Kącik hip-hopowy. #rapsy

płyta Kendricka wyciekła, ale jest jakaś taka nijaka, słaba w chuj można by rzec - ja czuje niggerski vibe ale tutaj to jest aż za bardzo niggerskie - liczyłem na jakieś petardy jak The Blacker The Berry a dostałem 78 minutową zamułe.

Byłem w weekend na koncercie Kuban x Sławy x Quebo. Kubano słabo, pograł z 30 minut, bez polotu. Sławy zajebisty klimacik oraz kontakt z publiką. Quebo ogień w chuj, wątpie, że ktoś w Polsce gra równie energiczne koncerty.

Tu robił zajebiste rzeczy. Teraz jak wpiszesz w YT "Snoop Dogg" to w podpowiedziach wyskakuje Justin Bieber, więc to chyba o czymś świadczy, co?

za to Amerykański bardzo wymagający :applause:
"Juch" z Amerykańskim... Ja tam tylko The Game'a i Eminema jestem w stanie strawić w 100%. Te wszystkie Snoopy, DMXy, Jaye Z, Nasy i inne rapery to robią rzeczy, które dla "oldskulowców" są nie do strawienia.

"Juch" z Amerykańskim... Ja tam tylko The Game'a i Eminema jestem w stanie strawić w 100%. Te wszystkie Snoopy, DMXy, Jaye Z, Nasy i inne rapery to robią rzeczy, które dla "oldskulowców" są nie do strawienia.
o kurwa :D post roku/

emeryci zjadają Filipeka i Szyderca, kto by się spodziewał
odbicia pancza Esco zniszczyło system, Szyderca na lajcie pokonany

tutaj bez dogrywki dałbym na Dolara, w dogrywce już na Filipka
chyba pisane pancze się przejadły, Dolar ładnie stylówą zjadł Filipa

@Alibaba mnie denerwuje, że od 15 lat fristajle lecą pod te same bity... Gangstarr, Dr. Dre, Wu-Tang, Mobb Deep... i w kółko to samo.

@Alibaba mnie denerwuje, że od 15 lat fristajle lecą pod te same bity... Gangstarr, Dr. Dre, Wu-Tang, Mobb Deep... i w kółko to samo.
to raczej na WBW lecą te same bity od Grubaza, tutaj był bity z WENy czy Tetrisa, ale z USA faktycznie ta klasyka już się przejadła, chociaż jak jest dobra nawijka, to nawet się nie zwraca na to większej uwagi
tutaj jedna z moich ulubionych walk, jak nie oglądałeś idzie się uśmiać

to raczej na WBW lecą te same bity od Grubaza, tutaj był bity z WENy czy Tetrisa, ale z USA faktycznie ta klasyka już się przejadła, chociaż jak jest dobra nawijka, to nawet się nie zwraca na to większej uwagi
tutaj jedna z moich ulubionych walk, jak nie oglądałeś idzie się uśmiać

I jeszcze "X" często "młucą" pod te fristajle.

Wiem właśnie, słyszałem tylko miałem nadzieje, że gdzieś jeszcze się może da ją ogarnąć.

W jednym z wywiadów mówił, że to ostatni termin i że w poniedziałek ostatni raz jechał do Warszawy podpisywać preordery zamówione w ostatni weekend. Szybko, żeś się hurrwa obudził;)

No właśnie w tym wywiadzie to słyszałem, troche po czasie :) A bo dojść do siebie nie mogłem po walce Asi :D

@Arlovski a Ty zamówiłeś?

Last edited:
Podpis taki zajebisty, bez przesady - chuj a nie elitarność taki podpis jak jeszcze nawet z typem piony nie zbijesz, ja jestem wkurwiony bo ludzie co zamawiali preorder w empiku już od wczoraj słuchają a ja pcham całe siano w kieszeń Sokołowi i dostane płyte 2 dni po tych pizdach :cry:i to za podpis jebany z przymusu

Back