Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja się 2 razy odbiłem od 1 części i dopiero w zeszłym roku jak zobaczyłem zajawki drugiej części postanowiłem ukończyć jedynkę. Gra może i drewniana ale świetnie się przy niej bawiłem. Niezapomniany humor, klimat i później walka też dawała sporą frajdę.Gra drewiana niczym gothic 1
Jazda z tym
Też tak zrobiłem. Chuj wie kiedy ogram, ale w piątek będę miał - swoją drogą cena jest całkiem atrakcyjna jak na nową i tak dużą produkcję, można kupić za ok 220 zł.Ograłem jedynkę 2 razy, dzisiaj pograłem 3h w dwójkę i powiem tak: w tych chujowych czasach dla graczy warto wspierać tak ambitnych twórców. Już sam pomysł osadzenia gry w takich czasach i miejscu powinien budzić szacunek, a to z jaki pietyzmem podeszli do swojego DZIEŁA jest po prostu niebywałe.
Kupujcie, żeby tacy twórcy działalidalej, a cała ta zjebana banda lgbqt+_!!!# padła z braku klienteli.
Pasowało by byku, prócz fabuły też poznajesz świat okoliczności politykę etc etcTrzeba znać jedynkę ?
No właśnie nie mam ciśnienia na pierwszą część,czy bez niej ten wstęp będzie jasny i przejrzysty ?Pasowało by byku, prócz fabuły też poznajesz świat okoliczności politykę etc etc
Ogarnij streszczenie i będzie ok jeśli chodzi o główny zarys.No właśnie nie mam ciśnienia na pierwszą część,czy bez niej ten wstęp będzie jasny i przejrzysty ?
W sensie wykupiłeś u niego wszystkie lekcje?Ale już wróciłem na dobre tory - tzn trening szermierczy z Bernardem zrobiony - powoli zaczynam łapać ten dziwny system.
Można włączyć celownik komendą jak cię to interesuje.W sensie wykupiłeś u niego wszystkie lekcje?
Ja muszę gdzieś się nauczyć strzelać z łuku i ogólnie zręczność podnieść... Co to za gra bez celownika![]()
Na ps5 z komend umiem tylko gwizdać ... I tak chuja daje bo nie mam psa ani koniaMożna włączyć celownik komendą jak cię to interesuje.
Nie, zrobiłem jedynie te zadanie fabularne, ale z nim najlepiej ćwiczyć jak najwiecej, bo to najprostsza droga do dopakowania Heńka.W sensie wykupiłeś u niego wszystkie lekcje?
Ja muszę gdzieś się nauczyć strzelać z łuku i ogólnie zręczność podnieść... Co to za gra bez celownika![]()
Dokładnie :)Nie, zrobiłem jedynie te zadanie fabularne, ale z nim najlepiej ćwiczyć jak najwiecej, bo to najprostsza droga do dopakowania Heńka.
Ja nakleiłem sobie małą karteczkę na TV żeby mieć celownik cały czasW sensie wykupiłeś u niego wszystkie lekcje?
SąPójdę na dziwki... Są w grze?
Prócz Peszka jest jeszcze 2 szemranych młynarzy, bierz misję od niego to cię poprowadzą do nich i dadzą zarobić też. Kradzione na razie chowaj na kufer, po czasie chyba schodziła metka walonego, a nawet jeśli nie to potem sprzedasz u reszty młynarzy.Pany, Peszek nie ma już kasyZarobi coś w tym młynie? kto teraz kupi ode mnie kradziony towar? W ogóle mam ponad 2k miedziaków, kradziony stuff w skrzyni, czuję się jak jakiś nygus... co mogę sobie kupić? Teresa nie chce się sprzedawać za $$$ ... ale już kradzione prezenty to chętnie bierze
![]()
Jak wygląda kwestia doczytywania się obiektów i optymalizacji?Że też na 6 do roboty kurwa jego mać.p.s świetny początek drugiej częśći
Musisz dojść do fabuły gdzie masz tutoriale walki, polecam skatować temat jeśli chcesz komfortowo grać i czuć progresje, warto bo daje to frajde potem na maxa.Jak ogarnąć walkę w tej grze ?
Powiedzieć ze jest chujowo zrobiona to jak nic nie powiedzieć .
Udało sie wyjść z zamku i nadal nie potrafię stoczyć normalnej walki