Mes_
Spał pod stołem
Coś o betonie pisałeś kiedyś w tym temacieZ każdą. Krul ma zawsze rację!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś o betonie pisałeś kiedyś w tym temacieZ każdą. Krul ma zawsze rację!
Nie można porównywaćCoś o betonie pisałeś kiedyś w tym temacie

Nie czekaj, tak to zrobię, wtedy jest mądrzej i GŁĘBIEJ:Z każdą. Krul ma zawsze rację!
Nie umiszNie czekaj, tak to zrobię, wtedy jest mądrzej i GŁĘBIEJ:
„Coś o betonie pisałeś kiedyś w tym temacie…”

Wiem, jestem laikiem w stosowaniu wielokropku. Ale jeszcze trochę Cię poczytam, potrenuję i będę umiał!Nie umisz![]()

IĆ ty fajnopolaku!
Fajny masz wytrych, jak ktoś bekę toczy z gwałcących logikę lewaków i fajnopolactwa to zaraz ich konfederacjujesz, dodając oczywiście że to słudzy rosji. Chyba słabo Ci idzie rozgryzanie mnie.Znalazłeś sobie słowo wytrych. Lewica ma symetryzm, konfederosja fajnopolactwo.
My to jednak jestesmy inni.Treść tego twitta to właśnie o niemal 180 stopni odwrócenie tego o czym mówił wtedy Braun. "Normalni" ludzie z Kijowa, itd. Braun nigdy nie wyrażał sprzeciwu wobec imigrantów chcących normalnie żyć i pracować jak również do wolnego handlu między Państwami. To jest coś zupełnie innego od płaszczenia się przed sąsiadem (Polska jako sługa Ukrainy) i socjal dla każdego stamtąd. Dobry komentarz pod tym twittem:Polityk zmieniajacy poglady o 180 stopni
Kolejny przykład Twojego zaćmienia. Naval nigdzie tak nie powiedział, wyraźnie wskazał na zachwianie proporcji gdzie pojawia się problem nadmiernych kosztów i zbytnie stawianie na czołgi bez odpowiedniego zaplecza wiąże się właśnie z określeniem "czołgów trumien". @Rododendron przytoczył już wcześniej ale trzeba Tobie przypomnieć:Przeciez on wyraznie powiedzial, ze czolgów nie nalezy kupowac
on nie poddał w wątpliwość sensu istnienia brygad pancernych, a stwierdził, że w konwencjonalnym konflikcie, w którym lotnictwo operuje na normalną skalę (a na pewno na Ukrainie kacapy nie wykorzystują w pełni przewagi jaką mają na niebie) brygady pancerne są strasznie łatwym celem.
Zgadzam się niemal ze wszystkim co napisałeś, jedynie do powyższego mam kilka słów. Spośród tych ponad dwóch milionów uchodźców będących w Polsce (było prawie 3mln, wróciło 824 tyś), chcąc być obiektywnym niestety nie można zakładać, że wszyscy bez wyjątku przyjechali tu tylko i wyłącznie z marzeniem by im bomby na głowę nie spadały. Wśród nich są ludzie, którzy nie słyszeli ani jednego wystrzału. Należy przyjmować wszystkich bez wyjątku jednak poprzez odpowiednią weryfikację skąd przyjechali - dopiero udzielać pomocy w postaci różnych socjali, a nie komunistycznie wszystkim po równo.uchodźcy mieli tylko jedno marzenie: żeby bomby nie spadały im na głowę, oni nie przyszli po 500+ czy inne socjale, to partyjniacy się prześcigają, co oni potrzebują, a samych zainteresowanych nikt nie pytał o zdanie: wszelkie pretensje do opozycji i koalicji , nie uchodźców :-)
Przecież Anżej przyznał, że został złapany, bo nie doczytał drugiego wpisu Korwina, a Ty mu od hipokrytów jedziesz ("beton")Nie czekaj, tak to zrobię, wtedy jest mądrzej i GŁĘBIEJ:
„Coś o betonie pisałeś kiedyś w tym temacie…”
Treść tego twitta to właśnie o niemal 180 stopni odwrócenie tego o czym mówił wtedy Braun. "Normalni" ludzie z Kijowa, itd. Braun nigdy nie wyrażał sprzeciwu wobec imigrantów chcących normalnie żyć i pracować jak również do wolnego handlu między Państwami. To jest coś zupełnie innego od płaszczenia się przed sąsiadem (Polska jako sługa Ukrainy) i socjal dla każdego stamtąd. Dobry komentarz pod tym twittem:
"Trzeba mieć zaćmienie umysłu by doszukać się w tych wypowiedziach to co napisane w tytule, a nawet trzeba się kierować złą wolą. Życzenie każdemu dobrobytu i wolnego rynku nie jest uprzywilejowaniem nikogo z czym obecnie się zmagamy w Polsce":
Wypisz, wymaluj mowa o naszym czołowym forumowym jebace - karatece - zaćmienie umysłu i zła wola.
Kolejny przykład Twojego zaćmienia. Naval nigdzie tak nie powiedział, wyraźniej wskazał na zachwianie proporcji gdzie pojawia się problem nadmiernych kosztów i zbytnie stawianie na czołgi bez odpowiedniego zaplecza wiąże się właśnie z określeniem "czołgów trumien". @Rododendron przytoczył już wcześniej ale trzeba Tobie przypomnieć:
Zgadzam się niemal ze wszystkim co napisałeś, jedynie do powyższego mam kilka słów. Spośród tych ponad dwóch milionów uchodźców będących w Polsce (było prawie 3mln, wróciło 824 tyś), chcąc być obiektywnym niestety nie można zakładać, że wszyscy bez wyjątku przyjechali tu tylko i wyłącznie z marzeniem by im bomby na głowę nie spadały. Wśród nich są ludzie, którzy nie słyszeli ani jednego wystrzału. Należy przyjmować wszystkich bez wyjątku jednak poprzez odpowiednią weryfikację skąd przyjechali - dopiero udzielać pomocy w postaci różnych socjali, a nie komunistycznie wszystkim po równo.
Cos ci sie przekopiowalo z bledem

