Kącik hip-hopowy. #rapsy

kolejna Kempowa ekipa ogłoszona

nie jaram się jakoś mocno, ale jest bardzo spoko, fajnie będzie Premo zobaczyć

ale żenada, gimby się jarają, chociaż nigdy koksu na oczy nie widziały
jak tam feat ze Snoopem? :facepalm:
a Borixon to nawinie o wszystkim, żeby tylko hajsu natrzepać drugiego takiego pajaca chyba na scenie nie ma

byłem dzisiaj na Sławy x Rasmentalism, i Ras dużo większy rozpierdol robił na scenie mimo że coś było zjebane troche z głosem, nie wiem czy to wina jego tonu, trzymania majka czy czego, ale jak Sławy wjechały było git - chociaż średnio ten koncert wypadł, bez fajerwerków
były pończochy na dzień kobiet rzucane w publiczność przez Sławów, ktoś rzucił telefonem w Menta :lol:

Mimo,że 2Pac>Smalls, bo tego pierwszego katowałem całą gimbazę chyba, to i tak mega szacunek do B.I.G. Szkoda,że nigdy do końca nie wyjaśniono zagadki śmierci tej dwójki (tak wiem, to dlatego że Tupac żyje :D), czyli tego dlaczego naprawdę zginęli. Chociaż Smalls to by pewnie jebnął na zawał przy takiej masie w przeciągu następnych 5 lat, to i tak szkoda.

ja jestem pod wrażeniem tego ile Pac najebał materiału za życia, grubo po jego śmierci dalej wychodzą niepublikowane numery nowe, na początku miałem większą zajawke na Paca, ale później aż do teraz Notoriousa uważam za lepszego rapera i lubie bardziej słuchać obu jego płyt. Szkoda że tak mało materiału puścił.

a teraz muzyczka, coś zupełnie z innej beczki.

Absolutnie się nie zgadzam. To tak jak powiedzieć, że Tede miał lepszy diss na Ryśka niż frajerhejt/DTKJ :fly:

Back