Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Polecisz coś jeszcze z ~hard sf?Przecież masz w większości sklepów za 40 zł (tantis, nieprzeczytane, a nawet w empiku). Nie wydaje mi się by cena miała zejść jeszcze niżej. Swoją drogą podobnie jak Niezwyciężony, Lema rysunki robią robotę.
Ja już Diunę zamówiłemPolecisz coś jeszcze z ~hard sf?
Lem Niezwyciężony (no ceny na alledrogo hulają w okolicy 150zł!), Diuna - to konieczeność. Już mi kursor myszki na tym drga.
Warto iść w serię Aliens?

I jak? Bo gdzieś mi smignela recenzja ze nie ma klimatu ksiazkiJa już Diunę zamówiłem![]()
Czekam na paczkęI jak? Bo gdzieś mi smignela recenzja ze nie ma klimatu ksiazki

To daj znaka jak dojdzieCzekam na paczkę![]()
Wieczna wojna, Universal War, incal, kasta metabaronów, technokapłani.Polecisz coś jeszcze z ~hard sf?
Lem Niezwyciężony (no ceny na alledrogo hulają w okolicy 150zł!), Diuna - to konieczeność. Już mi kursor myszki na tym drga.
Warto iść w serię Aliens?
oooo, o to chodziło! Już widzę że wypasy.Wieczna wojna, Universal War, incal, kasta metabaronów, technokapłani.
Seria aliens jest bardzo nie równa,
Hard sci fi zdecydowanie bardziej wolę książki :)
Pewnie i tak nie odpakuje i będą leżeć w kartonie.To daj znaka jak dojdzie
Jeśli chodzi o sci fi to przy komiksach jest różnie, znajdą się wyjątkowe perły(wspomniane wyżej) i nawet fajne serie jak Lazarus czy Valerian ale mam wrażenie, że jest tego ogólnie mało w porównaniu z książkami. Wieczna wojna książka jak i komiks to jest top sci fi, więc zaczął bym od tego.oooo, o to chodziło! Już widzę że wypasy.
Ja za bardzo komiksów nie znam, a chcę córki powoli w SF wciągąć, niech na półce stoją, w końcu wezmą.
Kupiłeś? Mi w piątek przyszła ale jeszcze nie czytałem. Zaglądnąłem tylko na czym się kończy 1 część, trochę tego będzie w takim tempie. Ładnie na półce będzie wyglądało.Przede mną: Diuna.
labrum.pl
Przyznam, że kiedyś byłem, czytałem nawet i mam jedną starą książkę, ale później inne rzeczy mi zajęły głowę i na Conana zawsze brakło czasu. Od jakiegoś czasu myślę nad tym, choć i tak mam teraz kilka pozycji (w tym całe sagi) w kolejce, ale myślę nad książką, kiedyś widziałem chyba takie nowe wydanie, zbiór iluś tam powieści.Zna ktoś wydawnictwo Labrum?
Myślę nad Conanem (Pierre Alary, Anthony Jean, Ronan Toulhoat) - warto?
![]()
Conan z Cymerii tom 1 - Labrum.pl
Nadchodzące wydanie Conana będzie zawierało 3 tomy, które nigdy wcześniej nie były publikowane w Polsce, w jakiejkolwiek formie. Z tej kolekcji pochodzilabrum.pl
Czy jednak inny wydawca?
Albo klasycznie - ksiazki?
@andrzej_t.
Czy ty czasem nie jestes fanem Conana?
Polecasz konkretne przekłady? Wydawnictwo?Przyznam, że kiedyś byłem, czytałem nawet i mam jedną starą książkę, ale później inne rzeczy mi zajęły głowę i na Conana zawsze brakło czasu. Od jakiegoś czasu myślę nad tym, choć i tak mam teraz kilka pozycji (w tym całe sagi) w kolejce, ale myślę nad książką, kiedyś widziałem chyba takie nowe wydanie, zbiór iluś tam powieści.
Przeryj Pan wątek od początku :)A pamietacie "Thorgala" ?
Jakie to było złoto
![]()
Niestety nie przyglądałem się żadnemu ani nie badałem tematu.Polecasz konkretne przekłady? Wydawnictwo?
Przeryj Pan wątek od początku :)
Babe se skompletuj!Ostatnio skompletowalem calego Hellboya(razem z BBPO). Polecam jak ktos nie czytal.
Babe se skompletuj!
Mam 3 baby w domu. ;-)

Nie chce mi się czytać. Ma superspermę, która zapładnia nawet mężczyzn?![]()
Chłopak nowego Supermana ma supermoce i strój herosa. Poznaliśmy genezę postaci
DC ujawniło genezę Jaya Nakamury, chłopaka nowego Supermana, Jona Kenta. Jak się okazuje, postać ta posiada supermoce.naekranie.pl![]()
Przeczytalem tylko sam tytul...Nie chce mi się czytać. Ma superspermę, która zapładnia nawet mężczyzn?

Przeczytalem tylko sam tytul...![]()