W chuj mnie to smieszy tym straszeniem hiv, no kurwa to nie choroba przenoszona droga kropelkowa. Nie chcesz sie zarazic to nie ruchaj ukrainki/ukrainca i po sprawie, gdzie tu problem, nikt wam nie kaze na sile chyba ruchac ukraincow.View attachment 37081
W gdańsku już przygotowują. Nie żebym coś insynuowało Ukraińcach ale statystyka to statystyka :p
Ty potrafisz kogoś wysłuchać w całości? Nigdzie nie stawia tezy, że czołgi są niepotrzebne, wskauzje na zachwianie proporcji. Jeśli wydajemy za dużo na czołgi, mniej na pozostały sprzęt i w taki sposób postępujemy na froncie (brygady pancerne bez odpowiedniego zabezpieczenia w powietrzu), wtedy lotnictwo wroga i nie tylko zamienia te pojazdy w trumny. Dlatego kierowanie się tego typu Twoim odwróconym podejściem do komentowania osób, z którymi Tobie nie podrodze - równa się z bezkrytycznym zawierzeniem w np. ruską propagandę.Beka z Ciebie. Typ mówi że go krew zalewa jak się kupuje czołgi i mówi że pakowanie żołnierzy w czołgi to pakowanie żołnierzy w trumny, a Ty i tak robisz fikołka. Nie da się Ciebie traktować poważnie.
Nawet ci co przyjechali nie słysząc strzałów czy po prostu otrzymali szansę na wyjazd z Ukrainy, nie liczyli na 500+ czy socjale. U nich tego nie ma, nikt im tego też nie obiecywał przed przyjazdem. Dla nich szansą jest znalezienie się już u nas. Na resztę sami zapracują.Zgadzam się niemal ze wszystkim co napisałeś, jedynie do powyższego mam kilka słów. Spośród tych ponad dwóch milionów uchodźców będących w Polsce (było prawie 3mln, wróciło 824 tyś), chcąc być obiektywnym niestety nie można zakładać, że wszyscy bez wyjątku przyjechali tu tylko i wyłącznie z marzeniem by im bomby na głowę nie spadały. Wśród nich są ludzie, którzy nie słyszeli ani jednego wystrzału. Należy przyjmować wszystkich bez wyjątku jednak poprzez odpowiednią weryfikację skąd przyjechali - dopiero udzielać pomocy w postaci różnych socjali, a nie komunistycznie wszystkim po równo.
Czy wszyscy nie liczyli? Tego nie wiemy, należy bowiem zakładać, że część mogła wiedzieć i tym właśnie się kierować lub to przeważyło w podjęciu decyzji o wyjeździe. Nie to jest jednak najważniejsze, a fakt, że płacimy takim osobom tak samo jak tym, którym rzeczywiście bomby dobytek zniszczyły (o innych stratach nie wspominając).Nawet ci co przyjechali nie słysząc strzałów czy po prostu otrzymali szansę na wyjazd z Ukrainy, nie liczyli na 500+ czy socjale. U nich tego nie ma, nikt im tego też nie obiecywał przed przyjazdem. Dla nich szansą jest znalezienie się już u nas. Na resztę sami zapracują.
Wiadomo. Czy miasto dobrze robi wychodząc z taką inicjatywą? Nie mnie to oceniać. Ja nie rucham. Czy jest jakaś korelacja z tymi plakatami i ukraińcami? Nie wiem.W chuj mnie to smieszy tym straszeniem hiv, no kurwa to nie choroba przenoszona droga kropelkowa. Nie chcesz sie zarazic to nie ruchaj ukrainki/ukrainca i po sprawie, gdzie tu problem, nikt wam nie kaze na sile chyba ruchac ukraincow.
Zeby sie przebadac? Powiem ci, ze jakbym nie oddawal krwi systematycznie, to bym sie przebadal. Ale to kiedys, za mlodu rozne przygodne znajomosci jednak byly.Wiadomo. Czy miasto dobrze robi wychodząc z taką inicjatywą? Nie mnie to oceniać. Ja nie rucham.
koleś wyrucha zakażoną Ukrainkę, zarazi się, a potem wyrucha Polkę, w której się zakochasz i to złapiesz gdy już skonsumujecie związeknie ruchaj ukrainki/ukrainca i po sprawie, gdzie tu problem

