Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Czarny semita Drake został sponiewierany.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Świat zza krat nie taki kolorowy by nienawidzić psów znów miałem powód nowy ! Rap hardkorowy!Śledzicie Drake vs Kendrick Lamar? Ostatnio co chwilę coś nowego
Póki co to K-dot wyciera nim podłogę, a w ostatnim dissie poszły już dość poważne punche o małolatach i mam nadzieję, że Kendrick nie walił tym w powietrze.Śledzicie Drake vs Kendrick Lamar? Ostatnio co chwilę coś nowego
Nie. Słucham rapu, więc takich gówien nie śledzę.Śledzicie Drake vs Kendrick Lamar? Ostatnio co chwilę coś nowego
Ty kurwa co masz do Joe Cole? Chcesz się bićPóki co to K-dot wyciera nim podłogę, a w ostatnim dissie poszły już dość poważne punche o małolatach i mam nadzieję, że Kendrick nie walił tym w powietrze.
Największą pizdą w tej całej zadymie jest J.Cole, który dostał pocisk, odpowiedział, a potem przepraszał Kendricka
JebaćTy kurwa co masz do Joe Cole? Chcesz się bić
O co tam chodzi w Murzynowie? Jakieś poważne dissy? Weź ktoś dej jakiś artykuł bo nie wiem ocb
Bit dekady w Polskim rapie to nienawiść do policjiNie. Słucham rapu, więc takich gówien nie śledzę.
Sprawdziłem tylko bit Alchemista do któregoś kawałka, bo ludzie w necie pisali, że gowno w chuj i gdyby to nie był ALC, to nawet najgorszy podziwmniak by za darmo takiego bitu nie wziął. Bit chujowy na maksa
ChcęTy kurwa co masz do Joe Cole? Chcesz się bić
O co tam chodzi w Murzynowie? Jakieś poważne dissy? Weź ktoś dej jakiś artykuł bo nie wiem ocb
Najlepiej nitek na Twitterze szukać, bo jest tego sporo
Dej link do tej muzy
Znam murzyński to posłucham
Z tej lepszejTo dawaj do elbląga
Z której strony miasta Łodzi jesteś
?
Ja się boje łódzkich gladiatorów, z takimi nie wychodzę tylko kolegów wystawiam.Z tej lepszej
Na solówkę wołasz, a teraz ja mam jeździć jak @Cannavaro po Elblągach?
Drake wypuścił fałszywe informacje, żeby cały świat myślał że jest pedofilem. Genialny ruch.Śledzicie Drake vs Kendrick Lamar? Ostatnio co chwilę coś nowego
Od tego się zaczęło:
Drake wypuścił fałszywe informacje, żeby cały świat myślał że jest pedofilem. Genialny ruch.
Od tego się zaczęło:
RacjaTo jest tak chujowo nagrane jak na takich playwrów że to kurwa jest prawdziwy diss
Racja
A ten bit jest na maksa chujowy
I reszta jest tu na przykład:
A timeline of Drake and Kendrick Lamar's recently re-ignited beef | Articles
Some of the meanings behind these diss track lyrics are WILDwww.maifm.co.nz
Fałszywe info to wypuścił chyba o tym, że ma córkę 11-letnią. Kendrick to łyknął, po czym Drake nawinął, że karmią go fałszywymi informacjami.