Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

no nie wiem, babka ma już 56 lat, ale kto wie...a przy okazji by mu pewnie najebała![]()

A jaja i tak większe niż jakieś drejki i inne gównano nie wiem, babka ma już 56 lat, ale kto wie...![]()
God Emcee wraca z płytą po 15 latach.

W tym całym zalewie wszelkiej maści remixów itd trafiłem na całkiem dobrze zrobiony numer![]()
To AI czy po prostu czysty remix? Jeśli nie znasz dyskografii Pac'a na pamięć (a trochę tego skubany nagrał, że jeszcze po śmierci płyty się ukazywały i ukazywały) to ciężko stwierdzić. W ubiegłym roku natrafiłem na gościa, który zrobił bodaj całą płytę (jak nie dwie) głosem 2Pac'a a do tego nawet doszły featuringi od innych zmarłych raperów (jak DMX czy Nate Dogg chociażby, a zdaję się i Aaliyah się gdzieś przewinęła) i brzmiało to muszę powiedzieć całkiem zacnie.
Z innych ciekawostek to Drake wykorzystał głos Pac'a i Snoopa "podszywając się" pod nich w swoim dissie na Kendricka, który to później fundacja Amaru Shakura stojąca na czele dziedzictwa (jak by to nie brzmiało) rapera kazała usunąć na mocy praw autorskich.
I nie wiem czy widzieliście laskę, za którą ai zrobiło płytę/ona zrobiła przy użyciu AI (taką ala potupajke), a potem coachella(czy jakiś inny festiwal w USA) wzięła ją, żeby dała koncert, a panna nadźgana jak jeż nie wiedziała nawet jak zmienić piosenki xd.
Ogólnie pojebany wątek, trzeba uważać jak na te panny z siusiakami w Tajlandii co to o nich Dario wspominał, chyba że kto lubi to jego sprawa ja tam nie zabraniam, wasza sprawa, kto tam co lubi no jego sprawa