Ty no ja myślałem, ze to są jaja z tą Leszczyną bo nie miałem czasu wczoraj sprawdzać. Oni nie mają jakiś ludzi od PR, którzy im podpowiadają co mówić a co nie? Taki PIS to mimo, że traci w sondażach to i tak za wiele nie musi robić żeby wygrać kolejne wybory.
myślałem, że już mało co mnie w stanie zaskoczyć, ale ostatnio jest taka masa wypowiedzi z których cieszy się Kaczyński, że aż myślałem, że to muszą być fejki. Nie no ta Leszczyna jest głupia no ale nie aż tak, może Gersdorf to delikatnie mówiąc osoba o wątpliwej wątpliwości, ale cholera to przecież była pierwsza prezes SN -i szukałem gdzie wypowiadają te słowa. To jest jakaś masakra, a PO powinno zwrócić prawie 20 mln zł dotacji bo to pachnie defraudacją. Otrzymują prawie 20 mln zł na funkcjonowanie partii i nie są w stanie kuźwa nauczyć swoich posłów odpowiadania na pytania. Ja nie oczekuje, że oni będą mówili własnymi słowami, niech ktoś im coś napisze, a oni nauczą się na pamięć...
Smutne jest jednak co innego: w tej przeklętej ordynacji Tusk i Kaczyński wyeliminowali każdego kogo podejrzewali, że jest od nich bystrzejszy, przebieglejszy i zostały Budki, Suski, Kidawy -tylko w obecnym systemie nie da się inaczej rządzić partią...
Pokaż tą "rozmowę" randomowej osobie i zapytaj który z tych Panów skończył prawo.
Przeterminowany żart. Prawo straciło już swoją magie. Lata 90 pierwszy kapitalizm, mało prawników to mieli raj (tekst jednego z sędziów na twitterze: poszedłem na aplikacje sądowniczą bo w moich czasach adwokatami były tylko osoby mające znajomości xD). Później Ziobro który otworzył mocniej dostęp do zawodów prawniczych podczas pierwszej kadencji PiSu.
Nawet tekst: jestem prokuratorem/sedzią nie robi jakiegoś wielkiego efektu wow jak tekst ,,wygrałem z bankiem. Jestem Lewandowskim prawa"

Teraz już ta magia poszła.
Bardziej do tego żartu pasuje: psycholog, informatyk.
Braun nigdy nie wyrażał sprzeciwu wobec imigrantów chcących normalnie żyć
Początek wojny, był tekst o zamknięciu granicy, później Winnicki pisał uspokajające tweety i Braun trochę spokorniał