Kącik hip-hopowy. #rapsy

Nie czepiajcie się, ale to mój kumpel, rapuje od niedawna i to dla zabawy, możecie sprawdzić i nie hejtować :)

Unlike dla frajerskiej muzy dla idiotów.

Na odnulenie do kretynizmu:

to już wolę muzykę dla idiotów, niż to gówno od składaka
beka z teledysku macha łapami jak Lech Roch Pawlak
dawno żelipapa nie słuchałem, obejrzałem ten teledysk i od razu mi się przypomniał

to już wolę muzykę dla idiotów, niż to gówno od składaka
beka z teledysku macha łapami jak Lech Roch Pawlak
dawno żelipapa nie słuchałem, obejrzałem ten teledysk i od razu mi się przypomniał

Pezet też macha łapami... Wolisz rocha niż ROVERA? Ja pier***

ogólnie od stepów głównie same gówna wychodzą
tematy oklepane po pierwszej Molescie nadal u prawilnych mord i mają się bardzo dobrze :lol:

o BonSoul trzyma wysoki poziom

tylko mnie na Quebonafide Erotyka Dwa Sławy i ten hajpmen wkurwiają konkretnie? szczerze to przez nich szybko odechciało mi się słuchać tej płyty, a odpaliłem ją z trzy cztery razy i wszystko zajebiście, ale jak ich słysze to mam ochotę to wyłączyć
gorzej niż Paluch nie jest, ale też wnerwia ucho

Last edited by a moderator:
tematy oklepane po pierwszej Molescie nadal u prawilnych mord i mają się bardzo dobrze :lol:

tylko mnie na Quebonafide Erotyka Dwa Sławy i ten hajpmen wkurwiają konkretnie? szczerze to przez nich szybko odechciało mi się słuchać tej płyty, a odpaliłem ją z trzy cztery razy i wszystko zajebiście, ale jak ich słysze to mam ochotę to wyłączyć

Dwa Sławy rozwala 9/10 polskiej sceny jak tego nie słyszysz to smutno.

Mogło by nie być tych skitów na Erotyce, ale da się przeżyć.

Tak się składa że dostałem od dziewczyny na święta Kękę - Nowe rzeczy :3 będzie co słuchać #radomski_styl_skurwysynu_od_poddaszy_do_piwnic

Tak się składa że dostałem od dziewczyny na święta Kękę - Nowe rzeczy :3 będzie co słuchać #radomski_styl_skurwysynu_od_poddaszy_do_piwnic
szału nie ma, mi tylko dwa trzy kawałki się podobają, reszta niestety przeciętna mało Kękę w Kękę

Back