Kącik hip-hopowy. #rapsy

te bitwy chyba w USA są bardzo popularne co?
u nas jakoś to nie pykło
rozumiem wszystko wcześniej napisane, chętnie bym zobaczył kilka takich bitew
Tomb z 36 walczył i zosał podobno zmasakrowany, ale nie ma filmiku

świetna płyta kękiego, ale dla mnie nadal numer jeden to O.S.T.R. zaskoczył mnie tą płytą niesamowicie, strasznie się jaram. oczywiście nowe rzeczy katuje od dzisiaj więc może się to jeszcze pozmieniać. :)

Odsluchalem sobie plyte Kę. Poraz kolejny wyszła biedna plyta na tych samych patentach i żywcem zajebanych samplach mniej znanych wykonawców żeby mało osluchany odbiorca się nie zorientował. Ke to za pare lat bedzie taki Chada który leci na bicie bardzo nudno, schematycznie... lata bez progresu. OSTR>lata swietlne i dlugo dlugo nikt a napewno nie KęKę.

Odsluchalem sobie plyte Kę. Poraz kolejny wyszła biedna plyta na tych samych patentach i żywcem zajebanych samplach mniej znanych wykonawców żeby mało osluchany odbiorca się nie zorientował. Ke to za pare lat bedzie taki Chada który leci na bicie bardzo nudno, schematycznie... lata bez progresu. OSTR>lata swietlne i dlugo dlugo nikt a napewno nie KęKę.
beka. to jest hip hop, sampling to 99% tej muzyki.

No.TitleProducer(s)
1."Outer Space" WillPower
2."Change" Malay
3."American You" Malay
4."Whiskey In a Bottle" Big Ax-D
5."Ball And Chain (Interlude)" WillPower
6."Till It's Gone" WillPower
7."Devil In My Veins" Eminem
8."Best Friend" (featuring Eminem)WillPower
9."Empty Bottles" DJ Paul
10."Heart Break" The Audibles
11."Tennessee Love" WillPower
12."Box Chevy V" WillPower
13."Love Story" WillPower
14."Johnny Cash" Jim Jonsin
15."Have a Great Flight" Yelawolf
16."Sky's The Limit" WillPower
17."Disappear" Eminem
18."Fiddle Me This" WillPower

Eminem na ficie (chyba jedyny fit, chyba że jakieś dupeczki z refrenów nie zostały dopisane, chociaż myśle że ich nie będzie, bo po co skoro Yela na Have A Great Flight takie rzeczy wyczynia) no i dziwią 2 produkcje Eminema, oby nie zjebał

samplowanie a zrzynanie to różnica. Kę = pozerstwo i dno. Skąd ten typ się wziął? Produkt...

Jak Popusia się spoko słucha, bo jakoś leci, to kurwa Borixona nie mogę wytrzymać. Cały czas tak samo leci, mi się to nieszczególnie podoba. A Albański Raj > Napad na Bank.

Nikt mi chyba tak na nerwy w polskim hip-hopie nie działa jak Borixon. Nie znoszę takich kolesi. A Popek ... na pewno dostarcza mi sporo uśmiechu :lol:

Back