Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj az trzeba będzie otworzyć zamek.W końcu zacząłem. Prolog ogarniety, rodzice pochowani. Dwóch bandytów jakoś ujebalem po drodze. Na pewno mnie ta gra nie zniechęci. Chuj, że wbiłem dopiero 3 poziom, czuję że będzie dobrze.
Już otwierałem. Banalne.Poczekaj az trzeba będzie otworzyć zamek.
To wymyślił jakiś popierdolec, gdyby nie to, że mam wersję cyfrową to wyjebal bym ta grę przez okno. Gówno. Tfu.
Stary wkurwia na początku, później będziesz chciał otworzyć każda skrzynie.Poczekaj az trzeba będzie otworzyć zamek.
To wymyślił jakiś popierdolec, gdyby nie to, że mam wersję cyfrową to wyjebal bym ta grę przez okno. Gówno. Tfu.
Zazdro.Już otwierałem. Banalne.
No nie wiem. U piekarza wyjebalem 15 wytrychow i chuja zrobiłem.Stary wkurwia na początku, później będziesz chciał otworzyć każda skrzynie.
Tak pisałem wcześniej, zmień w ustawieniach lewy analog na przycisk. No i podszkol się trochę u Peszka, osiągnij 3 lvl i wykup perka. Później już będzie z górki.Zazdro.
No nie wiem. U piekarza wyjebalem 15 wytrychow i chuja zrobiłem.
Gram na padzie jakby co.
O jakiej mówisz?4 level a biegam na kozaku w zbroi za 15 koła, a frajery tylko patrzą
Coś tam pozbierałem jak się bandyci wzajemnie z kumanami powybijaliO jakiej mówisz?
gdzie jest kurwa ten bernard?Jak wyjdziesz drugą bramą z Ratajów to zaraz masz arenę.gdzie jest kurwa ten bernard?

Taa arenę znalazłem ale tego chujka nie. Narazie nakurwiam wszystko poboczne, nawet jeszcze do radzika nie poszedłem.Jak wyjdziesz drugą bramą z Ratajów to zaraz masz arenę.
Zresztą trafiasz tam fabularnie i powinna być ikonka.
On tam pojawia się w określonych godzinach. Chyba od 11 do wieczoraTaa arenę znalazłem ale tego chujka nie. Narazie nakurwiam wszystko poboczne, nawet jeszcze do radzika nie poszedłem.
Najgorsze są te kurwy kupcy, płatnerze itp. Kurwa mamy średniowiecze, a Ci interes o 9 otwierają zamiast jebać skoro świt.On tam pojawia się w określonych godzinach. Chyba od 11 do wieczora
Święta prawda. To ja kurwa wstaje o piątej i zapierdalam jak dyliżans, by i tak pocałować klamkę i czekać aż te chamy raczą wstać z wyra.Najgorsze są te kurwy kupcy, płatnerze itp. Kurwa mamy średniowiecze, a Ci interes o 9 otwierają zamiast jebać skoro świt.
Prawdziwe skurwysyny w podartych łachmanach i rozwalonej zbroi przedzierają się przez lasy pacyfikując kumanów na drogach xDNajgorsze są te kurwy kupcy, płatnerze itp. Kurwa mamy średniowiecze, a Ci interes o 9 otwierają zamiast jebać skoro świt.
gdzie jest kurwa ten bernard?

Ja dotarłem jakiś czas temu tylko do drugiej i na jakiś czas sobie darowałem. Ale jest misja z turniejem od Ptaszka więc kiedyś jeszcze spróbuję.Póki co turniej to dla mnie za dużo - odpadłem w 3 walce.
Ja pierdole, ja nadal w podartych kalesonach. Zapisałem się do wojska to chociaż dostałem jakiś gówno hełm.4 level a biegam na kozaku w zbroi za 15 koła, a frajery tylko patrzą
I elegancko. Małymi kroczkami i kamień sam się ugotuje.Ja pierdole, ja nadal w podartych kalesonach. Zapisałem się do wojska to chociaż dostałem jakiś gówno hełm.
Udało mi się otworzyć nawet jakąś skrzynie i rozebać łeb Ptaszkowi w walce na miecze. To moje dwa największe sukcesy.
Ja zacząłem trening z bernardem. Jednak musiałem iść najpierw do radzika. Ale bez tego nichuja nie ogarne kamienia dla Szczepanki, już mnie ładnie tam przeorali skurwysynyJa pierdole, ja nadal w podartych kalesonach. Zapisałem się do wojska to chociaż dostałem jakiś gówno hełm.
Udało mi się otworzyć nawet jakąś skrzynie i rozebać łeb Ptaszkowi w walce na miecze. To moje dwa największe sukcesy.
Mordo robisz quest dla Szczepanki, a jeszcze nie trenowałeś z Bernardem?! Ja też sobie główny wątek odpuściłem, ale chociaż konia zdobyłem, a Ty jak, kradzionym. Bo nie wyobrażam sobie ciekac na pieszo.Ja zacząłem trening z bernardem. Jednak musiałem iść najpierw do radzika. Ale bez tego nichuja nie ogarne kamienia dla Szczepanki, już mnie ładnie tam przeorali skurwysyny
Kupiłem już konia. Hajs jestMordo robisz quest dla Szczepanki, a jeszcze nie trenowałeś z Bernardem?! Ja też sobie główny wątek odpuściłem, ale chociaż konia zdobyłem, a Ty jak, kradzionym. Bo nie wyobrażam sobie ciekac na pieszo.
Pewnie na bombie tyle nabiłeśPany tutaj o 1 gadacie a ktoś w 2 już rypie? Ja kupiłem wczoraj, ale zanim odpaliłem to kilka browarów poszło, i tak lekko dryknięty odpaliłem, i nie wiem czy coś przegapiłem czy jak się zaczyna grę to od razu 15 poziom jest?