Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no nie wiem, babka ma już 56 lat, ale kto wie...a przy okazji by mu pewnie najebała
A jaja i tak większe niż jakieś drejki i inne gównano nie wiem, babka ma już 56 lat, ale kto wie...
God Emcee wraca z płytą po 15 latach.
W tym całym zalewie wszelkiej maści remixów itd trafiłem na całkiem dobrze zrobiony numer
To AI czy po prostu czysty remix? Jeśli nie znasz dyskografii Pac'a na pamięć (a trochę tego skubany nagrał, że jeszcze po śmierci płyty się ukazywały i ukazywały) to ciężko stwierdzić. W ubiegłym roku natrafiłem na gościa, który zrobił bodaj całą płytę (jak nie dwie) głosem 2Pac'a a do tego nawet doszły featuringi od innych zmarłych raperów (jak DMX czy Nate Dogg chociażby, a zdaję się i Aaliyah się gdzieś przewinęła) i brzmiało to muszę powiedzieć całkiem zacnie.
Z innych ciekawostek to Drake wykorzystał głos Pac'a i Snoopa "podszywając się" pod nich w swoim dissie na Kendricka, który to później fundacja Amaru Shakura stojąca na czele dziedzictwa (jak by to nie brzmiało) rapera kazała usunąć na mocy praw autorskich.
I nie wiem czy widzieliście laskę, za którą ai zrobiło płytę/ona zrobiła przy użyciu AI (taką ala potupajke), a potem coachella(czy jakiś inny festiwal w USA) wzięła ją, żeby dała koncert, a panna nadźgana jak jeż nie wiedziała nawet jak zmienić piosenki xd.
Ogólnie pojebany wątek, trzeba uważać jak na te panny z siusiakami w Tajlandii co to o nich Dario wspominał, chyba że kto lubi to jego sprawa ja tam nie zabraniam, wasza sprawa, kto tam co lubi no jego sprawa