Ale to tak samo jak z sexrasmusem, wyruchasz hiszpankę, brazylijkę, która wczesniej wytłukło 10 osob z roznych krajow i tez sie mozesz zarazic. Ale dlatego ja po takich przygodach bym sie badal,koleś wyrucha zakażoną Ukrainkę, zarazi się, a potem wyrucha Polkę, w której się zakochasz i to złapiesz gdy już skonsumujecie związek
![]()
Treść tego twitta to właśnie o niemal 180 stopni odwrócenie tego o czym mówił wtedy Braun. "Normalni" ludzie z Kijowa, itd. Braun nigdy nie wyrażał sprzeciwu wobec imigrantów chcących normalnie żyć i pracować jak również do wolnego handlu między Państwami. To jest coś zupełnie innego od płaszczenia się przed sąsiadem (Polska jako sługa Ukrainy) i socjal dla każdego stamtąd. Dobry komentarz pod tym twittem:
"Trzeba mieć zaćmienie umysłu by doszukać się w tych wypowiedziach to co napisane w tytule, a nawet trzeba się kierować złą wolą. Życzenie każdemu dobrobytu i wolnego rynku nie jest uprzywilejowaniem nikogo z czym obecnie się zmagamy w Polsce":
Wypisz, wymaluj mowa o naszym czołowym forumowym jebace - karatece - zaćmienie umysłu i zła wola.
Kolejny przykład Twojego zaćmienia. Naval nigdzie tak nie powiedział, wyraźnie wskazał na zachwianie proporcji gdzie pojawia się problem nadmiernych kosztów i zbytnie stawianie na czołgi bez odpowiedniego zaplecza wiąże się właśnie z określeniem "czołgów trumien". @Rododendron przytoczył już wcześniej ale trzeba Tobie przypomnieć:
Beka z Ciebie. Typ mówi że go krew zalewa jak się kupuje czołgi i mówi że pakowanie żołnierzy w czołgi to pakowanie żołnierzy w trumny, a Ty i tak robisz fikołka. Nie da się Ciebie traktować poważnie.

ale tu nawet nie o przygody chodzi, nakreśliłem konkretny przypadek. Tak więc jeśli pojawia się tutaj 3 mln ludzi z kraju o bardzo wysokim stopniu zakażeń HIV, bo Ukraina obok Rosji i Białorusi to liderzy pod tym względem w Europie - ryzyko zakażenia wśród Polaków drastycznie wzrasta i to ze "straszeniem" niczego wspólnego nie ma, takie są fakty i wynikające z nich konsekwencje.Ale to tak samo jak z sexrasmusem, wyruchasz hiszpankę, brazylijkę, która wczesniej wytłukło 10 osob z roznych krajow i tez sie mozesz zarazic. Ale dlatego ja po takich przygodach bym sie badal,
Dobrze, ze oddaje krew co 2 miechy, takze jak sie zaraze to przynajmniej bede wiedzial od kogo i kopne moja w dupe ;) A tak serio, no trudno nie przyznac ci racji. Bardziej patrzylem po sobie jak do tego podchodze, ukrainki i murzynki bym kijem nie tknal, ale to faktycznie tylko moje subiektywne zdanie.ale tu nawet nie o przygody chodzi, nakreśliłem konkretny przypadek. Tak więc jeśli pojawia się tutaj 3 mln ludzi z kraju o bardzo wysokim stopniu zakażeń HIV, bo Ukraina obok Rosji i Białorusi to liderzy pod tym względem w Europie - ryzyko zakażenia wśród Polaków drastycznie wzrasta i to ze "straszeniem" niczego wspólnego nie ma, takie są fakty i wynikające z nich konsekwencje.