Cassius42
Vale Tudo Championship
Chyba obie po generalnym remoncie... m.in. zderzaków
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba obie po generalnym remoncie... m.in. zderzaków
A co te panie wywłoki takie ukośne i spojrzenia tępe? Tej po prawej to torebka przez obojczyk przechodzi.
source..A co te panie wywłoki takie ukośne i spojrzenia tępe? Tej po prawej to torebka przez obojczyk przechodzi.
#fakefolderroshiego
Mordo Ty wiesz, że to AI?
No właśnie to nie jest AI, laska jest prawdziwaMordo Ty wiesz, że to AI?
Przecież tymi pontonami wessalaby całego Paulastka...Mordo Ty wiesz, że to AI?
To jak się nazywa?No właśnie to nie jest AI, laska jest prawdziwa
SsakTo jak się nazywa?
Christina jakaś tamTo jak się nazywa?
A może Dżesika WadżaAina?Christina jakaś tam
Fajna tylko ten tatuaż
Dupa wielka a cycki to
Cycki nie są potrzebne, a na starość będą w okolicach kolan, więc nawet lepsze mniejsze.Fajna tylko ten tatuaż
No i trochę cycków brakuje...
nie wrzucilem jej dla cyckowDupa wielka a cycki to
?
dej foty z tyłu
dej foty z tyłu
Taki brazylijski jak panna z fotkiTył zacny, milordzie
Na dzisiejsze czasy to zaledwie duża, ale widać że naturalna po wielkości ud, a co niektóre celebrytki to mają sporo większą, a uda szczuplutke...Dupa wielka a cycki to
?
Przecież normalnie robią zabieg odsysania tłuszczu z ciała i pompują to w dupe.Na dzisiejsze czasy to zaledwie duża, ale widać że naturalna po wielkości ud, a co niektóre celebrytki to mają sporo większą, a uda szczuplutke...
Pewnie lepiej ćwiczą że potrafią lepiej wyizolować tylko jeden mięsień
a te ćwiczenia to w gabinetach chirurgii plastycznej najlepiej im wychodzą
Nie do końca bo te wielki d... inaczej by wyglądały, a takie siostry Kardashian to nie miały wcześniej wielkich ud, jak inne szczupłe panny co im poszło tylko w d...Przecież normalnie robią zabieg odsysania tłuszczu z ciała i pompują to w dupe.
Smyku transplantacja tłuszczu, implanty, estrogen. Hirurgia plastyczna na pełnej.Nie do końca bo te wielki d... inaczej by wyglądały, a takie siostry Kardashian to nie miały wcześniej wielkich ud, jak inne szczupłe panny co im poszło tylko w d...
Widziałem kiedyś to odsysanie tłuszczu w TV...
i późniejsze pompowanie w... i tam gościówa nie miała takiej wielkiej d. jak te celebrytki lub inne panny z IG
Nicki Minaj tutaj też jest dobrym przykładem... (link do str z fotkami poniżej) po operacjach
View attachment 90176
View attachment 90177
View attachment 90178
Już nie smyku... zapraszam sobie przeczytać ten post młody kolegoSmyku transplantacja tłuszczu, implanty, estrogen. Hirurgia plastyczna na pełnej.
Aż mi się żart przypomniał.
- dlaczego kobiety się malują i perfumują?
- Bo z natury są brzydkie i śmierdzą.
U czarnych to genetyczne, tam się specjalnie baby tuczy żeby miały branie i ruchanie.Ja tego nie mogę pojąć, co to za pojebana moda na takie ciężarówki? Jest więcej amatorów takich wielkich dup i grubych ud, niż eleganckich szczupłych lasek? Przecież taka sraka to w rzeczywistości obrzydliwy celulit, nic więcej.