Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
RadOrban miał czelność pojechać do Moskwy bez pytania KE i Ukrainy o zdanie
![]()
Viktor Orban spotkał się w Moskwie z Władimirem Putinem. "Dyskwalifikacja"
Nie milkną echa wizyty Viktora Orbana w Moskwie. Po tym, jak węgierski przywódca spotkał się z Władimirem Putinem, sieć zalała fala komentarzy. "Kiedy patrzę na to, co wyrabia Viktor Orban na rozkaz z Kremla, wciąż przed oczami mam jego uściski z Jarosławem Kaczyńskim i Mateuszem Morawieckim" —...wiadomosci.onet.pl
Radek coś mówi o ataku na granicę EU z Białorusią. Jak to się ma do wysrywów tej zdrajczyni ochojskiej ? Przecież ta kurwa antypolska twierdzi że nie ma żadnych ataków.Orban miał czelność pojechać do Moskwy bez pytania KE i Ukrainy o zdanie
![]()
Viktor Orban spotkał się w Moskwie z Władimirem Putinem. "Dyskwalifikacja"
Nie milkną echa wizyty Viktora Orbana w Moskwie. Po tym, jak węgierski przywódca spotkał się z Władimirem Putinem, sieć zalała fala komentarzy. "Kiedy patrzę na to, co wyrabia Viktor Orban na rozkaz z Kremla, wciąż przed oczami mam jego uściski z Jarosławem Kaczyńskim i Mateuszem Morawieckim" —...wiadomosci.onet.pl
A jak mu w tym tweecie czerwono-czarne serduszko pękło
Uważaj, bo zaraz będziesz miał jazdę jak ja w "polityce"Że w czasach obiektywu google jeszcze podludzie takie rzeczy robią.
No trudno, jakoś przeżyjeNie wolno wykazywać i nazywać po imieniu tępej, ukraińskiej propagandy, nie wolno bo to nie miłe i kogoś może urazić![]()
Bo to propaganda pozytywna!Uważaj, bo zaraz będziesz miał jazdę jak ja w "polityce"
Nie wolno wykazywać i nazywać po imieniu tępej, ukraińskiej propagandy, nie wolno bo to nie miłe i kogoś może urazić![]()
Ukraina może zapomnieć, że Polska będzie zestrzeliwać ruskie rakiety nad ich terytorium. Może i Tusk blefował, żeby zrobić jakiś pozytywny gest, ale Amerykanie nie muszą się tak cackać.
![]()
Zestrzeliwanie rosyjskich rakiet z terytorium Polski. John Kirby: nie chcemy eskalacji
Nie milkną echa wokół pomysłu zestrzeliwania rosyjskich rakiet lecących w kierunku Polski jeszcze nad terytorium Ukrainy. Rzecznik Rady Bezpieczeństwa Narodowego USA John Kirby w rozmowie z Polskim Radiem stwierdził, że taka sytuacja mogłaby prowadzić do eskalacji konfliktu z Rosją.wiadomosci.onet.pl
Ale to ty dzwonisz... Sprawdziłeś tego teścia?Uważaj, bo zaraz będziesz miał jazdę jak ja w "polityce"
Nie wolno wykazywać i nazywać po imieniu tępej, ukraińskiej propagandy, nie wolno bo to nie miłe i kogoś może urazić![]()
Tak!Ale to ty dzwonisz... Sprawdziłeś tego teścia?![]()
I co, był w normie?Tak!
Normalnie, zdrowy, coś tam popracuje, coś porobi ale już na emeryturze. Dzięki, że pytasz!I co, był w normie?![]()
Ja się pytałem o twój testosteron...Normalnie, zdrowy, coś tam popracuje, coś porobi ale już na emeryturze. Dzięki, że pytasz!
GejJa się pytałem o twój testosteron...![]()
![]()
Ukr dostał w cipe to się ukrofile odpalili.
Jak ukry robią coś Polakom to dupa cicho.
Sam zgarnął 3mln$, a pogranicznikom pewnie zaoferował po 10$, więc go zgarnęli. Najmniej to tam chyba ryby biorą.
Dlatego wpłacam tylko na zbiórki Marcina Strzyżewskiego.
Oburzenia fajnopolaków coś brak