Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Asap byłby dumny
w ogóle ciężko zrozumieć co on nawija, bit za głośno albo on tak sepleniTo jakiś inny level jak dla mnie, chyba jeszcze do tego nie dojrzałem
Unlike dla frajerskiej muzy dla idiotów.
Na odnulenie do kretynizmu:
to już wolę muzykę dla idiotów, niż to gówno od składaka
beka z teledysku macha łapami jak Lech Roch Pawlak
dawno żelipapa nie słuchałem, obejrzałem ten teledysk i od razu mi się przypomniał

unlike dla bezguścia.Lech Roch wciąga tego leszcza Rowera razem z czapką i butami.
ogólnie od stepów głównie same gówna wychodzą
tematy oklepane po pierwszej Molescie nadal u prawilnych mord i mają się bardzo dobrze
o BonSoul trzyma wysoki poziom
tylko mnie na Quebonafide Erotyka Dwa Sławy i ten hajpmen wkurwiają konkretnie? szczerze to przez nich szybko odechciało mi się słuchać tej płyty, a odpaliłem ją z trzy cztery razy i wszystko zajebiście, ale jak ich słysze to mam ochotę to wyłączyć
gorzej niż Paluch nie jest, ale też wnerwia ucho
naucz się czytaćDwa Sławy rozwala 9/10 polskiej sceny jak tego nie słyszysz to smutno.
Ban dla kurwa Tarana.unlike dla bezguścia.
17 lat słuchania *ujowego rapu, współczuję:(@Masta Blasta srasta, jestem od 17 lat w barnży!
Tobie.17 lat słuchania *ujowego rapu, współczuję:(
Jaki rap taka riposta.Tobie.
ogólnie od stepów głównie same gówna wychodzą
tematy oklepane po pierwszej Molescie nadal u prawilnych mord i mają się bardzo dobrze
o BonSoul trzyma wysoki poziom
tylko mnie na Quebonafide Erotyka Dwa Sławy i ten hajpmen wkurwiają konkretnie? szczerze to przez nich szybko odechciało mi się słuchać tej płyty, a odpaliłem ją z trzy cztery razy i wszystko zajebiście, ale jak ich słysze to mam ochotę to wyłączyć
gorzej niż Paluch nie jest, ale też wnerwia ucho
szału nie ma, mi tylko dwa trzy kawałki się podobają, reszta niestety przeciętna mało Kękę w KękęTak się składa że dostałem od dziewczyny na święta Kękę - Nowe rzeczy :3 będzie co słuchać #radomski_styl_skurwysynu_od_poddaszy_do_piwnic