Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak juz wczesniej pisalem,z Popka zaczyna sie robic taki polski EverlastPopek niech ogarnie jeszcze perke, trąbkę i tamburyn i będzie instrumentalista.
O takim trio co sadzicie?
Król.
i 2 singiel Snoopa. bardzo fajna płyta się szykuje, jest vibe.
co to za różnica kurwa może się nawet królewna snieżka nazywać ważne że robi zajebiste rzeczy znowuJuz nie jest Snoop Lionem?
za to Amerykański bardzo wymagającySmutne jest to jak malo wymagajacy jest sluchacz polskiego rapu.

"Juch" z Amerykańskim... Ja tam tylko The Game'a i Eminema jestem w stanie strawić w 100%. Te wszystkie Snoopy, DMXy, Jaye Z, Nasy i inne rapery to robią rzeczy, które dla "oldskulowców" są nie do strawienia.za to Amerykański bardzo wymagający![]()
o kurwa :D post roku/"Juch" z Amerykańskim... Ja tam tylko The Game'a i Eminema jestem w stanie strawić w 100%. Te wszystkie Snoopy, DMXy, Jaye Z, Nasy i inne rapery to robią rzeczy, które dla "oldskulowców" są nie do strawienia.
to raczej na WBW lecą te same bity od Grubaza, tutaj był bity z WENy czy Tetrisa, ale z USA faktycznie ta klasyka już się przejadła, chociaż jak jest dobra nawijka, to nawet się nie zwraca na to większej uwagi@Alibaba mnie denerwuje, że od 15 lat fristajle lecą pod te same bity... Gangstarr, Dr. Dre, Wu-Tang, Mobb Deep... i w kółko to samo.
to raczej na WBW lecą te same bity od Grubaza, tutaj był bity z WENy czy Tetrisa, ale z USA faktycznie ta klasyka już się przejadła, chociaż jak jest dobra nawijka, to nawet się nie zwraca na to większej uwagi
tutaj jedna z moich ulubionych walk, jak nie oglądałeś idzie się uśmiać
i to za podpis jebany z przymusu