MegasamoaN
Bellator Bantamweight
ja wyznaje teorie o odradzaniu sie umysluCiekawe jaki stan umysłu ma martwy człowiek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja wyznaje teorie o odradzaniu sie umysluCiekawe jaki stan umysłu ma martwy człowiek.
ja wyznaje teorie o odradzaniu sie umyslu
Pierwsze było jajo.a jak powstał człowiek według Ciebie?
Nie wierzę, daj zdjęcie.Pierwsze było jajo.
Nie wierzę, daj zdjęcie.
Seems legit.
Winrar nie pomoże?Wrzuciłbym Boga ale plik jest za duży :(
<<<<<<<patrz w lewo lub w dół.To teraz niech ktoś wrzuci zdjęcie boga
Jak sie czujesz z tym, ze pochodzisz ze zwiazku kazirodczego?a jak powstał człowiek według Ciebie?
Jak sie czujesz z tym, ze pochodzisz ze zwiazku kazirodczego?
Stawiam na to, że wykształcił się na drodze ewolucji, a wg Ciebie?a jak powstał człowiek według Ciebie?
No widzisz, skad mialem wiedziec? Nie widzialem nowych odcinkow i nie w temacie widac jestem ;)Jak się czujesz z tym, że Adam to znaczy człowiek, a Ty o tym nie wiesz? :P
PS. Kain odszedł do innych ludzi kiedy zabił Abla. Jak to możliwe, skoro Adam i Ewa byli jedyni?
Budda nie był bogiem.czy innego budde?
No widzisz, skad mialem wiedziec? Nie widzialem nowych odcinkow i nie w temacie widac jestem ;)
Ja zawsze myslalem, ze byl jeden Adam. A jak to sie ma do Ewy? Z kazdego jednego Adama Bog bral po zeberku i lepil Ewe? A Kain i Abel?
Tez kazda parka miala po jednym?
Moze Kain poszedl do tych stworzonych przez allaha czy innego budde?
A moze w ramach ewolucji ludzie zyli w tym samym czasie w wielu zakatkach ziemi?
Wlasnie, co z ewolucja? Wypieramy sie?
Coraz wiecej pytan, coraz mniej logicznych odpowiedzi...
Czyli miliardy lat ewolucji wykształcających coraz bardziej nowe formy życia to teoria bez sensu, natomiast teoria o tym, że Bóg zstąpił z nieba by ulepić z piasku człowieka ma sens?Dla mnie logiczne jest to, że teoria ewolucja ma masę dziur i dla mnie jest bez sensu. :) Bóg stworzył człowieka. Tyle. :)
Dla mnie logiczne jest to, że teoria ewolucja ma masę dziur i dla mnie jest bez sensu. :) Bóg stworzył człowieka. Tyle. :) (moja opinia, masz prawo mieć inną, ja wierzę w to i tylko to)
Czyli miliardy lat ewolucji wykształcających coraz bardziej nowe formy życia to teoria bez sensu, natomiast teoria o tym, że Bóg zstąpił z nieba by ulepić z piasku człowieka ma sens?
Nauka nie ma potwierdzenia na nieistnienie Boga, choćby dlatego skrajny cynizm jest tu nie na miejscu. Wiara w to, że Bóg istnieje ma taki sam sens jak w to że nie istnieje. Niech każdy wierzy w co chce.
Nauka nie ma potwierdzenia na nieistnienie Boga
Ewolucja nie idzie przecież w jednym kierunku, jest jak drzewo. Np małpy poszły w innym kierunku, niż ludzie, bo to całkiem inne gatunki jednak (nawet jezeli z wspólnym przodkiem). Na ewolucję działa wiele czynników, np także to, że część gatunku napotyka gorsze warunki do życia. Musi sie do nich przystosować, na przestrzeni tysięcy lat sie zmieniając. Gdy zaczęliśmy myśleć (i to jako mała grupka ludzi), ewolucja przyspieszyła, gdyż włączają się nowe czynniki do selekcji naturalnej.Czemu małpy nadal na drzewach a ryby w wodzie?
Właśnie dostałem folder od Jehowych.