe zjeby
czyli ci co zbudowali ten pomnik to zwykłe zjeby
To chyba wyciagasz ich z tego samego wora co tych wielce pokrzywdzonych i nieswiadomych ukraincowJaruzelskiego o którym panuje zakłamane przekonanie, że uratował nas od wkroczenia wojsk ZSRR i jest wręcz bohaterem
To chyba wyciagasz ich z tego samego wora co tych wielce pokrzywdzonych i nieswiadomych ukraincow
Jak to jest ze dostajesz piany na szpilina i ciagle powtarzasz jak mantre jego bledy, wierzenie w fejki itd itp
A jak przychodzi temat ukrainy to włącza Ci sie ukrofil i zaczynasz mowic o nieswiadomosci ze ten biedny ukrainiec wyznajacy banderyzm to on nieswiadomy bo takie tam sa informacje.
Jestes az takim hipokryta? Czy po prostu stronniczym trollem który zasluguje na ostracyzm czy moze serio jestes tak slepy?
Nie rozumiem. Ukrainiec który wyznaje takie poglądy i metody też jest dla mnie zjebem a nie żadnym nieznającym historii biednym chłopakiem.
Zjeby lub ludzie nie znający prawdy. Gdy oni szukają o tych ludziach informacji to są zupełnie inne niż u nas. Owszem, piszą u nich o tym co głosimy w Polsce ale zaznaczają ich historycy że kierujemy się propaganda, przekłamujemy prawdę itd. itd.
Już tu kiedyś napisałem, nie mam nic przeciwko indywidualnym Ukraińcom, ale mam coś do nich jako kraju. Polityka to nie porywy serca.
-----------------------Porywy serca pochwalam, amok nie.
Dlaczego nagle stajesz się wrogiem zwykłych, ukraińskich obywateli? Tym bowiem jest sugestia, że nie potrafią szukać informacji spoza Ukrainy nie potrafią z translatora korzystać. Starlinki jednak nie działają? ;)Zjeby lub ludzie nie znający prawdy. Gdy oni szukają o tych ludziach informacji to są zupełnie inne niż u nas.
Serio? Przed chwila to zanegowales, i negowales to co napisales wiele razy w tym temacie broniac tego ze uwazaja zbrodniarzy za bohaterów. Nawet jebnales babola z Piłsudskim ze my tez
Teraz odwracasz kota ogonem?
Kurde, przeszplinowałem się chyba ale po lekturze jego postów jeszcze bardziej umacniam się w pomyśle, by gościa owego na wspólny urlop z moją rodzinką zaprosić, chuj z wątrobą...
@Halibut 2.0 tutaj masz kolejne cytaty, odnosiłeś się do jego wypowiedzi z których one pochodzą, co jedynie bardziej umacnia w przekonaniu, że Twoje słowa o jego rzekomym faszyzmie i tym podobnych określeniach to raczej nie z głowy, a z dupy wzięte oszczerstwa oparte na gównianych, wydumanych "podstawach".
Kurde, przeszplinowałem się chyba ale po lekturze jego postów jeszcze bardziej umacniam się w pomyśle, by gościa owego na wspólny urlop z moją rodzinką zaprosić, chuj z wątrobą...
@Halibut 2.0 tutaj masz kolejne cytaty, odnosiłeś się do jego wypowiedzi z których one pochodzą, co jedynie bardziej umacnia w przekonaniu, że Twoje słowa o jego rzekomym faszyzmie i tym podobnych określeniach to raczej nie z głowy, a z dupy wzięte oszczerstwa oparte na gównianych, wydumanych "podstawach".
-----------------------
edit:
Dlaczego nagle stajesz się wrogiem zwykłych, ukraińskich obywateli? Tym bowiem jest sugestia, że nie potrafią szukać informacji spoza Ukrainy nie potrafią z translatora korzystać. Starlinki jednak nie działają? ;)
gubisz sie w tym amoku juz powoli. Tydzien temu piszesz X potem sobie przeczysz, potem probujesz wytlumaczyc na pokretny sposob ze jednak nadal uwazasz X ale troche mniej.Nie rozumiem cię dalej. Nie neguje tego że uważają zbrodniarzy za bohaterów tylko to, że nie uważają ich za zbrodniarzy i czczą ich za zbrodnie. Wejdź na ukraińskie Wiki i sam się przekonasz, że nie robi się tam z nich zbrodniarzy. To samo w podręcznikach w szkolnych. Nie rozumiem twojego fikołka.
Nigdy nie napisałem też, że Piłsudski to zbrodniarz więc nie wiem czemu to piszesz.
Chcesz go zabić?! On umiera w malignie, bo aż się zagotował na tych wszystkich nazistów z kraju nad Wisłą.gubisz sie w tym amoku juz powoli. Tydzien temu piszesz X potem sobie przeczysz, potem probujesz wytlumaczyc na pokretny sposob ze jednak nadal uwazasz X ale troche mniej.
To ze broniles ukraincow i ich wyznawania banderyzmu i tego ze biegaja z flagami, symbolami SS mozna poczytac w Twoich poprzednich postach. O symbolach nawet razem rozmawialismy, napisales wtedy ze Ci ludzie nie wiedza co te symbole znacza. To samo bylo z ich bohaterami.
O Piłsudskim pisales ze byl terrorysta a jego organizacja byla terrorystyczna gdzie porownanie bylo dla mnie dziwne. Ale nie o tym mowa.
Nie odpowiedziales mi na pytanie czemu wedlug Ciebie przecietny ukrainiec popierajacy bandere, wystepujacy z ich symbolami czy swietujacy urodziny swojego idola ma byc lepszy od szpilina?
Jednego bronisz bo takie informacje dostaje a drugiego chcesz jechac za to ze kieruje sie pogladami uksztaltowanymi przez informacje ktore tez dostal. Przeciez to zapierdala hipokryzja na kilometr
gubisz sie w tym amoku juz powoli. Tydzien temu piszesz X potem sobie przeczysz, potem probujesz wytlumaczyc na pokretny sposob ze jednak nadal uwazasz X ale troche mniej.
To ze broniles ukraincow i ich wyznawania banderyzmu i tego ze biegaja z flagami, symbolami SS mozna poczytac w Twoich poprzednich postach. O symbolach nawet razem rozmawialismy, napisales wtedy ze Ci ludzie nie wiedza co te symbole znacza. To samo bylo z ich bohaterami.
O Piłsudskim pisales ze byl terrorysta a jego organizacja byla terrorystyczna gdzie porownanie bylo kompletnie z dupy. Ale nie o tym mowa.
Nie odpowiedziales mi na pytanie czemu wedlug Ciebie przecietny ukrainiec popierajacy bandere, wystepujacy z ich symbolami czy swietujacy urodziny swojego idola ma byc lepszy od szpilina?
Jednego bronisz bo takie informacje dostaje a drugiego chcesz jechac za to ze kieruje sie pogladami uksztaltowanymi przez informacje ktore tez dostal. Przeciez to zapierdala hipokryzja na kilometr
Już widzę te próby argumentowania jakichkolwiek tez po 0,7 w dupieKurde, przeszplinowałem się chyba ale po lekturze jego postów jeszcze bardziej umacniam się w pomyśle, by gościa owego na wspólny urlop z moją rodzinką zaprosić, chuj z wątrobą...
-----------------------
edit:
Dlaczego nagle stajesz się wrogiem zwykłych, ukraińskich obywateli? Tym bowiem jest sugestia, że nie potrafią szukać informacji spoza Ukrainy nie potrafią z translatora korzystać. Starlinki jednak nie działają? ;)